עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by uriah,

שלום לכולם ! אני מתעניין במצלמה הזו ורציתי לשאול למי יש אותה ואו יכול לתת המלצה.. תודה מראש אוריה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

3. Started by Y-L,

מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  4. בשטוןטי ברשת מצאתי את המצלמה הנ"ל. פיצ'ר הוידיאו מאד קוסם לי ושמתי לב כי היא יכולה להקליט כזה אפילו ב-1080P תיאורטי, אפילו 720P מאד קוסם לי. מה יכולות המצלמה האחרות (למשל ניקון D5000) ומול מה היא בערך מתחרה ? האם היא עשויה להוות קנייה טובה ?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. מצ:ב קישור לכתבה בדה מרקר שסוקרת מספר דגמים. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090701_1096805&from=haaretz האם המכשירים האלו יוכלו להחליף יום אחד את המצלמות הקומפקטיות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. Started by -impreza-,

תגובות והערות יתקבלו בשמחה.. צולם עם פוג'י s5500 בשעות הצהריים http://img143.imageshack.us/img143/6194/19cq5.jpg

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by benor,

צולם בחדרה.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by [NOS],

זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?

9. בטיו האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר, אומנם ידועה אך מציקה, אשמח לקבל עזרה. חשיפת יתר. כל פעם שצילמתי רחוב ,נוצרה הבעיה הבאה: , או שהרחוב יצא כהה והשמיים בהירים מאוד, ואז ניסיתי לתקן על ידי הוספת חשיפה,מה שגרם לבניניים להופיע יפה , אך הרס את השמיים לחלוטין, או שניסיתי להוריד מעט כדי להוריד את עוצמת השמיים אבל אז קיבלתי חושך מוחלט ברחוב, איך פותרים את זה ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Danihell,

אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Gimel,

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by icebreak,

המכשור: http://users.skynet.be/fotoopa/laser_module1_E.htm התוצאה: http://users.skynet.be/fotoopa/beestjes/beestjes_page1.htm

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by D-M-X,

צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. Started by benor,

פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by LRa,

הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by zoman,

יש מספיק לכולם ...

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים