צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי S9000 ואין לי מושג באיזה לצלם ומה זה בדיוק נותן. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום היה יום מצויין לטיולים,אז יצאתי לטיול בהרי ירושלים,שם ראיתי פריחה נהדרת של פרחים צהובים ,והיו שם גם להקות דבורים שינקו צוף,אני התחלתי לצלם תמונות מאקרו של הפרחים והדבורים,שהיו מספיק נחמדות לא לזוז מהפרחים,וגם לא לעקוץ לי ת'צורה הנה אחד שבה לדעתי יצאה מצויין הזוית של הדבורה והפרח http://img488.imageshack.us/img488/3741/img1337s0kt.jpg f/2.8 ISO 50 1/1000
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה יחסית קומפקטית שמחירה יהיה עד אלפיים שקל. בעיקרון אני לא ממש מבין בנושאי צמצם חשיפה וכ'ו, אני מכיר את המושגים אך לצערי לא יצא לי לשחק הרבה עם מצלמות כדי להכיר אישית את הטכנולוגיה הזו. אבל בתור צרכן אני יכול לומר לכם מה אני כן רוצה שיהיה במצלמה הזו: כמה שיותר קומפקטית בסגנון הixus של קנון - מאד חשוב נושא הקומפקטיות. חשוב לי מאד שאיכות בתנאי תאורה וכ'ו יהיו גבוהים. חשוב מאד הנושא של בטרייה כעיקרון אני אעדיף סוללות רגילות אך לדאבוני זה סותר את הקומפקטיות של המצלמה. דיילי של צילום ומעבר מתמונה לתמונה נמוך ביותר נושא שיכול להפיל את קניית המצלמה חזק מאד. מצלמות במחיר הזה: הixus 55 ו- הixus 40 http://www.officedepot.co.il/(qsoup2qk3hllqq55qx1z4j55)/catalogFamily.…
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אתמול יצאתי עם ידידה שלי לסט תמונות שני, הפעם בתנאי תאורה יותר טובים והפעם לקחתי איתי גם את החצובה למקרה שאני אצטרך אותה - רק בשביל הגיבוי... בסה"כ צילמתי בסביבות ה400 תמונות שלה ועוד כמה תמונות לא קשורות ומילאתי את הכרטיס עד 0 מקום. יצאו דיי הרבה תמונות טובות ואפילו כמה טובות במיוחד, בינתיים אני מעלה אחת מהן בשביל לקבל חוות דעת שלכם. צפו לעידכונים בהמשך (: ד"א אם למישהו יש רעיון לשם בשביל התמונה הזאת - עדיפות לשם באנגלית, אני אשמח לקבל הצעות תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 101 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
-
רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שאני מצלם בדיגיטלית על רזולוציה 1600*1200 התמונה בפיתוח נחתכת, אני רוצה לשנות את הרוזולוציה לבד ע"י חיתוך לפי בקשה שלי, לאיזה רזולוציה צריכה להיות התמונה לצורך פיתוח בגודל 15*10 ס"מ ??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה הסופר-קומפקטית של קנון? אני מתכוון לדגם IXUS 40/SD300. http://www.big-deals.co.il/Product.asp?Pid=ixus40&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=115 איך המצלמה הזאת מבחינת נוחות שימוש, איכות תמונות ומחיר מול מצלמות קומפקטיות רגילות, עבור צלם חובב שמעוניין במצלמה קטנת מימדים שנכנסת לכיס לצורך צילומים מזדמנים? התייחסו בבקשה למבנה של המצלמה (חוזק) והמסך, ואיכות העדשה. הדרישות שלי הן 4MP (לא פחות ואין לי צורך ביותר), וזום אופטי של לפחות X3 (אין לי צורך בזום דיגיטאלי). מהו הציון הסופי שהייתם נותנים לה? האם היא שווה קנייה במחיר הנוכחי שלה (1,730 ש"ח)?
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשבתי על כינור ונזכרתי ב-"כינורו של רוטשילד" שלמדתי בזמנו Canon S50 1/20 F2.8 ISO 100 (בקרוב חברים, בקרוב A610....)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו אני מצלםפ כבר הרבה זמן כל היום עם המצלמה עליי ואז אחד שמוכר מצלמות אמר לי שמצלמה דיגיטלית מוגבלת במספר התמונות האם זה נכון?לא מבחינת הכמות על הכרטיס זיכרון אלא משהו כמו 10000 תמונות היא לא יכולה לצלם יותר... זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
משהו קטן שמצאתי בזמן שניקיתי וסידרתי תיקיות על הדיסק קשיח למי ששואל על מה הזבוב יושב, זה על דגל ישראל מיום העצמאות... צולם באור שמש בשעה 14:33 בתאריך 06/05/05. Canon S50 + Macro LensShutter: 1/1000sec F Number: 5.3 ISO: 50 התמונה עברה עריכה ב-Adobe Photoshop CS2. ועוד משהו קטן למי שמסוקרן לדעת איך נראה 100% קרופ של הזבוב.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ....אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל . מעוניין במצלמה בסגנון פוג'י S5500 , אם יש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה לשמוע בבקשה .....מה המצלמה הכי משתלמת ?? ושהכי נותנת תמורה למחיר....תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזור בארי, כל הקרדיט לעופר ! צולם עם W800...
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
מה העדיפות של אחת על השניה? אילו מהן עדיף לקנות?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-