צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל... אז לא לצפות ליותר מדי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.buydig.com/shop/product.aspx?sku=SAKBP007CL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830998135 ההבדל שבגללו אני מתלבט הוא עוד 20$ כמו שזה נראה היקרה יותר היא כנראה יעודית והזולה יותר ככל הנראה אוניברסלית האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה אם זה נכון? אשמח לעזרה ממישהו שמבין קצת. כדי לעזור לי לקנות בטריה ל TZ3 שלי . תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מזל שהרזולוציה גבוהה הראשונה קרופ 100% הערות לשיפור יתקבלו בברכה (3 מצבים בהם הצטערתי שאין לי 70-300) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קראתי קצת על הנושא ואני רוצה לנסות לצלם בשיטה הזו. ראיתי שיש הרבה תוכנות שמעבדות את הקבצים האלה ואני לא מתכוון להתקין עכשיו את כולן ולהשוות בינהן... אולי יש כאן מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על תוכנה?? אני מתשתמש בפוג'י S9500 אם זה משנה משהו תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה אני מחפש במצלמה: 1. תוציא תמונות איכותיות גם במקומות סגורים וגם בחוץ עם מינימום הגדרות והתעסקות בפרמטרים שאני לא מעורה בהם. 2. אם דרישה 1 לא סבירה - אז לפחות ששליטה בפרמטרים בסיסיים כמו צמצם, חשיפה ISO וכו' תיהיה פשוטה ומהירה - כלומר במרחק קליק אחד או שניים (מקסימום)... יש לי נסיון רע מקנון a80 שתפעולה ממש גוזל זמן ומוציא את כל החשק... 3. אורך מוקד - עדיפות לנמוך מאשר גבוהה. אפשרות להרכבת עדשה במקרה הצורך - יכול להיות מעניין. 4. לא גדולה מידי - הפורמט של סדרת canon axx הוא טוב מקסימום כמו סדרת הקנון Sx (יענו SLR?) אבל עדיף קטנה יותר - אם אפשר. 5. מעניין אותי לצלם אנשים, נופים וחפצים (גם מאקרו) בתאורה משתנה... צילומים של עצמים מהירים לא נראה לי רלוונטי. 6. תשמש אותי בט…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Yeyz! http://www.dpreview.com/news/0711/07111604capturenx.asp
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן ברשותי קאנון A610 וברצוני לקנות כרטיס זכרון גדול יותר, כרגע ברשותי כרטיס בגודל GB 2 במהירות 150 ואני מעוניין לדעת אם כרטיס של 8GB יעבוד גם הוא ובאיזה מהירות ממולץ לי לקנות? תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-