צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה צילומי מאקרו שעשיתי היום...: איך הם? מה צריך לשפר בצילום?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב, כיוון שזה דיי ברור שיהיו פה מספר אנשים שיצלמו או שכבר צילמו ברקים הערב ויצלמו בהמשך החלטתי לפתוח נושא מרוכז לזה אני הצלחתי הערב לתפוס ברק נחמד עם הסלולרי וכן עם העננים, נראה שבהחלט יש במביט בנו מלמעלה אתם בטח חושבים שאני עובד עליהם ושזה צולם בצהריים, אז זהו שלא זה ברק בהצלחה לכולם ! 8)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גודל של תמונה (800*600 לדוגמה) צריך בשביל להדפיס פוסטר בצורה איכותית? (תקנו אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שפוסטר זה 61 על 91 ס"מ....)
-
- 22 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
-
http://www.camera.co.il/catPage.asp?CategoryID=24
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... קצת באיחור (הטיול היה בסוכות...), אבל מוטב מאוחר מלעולם לא... ולתמונות: teez F/6.3, 1/680, ISO-100 the whole family F/6.3, 1/600, ISO-100 ...tree of doom F/9, 1/1000, ISO-100 (אבל, כמו שניתן לראות, התמונה עברה עריכה די כבדה...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, שקונים מצלמה איך אני יודע כמה זיכרון יש בה? (זה חשוב מבחינת כמה תמונות נכנס בה ולפי גודל תמונות). זה זיכרון חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי מצלמה MINOLTA DIMAGE 7... ואני לא מרוצה מהתוצאות בצילומי לילה... לפני כמה דקות יצאתי לצלם כמה תמונות כדי להראות לכם במה הבעיה... זאת תמונה שיצאה לי כששמתי מהירות תריס ידנית ל 1\30...(כלומר 1 חלקי 30 )... רואים עננים מאוד ברורים בעין... אבל לא כאן.... אם אני מצלם בלי הגדרת מהירות תריס... אז מהירות התריס היא 4 שניות (זה המקסימאלי)... ויוצא לי עיגול לבן מרוח... גם כשאני לא מזיז את המצלמה בכלל... אז במה הבעיה? אפשר לעשות איזשהו טריק במצלמה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עכשיו אני אשאל בקשר לסוג צילום שלא ממש בא לידי ביטוי בפורום הזה והוא פורטרטים, משום מה מצאתי את עצמי מתעניין מאוד בז'אנר הצילומי הזה, אני מוצא את עצמי מסתכל לאנשים בעיניים בכל מיני מקומות ומנסה להרגיש את מה שהם מרגישים, להבין מה הם חושבים, לראות מעבר לפנים שלהם... לפעמים אני פשוט מתפלל לזה שאני אהיה בלתי נראה עם מצלמה ביד בשביל להוציא את התמונות שאי אפשר לצלם כשמושא הצילום שלך יודע שמצלמים אותו... מכירים את זה? המטרה של הת'רד הזה היא שאם יש למישהו פורטרט יפה שהוא צילם ורוצה לשתף אותי / אותנו בו, או לחלוק עצות לצילום של פורטרט "איכותי" שבאמת מצליח להעביר את הרגש שבעיניים של המצולם לצופה הוא ישתף / יחלוק אותו עם חברי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-