צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
Yeyz! http://www.dpreview.com/news/0711/07111604capturenx.asp
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אם הדגמים האלו לא בעיניכם, אז אשמח לשמוע המלצות בנוגע למצלמה דיגיטלית דקה אחרת. אם כן, אני עומדת לקנות אחד מהם מחר. הם נותנים תמורה טובה? אשמח לתגובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את ה Canon G10, ועכשיו נשאר לקנות ציוד היקפי - תיק, כרטיס זיכרון וסוללה נוספת. בעבר היה לי תיק של Lowepro ומאוד אהבתי אותו. איזה דגם שלהם מתאים למצלמה? בקשר לכרטיס זיכרון, אני מחפש כרטיס בנפח 8GB וראיתי את ה Extreme III של Sandisk שעולה כ-200 ש"ח. איך הוא יתאים למצלמה? או שאפשר ללכת על כרטיס זול יותר? ואחרון חביב - סוללה נוספת. הסתכלתי ב eBay ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. יש שם כמות עתק של סוללות, רובן לא מקוריות. האם חשוב בכלל ללכת על סוללה נוספת מקורית, או שאפשר להתפשר? וכמה בערך אמורה לעלות סוללה נוספת? והכי חשוב - איך אני מזהה אחת מקורית? תודה, תום
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה אני מחפש במצלמה: 1. תוציא תמונות איכותיות גם במקומות סגורים וגם בחוץ עם מינימום הגדרות והתעסקות בפרמטרים שאני לא מעורה בהם. 2. אם דרישה 1 לא סבירה - אז לפחות ששליטה בפרמטרים בסיסיים כמו צמצם, חשיפה ISO וכו' תיהיה פשוטה ומהירה - כלומר במרחק קליק אחד או שניים (מקסימום)... יש לי נסיון רע מקנון a80 שתפעולה ממש גוזל זמן ומוציא את כל החשק... 3. אורך מוקד - עדיפות לנמוך מאשר גבוהה. אפשרות להרכבת עדשה במקרה הצורך - יכול להיות מעניין. 4. לא גדולה מידי - הפורמט של סדרת canon axx הוא טוב מקסימום כמו סדרת הקנון Sx (יענו SLR?) אבל עדיף קטנה יותר - אם אפשר. 5. מעניין אותי לצלם אנשים, נופים וחפצים (גם מאקרו) בתאורה משתנה... צילומים של עצמים מהירים לא נראה לי רלוונטי. 6. תשמש אותי בט…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
המצלמה היא לצילומים רגילים, בבית ובטיולים וכו' מספיק זום ממוצע: 3-4 ( אם יש יותר מה טוב, רק שלא יבוא על חשבון הקומפקטיות - סעיף הבא) חשוב שתיהיה קומפקטית, לא מחפש את הסופר קומפקטיות, אבל גם לא דמוי SLR האלה (ולכן גם לא מחפש את המצלמות עם 10 זום אופטי) עכשיו הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) שאם החיישן יותר גדול אז בדרל כלל הוא גם יותר רגיש וככה יותר קל לצלם בתאורה של בית אז חיפשתי כמה מצלמות על חלק קראתי פה שממליצים הרבה, בכל מקרה אלה המצלמות מתלבט בינהן: canon A640 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469627 canon IXUS700 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=130850 Fuji F31FD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514 איזה מהם תיהיה מתאימה לי…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-