צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
גיליתי בK200 את הפונקציה המופלאה הזאת, שיכולה לעזור לי הרבה, אבל היא לא עובדת לי. הפעלתי את הפונקציה מהתפריט, בחרתי בAF, פיקסתי על משהו, והוא מציג את הריבועים האדומים של הפוקוס, אבל הוא לא מצלם. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית PIXXEL Z905 ,כשאני מכניס למצלמה כרטיס זכרון של 2GB תוצרת קינגסטון ,אני מקבל על מסך המצלמה הודעה "פרוטקטד קארד" ,הזזתי את הכפתור בצידו של הכרטיס, וב-2 מצביו אין שינוי. כשאני מחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב, אני מצליח למחוק או להוסיף קבצים. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח המחירים 1400-1700 ש"ח. אחרי בדיקה קטנה 3 מצלמות מעניינות אותי: (1700 ש"ח) ניקון קולפיקס 4300 , (1350 ש"ח) קנון פאורשוט A75 , (1700 ש"ח) פוג'י S3000 . בנוסף האם עדיף לקנות את ה A80 על A75? אמרו לי ש A80 יותר איכותי אבל האופציה של הוידאו פחות טובה. האם בכלל האופציה של הוידאו משתלמת או להתעלם ממנה? והאם עדיף להקיע עוד 200 ש"ח וקנות את הפוג'י פיינפיקס S5000 ? שמתי פה את המפרטים של שלושת המצלמות. תודה מראש. 1) Nikon COOLPIX 4300 CCD 4 מגה פיקסל / עדשת זום X3 / מדידת אור עם 256 אזורים / 4 אזורי מיקוד / 12 מצבי צילום / מצב צילום אוטומטי כללי / אפשרות להסרטת סרטי וידאו קצרים (ללא קול עד 15 שניות) / כפתור העברת תמונו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר מעוניין במצלמה דמוית SLR עד 1500שח שמצלמת בפורמטת RAW. עד כה מצאתי מצלמה אחת שכן עושה זאת והיא הPanasonic DMC-FZ8. יש אחרות שטובות ממנה עד 1500 עם אחריות מקורית בלי קשר לצילום RAW? הבחור מצלם הרבה פואטרטים,תמונות נוף ומאקרו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אני קצת מתלבט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-