עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בטיו האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר, אומנם ידועה אך מציקה, אשמח לקבל עזרה. חשיפת יתר. כל פעם שצילמתי רחוב ,נוצרה הבעיה הבאה: , או שהרחוב יצא כהה והשמיים בהירים מאוד, ואז ניסיתי לתקן על ידי הוספת חשיפה,מה שגרם לבניניים להופיע יפה , אך הרס את השמיים לחלוטין, או שניסיתי להוריד מעט כדי להוריד את עוצמת השמיים אבל אז קיבלתי חושך מוחלט ברחוב, איך פותרים את זה ?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by LRa,

הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by aradgonen,

שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by saarsv,

האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by -impreza-,

תגובות והערות יתקבלו בשמחה.. צולם עם פוג'י s5500 בשעות הצהריים http://img143.imageshack.us/img143/6194/19cq5.jpg

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by icebreak,

המכשור: http://users.skynet.be/fotoopa/laser_module1_E.htm התוצאה: http://users.skynet.be/fotoopa/beestjes/beestjes_page1.htm

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by D-M-X,

צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום לכולם =] יש לי כמה שאלות בנוגע למושגי צילום ומצבי צילום. 1)אני יודע שצמצם קובע את כמות האור,במצלמה שלי הוא מסומן כ-F2.8 עד F8, כמה שהמספר יותר גבוהה כך הצמצם פתוח יותר והתמונה תיהיה בהירה יותר? ולאיזה סוגים של צילומים אני השתמש בצמצם פתוח יותר או סגור יותר?... 2)מהירות התריס(מהירות הצילום) במצלמה שלי נמדדת מ: (הכי מהר)2000 עד 8, עכשיו רציתי לדעת הסבר על זה,למה זה מיועד? ומה הקטע של 2000? כי אין ממש הבדל במהירות התריס בין 2000 ל-1000...למה זה מיועד המהירויות האלו ולאיזה סוגי צילומים אני השתמש במהירות או גבוהה או איטית? 3)מצב A(לא auto) למה הוא מיועד?.... 4)מצב S למה הוא מיועד?... סליחה על הבורות ועל כל השאלות...אני פשוט צריך ללמוד את זה.... תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  13. יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Y-L,

מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by over,

הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני צריך כיוון בקניית מצלמת DSLR חדשה בארה"ב. בשני המקרים מדובר בקיט של שתי עדשות 14-42 ו-40-150 של אולימפוס אחרי חרישה של האינרטנט בשביל למצוא את המחירים הטובים ביותר סגרתי על האופציות הנ"ל: 1. אולימפוס E520 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 500 דולר 2. אולימפוס E620 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 705 דולר 3. קצת שונה, אבל K2000 של פנטקס ב-565 דולר עם עדשות 18-55 ו-50-200 נראה לי מצד אחד חבל לשים עוד 65 דולר בפנטקס על ה-E520, מה אתם אומרים? האם שווה לשים עוד 200 דולר ולקחת כבר את הקיט של ה-E620? נ.ב. אל תתחילו לשאול איפה מצאתי ומה.. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

21. אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by Peri228,

שלום! אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את ה Canon G10, ועכשיו נשאר לקנות ציוד היקפי - תיק, כרטיס זיכרון וסוללה נוספת. בעבר היה לי תיק של Lowepro ומאוד אהבתי אותו. איזה דגם שלהם מתאים למצלמה? בקשר לכרטיס זיכרון, אני מחפש כרטיס בנפח 8GB וראיתי את ה Extreme III של Sandisk שעולה כ-200 ש"ח. איך הוא יתאים למצלמה? או שאפשר ללכת על כרטיס זול יותר? ואחרון חביב - סוללה נוספת. הסתכלתי ב eBay ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. יש שם כמות עתק של סוללות, רובן לא מקוריות. האם חשוב בכלל ללכת על סוללה נוספת מקורית, או שאפשר להתפשר? וכמה בערך אמורה לעלות סוללה נוספת? והכי חשוב - איך אני מזהה אחת מקורית? תודה, תום

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by benor,

צולם בחדרה.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים