עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tzolerguy,

שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by phoenixtb,

שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by Gimel,

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by -impreza-,

שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by bd,

אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by yuvyuv,

ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by V.L,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by gurfi,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by harbon,

אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by ido-nava,

יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה... והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום, אני מבין שכדאי לקנות מגן מסך למסכי ה LCD של מצלמות. השאלה היא מה לבחור. בעיקרון יש מדבקות גמישות - אני מניח שזה מן סוג של ניילון דביק שמגן בפני שריטות. ויש מזכוכית שאמורים גם להגן כנראה בפני מכות. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=e-digitalcamaccecories&orderby=price&DB188682=261677&DB140787=140799&pageInfo=1 מה לבחור ואיך למסך 2" והאם כל מגן מתאים לכל מצלמה? האם יש מישהו שקנה/משתמש ויכול לחלוק את הידע שלו כאן.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים