עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. כותרת. בנוסף עדיף שתהיה בגודל סביר ולא כבדה מידי, וגם יפה בלי תוספות מכוערות או משהו. אם יש אפשרות להכניס בטווח הזה מצלמה עם אפשרות לצילום סבירה בלילה זה מעולה. בעקרון ההורים שלי רוצים מצלמה לשימוש משפחתי אני חושב ללכת קצת יותר רחוק עם עצמי, אולי להתחיל לצלם. שוב: מומלץ לא יותר מ2000 ש"ח. אני מקווה שיהיה מקום להרבה תמונות על מצלמה כזאת, ובנוסף שאפשרי למצוא מצלמה בדרישות שלי במחיר הזה. תודה מראש. נ.ב. אולי אתם מכירים חנויות טובות באיזור נתניה-ת"א שאפשר לקנות את המצלמות המומלצות?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by Drazick,

התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by moonjib,

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה באסה, כתבתי את ההודעה הזאת איזה 20 דקות עם פיסקת פתיחה יפה, והדגשים וכל החרא, עשיתי שלח והיה לי דף שגיאה, ואז כשעשיתי back כל ההודעה נמחקה. עשיתי Ctrl+c, אבל עשיתי שוב על כתובת של סיקור ונאבדה לי השמירה של התוכן, וקרה מה שקרה. ידעתי שאני צריך לשמור ב-word. אוףףףףףףףףףףףף איזה קקה :'( :-[ אני אביא בינתיים רק את הסיקורים בלי הפיסקת פתיחה כי אני ממש מבואס ולא בא לי לכתוב הכל שוב. כנראה שאני אכתוב את הפיסקה בהמשך. DPreview.com: http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/ Digital Camera Resource Page: http://www.dcresource.com/ (אין להם איזה דף מיוחד לתערוכה, אבל כנראה שהם ישחררו חדשות, כתבות וסיקורים לדף הראשי) PhotographyBl…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  8. היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  10. מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by bd,

אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

זה היה הניסוי הראשון שלי לפני יותר מחצי שנה....(המים קצת עם ליכלוך לקחתי את הקערה הראשונה שמצאתי וזה מה שיצא)

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. התקציב הוא ללא כרטיסי זכרון* אני נוסע לפולין עוד כמה ימים ואני צריך לקנות מצלמה טובה אני צריך המלצות.. בדקתי וראיתי כמה מצלמות nikon coolpix-120 oympus fe-25 sony dsc-5650 אני לא צריך חצובה בלי פלאש חיצוני האיכות יותר חשובה לי מהגודל והמשקל אבל שלא תהיה גדולה יותר מידי ואני לא נעול על יצרן מסויים הייתי מעוניין שתגידו לי אם הדגמים האלה טובים ואם יש לכם דגמים יותר טובים בטווח המחירים האלו להציא לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by yaarix,

שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  21. -מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-800 שקלים -אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר משפחה וחברים, גם בתנאי תאורה חלשים יותר -האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא, כי כנראה לא מתאים לתקציב -האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן -האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא -האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מתכוון לצפות בתמונות על גבי מסך מחשב -כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? הכי חשוב לי שהמצלמה תיכנס לכיס, אתפשר על תכונות של המצלמה -האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול …

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by dsane,

אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by subarel,

למה אין תראד כזה כאן..? אולי תסטיקו את התארד הזה... הפוג'י שלי הגיע, S6500fb. הנה תמונות ראשונות שלי איתה: הבאר הקטן שלי בחדר. (התמונות הוקטנו ל 1024\768 כדי להתאים למסכי 17') כשיהיה יום יפה אני אצא לצלם גם נופים.. אני גר בגליל ויש המוןןן מה לצלם..

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  25. שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים