צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
צילומי HDR בלילה, טכניקת צילום בשלושה חשיפות שונות, ממש יפה מה אתם אומרים? ;D ;D ;D ;D http://www.kishkush.co.il/content/view/932/36
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
של פוג'י מה אתם אומרים עליה? אני לא זוכר ממש בידיוק את השם
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום ח'ברה בעזרת עצתכם החלטתי לקנות את ה מצלמה הזאת עם 18-55 אשמח עם תמליצו לי על חנות טובה שנותנת שנתיים לפחות של אחריות של "קרט" עדיף חניות שיש לכם איתה נסיון תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...התקציב קצת גמיש..אבל כמה שפחות יותר טוב.. אני נוטה לכיוון של קנון בגלל נסיון קודם טוב וגם בגלל שאני יכול להשיג הנחה יפה( ;D ) מ"קרט"... מחפש מצלמה עם 10 מגה פיקסל ומעלה.. זום אופטי של X15 ומעלה.. אני מאוד אוהב למצלם מאקרו אבל לא רק,אני מצלם גם נוף,אנשים,חיות,חשוב לי יכולת צילום נוף מואר (כמו עיר) בלילה וצילום לילה בכלל. חשוב לי מייצב תמונה. חשבתי על המצלמה של FUJI ה2000HD ששיחקתי איתה קצת ונראתה לי חמודה מאוד...עם יכולת צילום וידאו בHD אבל אני מסתכל גם על הSX10 של קנון שקורצת לי בכל מקרה אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כנסו לאתר: http://www.consumersearch.com/www/photo_and_video/ באתר אספו המלצות מכל האתרים החשובים באינטרנט וריכזו אותם לפי קטגוריות ותאריך ההמלצה. הלינק הוא לבחירה של מצלמות דיגיטליות. לחצו על סוג המצלמה ואז על הלינק מתחת הכותרת "Best Digital Cameras Reviews" ותגיעו לרשימת ההמלצות מאתרים שונים. מומלץ נ.ב חבל שאי אפשר להוסיף הודעות לנעוץ של אתרים להשוואה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! המצלמה היקרה של אמי הלכה לעולמה, והחלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית... אני לא ממש מבין במצלמות דיגיטליות, אבל אני מחפש מצלמה איכותית עד כמה שאפשר בתקציב של 2000 ש"ח +-, ושאוכל לצלם איתה תמונות איכותיות שיודפסו על דפיA4. כמו כן חשוב לי שתהיה קטנה כל האפשר, ותהיה בה סוללת ליתיום נטענת, וכמו שהבנתי, כרטיסי הזיכרון שמגיעים עם המצלמות ממש לא מספיקים, אז אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס זיכרון בנפח של 256\128מגה. אני אוהב לצלם בעיקר בעיקר נוף, אז אודה אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה שתעשה את העבודה במסגרת התקציב הזה. תודה לעוזרים! אני מצטער אם אני לא אגיב מיד, כי כרגע המחשב שלי לא בבית, ולא תמיד אני מצליח להשיג נגישות למחשב...
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-