עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by intel suck,

איזו מצלמה עדיפה מבין השניים??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Saliman,

תמונה שצילמתי מהמרפסת שלשום בלילה... אותה תמונה כחלק מפנורמה קטנה:

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

אם כבר מקרו אז עד הסוף [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ומוכרת את כל נכסיה בתחום לסוני, יצרנית שבבי ה CCD למיטב החברות ויצרנית מצלמות דיגיטליות לכשעצמה. http://www.dpreview.com/news/0601/06011901konicaminoltaout.asp

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by boss,

1. תמונות איכות? 2. ראייה לילה? 3. משקל הכי קל? אני מחפש צילום דיטגלית דק ומשקל הכי קל..ונוחה..,תמונות איכות..ועוד מקציב 2500 שקל תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Nick_Less,

מלפני חודש בערך,משריפה ברחוב הרצל בת"א הבעיה העיקרית הייתה התאורה 11 בלילה והאיזור נותק מחשמל. התמונות צולמו בISO 64 F2.5 1/10Sec והתמונה השניה בISO 64 F2 1/8Sec השור הזועם : איך התמונות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KoM,

הפעם לא תמונות מיוחדות כל כך, סתם תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה, צולם עם פלאפון W800I... בלי חצובה מן הסתם ועם חתולים עצבניים במיוחד שלא עמדו כל כך

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by waizman,

זו תמונה של עכביש שהסתנן לנו למרפאה בתוך כוורת ריקה של כדורי 7.62 שמצאנו באחד המטווחים (אפשר להשתמש בכוורת הזאת בשביל לשים אמפולות של תרופות וכד'). הוצאתי אותו משם ושמתי על השש-בש והתחלתי לשחק איתו קצת עד שהוא התעצבן וניסה לתקוף אותי אז עזבתי אותו בשקט... בכל מקרה, פה הוא מכווץ קצת כי הוא לא במצב תקיפה לצערי, אבל מה לעשות, הוא לא רצה כ"כ לשתף פעולה ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by KoM,

תמונה ברגע מיוחד... שוב עם האולימפוס הישנה, בת 7 ועדיין בועטת, למי יש כוח לסחוב תגדולה לטיולים ? :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yossitehila,

אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  16. אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ELiA,

תמונה אחת שצילמתי בחדר במצב מאקרו איך? צולם עם A75

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  18. מחפש רעיונות למקומות יפים. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Avivo,

אני מחפש מצלמה של סוני בערך ב2000 שקל (הקניה היא לא מהארץ אם זה משנה משהו) אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור דגם ספציפי אני מחפש p&s קומפקטית עם כמה שיותר תכונות טובות בסכום הזה בערך משהו מיוחד- היא צריכה לצלם בתנאים של הופעות (זה יהיה חלק גדול מהצילומים...) תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by waizman,

צולם באחד הסיורים שעשיתי באימון האמרים בבליש... התמונה הוקטנה ונחתך קצת מהחלק העליון כי נכנסה נעל צבאית לצילום ;D [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by theDeath,

שלום לכולם. אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים: 1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל 2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי 3. תפעול ידני - אין צורך 4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..) 5. לא מחודשת/משומשת 6. קטנה ודקה ככל הניתן. 7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -impreza-,

הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by [NOS],

נגיד אני מצלם משהו מאוטו נוסע, זה יראה טוב ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rangerman,

המקום: נקודת תצפית הררית ממזרח לעיר אילת הזמן: יום שישי האחרון (20/1/2006), אחת עשרה בלילה נתונים טכניים: Olympus C5060, ISO 80, 3x28mm, 15", f4.8 לגירסה מוגדלת יותר, הקליקו על התמונה.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by eli_a2006,

דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי

• 7 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים