עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Peri228,

שלום! אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את ה Canon G10, ועכשיו נשאר לקנות ציוד היקפי - תיק, כרטיס זיכרון וסוללה נוספת. בעבר היה לי תיק של Lowepro ומאוד אהבתי אותו. איזה דגם שלהם מתאים למצלמה? בקשר לכרטיס זיכרון, אני מחפש כרטיס בנפח 8GB וראיתי את ה Extreme III של Sandisk שעולה כ-200 ש"ח. איך הוא יתאים למצלמה? או שאפשר ללכת על כרטיס זול יותר? ואחרון חביב - סוללה נוספת. הסתכלתי ב eBay ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. יש שם כמות עתק של סוללות, רובן לא מקוריות. האם חשוב בכלל ללכת על סוללה נוספת מקורית, או שאפשר להתפשר? וכמה בערך אמורה לעלות סוללה נוספת? והכי חשוב - איך אני מזהה אחת מקורית? תודה, תום

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. במצלמות מקצועיות כמובן. תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by V.L,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by lharpaz,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. מה אני מחפש במצלמה: 1. תוציא תמונות איכותיות גם במקומות סגורים וגם בחוץ עם מינימום הגדרות והתעסקות בפרמטרים שאני לא מעורה בהם. 2. אם דרישה 1 לא סבירה - אז לפחות ששליטה בפרמטרים בסיסיים כמו צמצם, חשיפה ISO וכו' תיהיה פשוטה ומהירה - כלומר במרחק קליק אחד או שניים (מקסימום)... יש לי נסיון רע מקנון a80 שתפעולה ממש גוזל זמן ומוציא את כל החשק... 3. אורך מוקד - עדיפות לנמוך מאשר גבוהה. אפשרות להרכבת עדשה במקרה הצורך - יכול להיות מעניין. 4. לא גדולה מידי - הפורמט של סדרת canon axx הוא טוב מקסימום כמו סדרת הקנון Sx (יענו SLR?) אבל עדיף קטנה יותר - אם אפשר. 5. מעניין אותי לצלם אנשים, נופים וחפצים (גם מאקרו) בתאורה משתנה... צילומים של עצמים מהירים לא נראה לי רלוונטי. 6. תשמש אותי בט…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Y-L,

מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  10. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by גוגומגוג,

שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  14. אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. Started by -impreza-,

שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by aradgonen,

שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. ירדתי למטה לזרוק זבל ואני וצא מצלמת SLR! היא עם עדשה אחת 2/50 רשום עליה ומשהו ברוסית. אני לא יודע על מה היא מצלמת בכלל כי אני לא יודע איפה להכניס פילם, אין בכלל חריץ כזה. על המצלמה רשום ZORKI-4מה לעשות? שווה כסף ??? קראתי קצת, והצלחתי לפתוח את המכסה של הפילים(קשה יחסית, זה לא חריץ שמורידים למטה) וגם יש לי מצלמת OLYMPUS-PEN EE-2, היא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by davidreznic,

-צולם מהמושב "רמות נפתלי" -צולם בשמורת תל-דן. באמצע יולי פרצה שם שריפה ושליש מהשמורה נשרף. מעריכים ששיקום מלא יקח כ 30 שנה. מחקירה עולה כי השריפה נגרמה בזדון -שמורת תל-דן -שמורת תל-דן

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by aabbcc,

שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by idani1983,

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by Anatal,

אם הדגמים האלו לא בעיניכם, אז אשמח לשמוע המלצות בנוגע למצלמה דיגיטלית דקה אחרת. אם כן, אני עומדת לקנות אחד מהם מחר. הם נותנים תמורה טובה? אשמח לתגובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by T-Flash,

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by lir@n,

שלום כולם לא מזמן רכשתי את הTZ3 בהמלצתכם ואני מאוד מרוצה ממנה, היום יצאתי לעוד טיול ברחבי מדינת ישראל הפעם זה היה בהרי אילת וחזרתי עם תמונת מאקרו מגניבה להראות לכם, אשמח לתגובות. (התמונה בקישור כי גם אחרי ההגדלה היא עדיין ענקית) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/r/a/n/a/m/1/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411101456073708/200804302012261329/P10100261.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים