עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by frogface,

תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. Started by guyo,

שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  5. הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by D-M-X,

דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  9. קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?

10. Started by ofir_bl,

אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by shlomom,

שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  12. בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by Chevy,

תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by mrraz,

לפני כמה ימים יפה כתמיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by adam_godin,

צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. ירדתי למטה לזרוק זבל ואני וצא מצלמת SLR! היא עם עדשה אחת 2/50 רשום עליה ומשהו ברוסית. אני לא יודע על מה היא מצלמת בכלל כי אני לא יודע איפה להכניס פילם, אין בכלל חריץ כזה. על המצלמה רשום ZORKI-4מה לעשות? שווה כסף ??? קראתי קצת, והצלחתי לפתוח את המכסה של הפילים(קשה יחסית, זה לא חריץ שמורידים למטה) וגם יש לי מצלמת OLYMPUS-PEN EE-2, היא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by davidreznic,

-צולם מהמושב "רמות נפתלי" -צולם בשמורת תל-דן. באמצע יולי פרצה שם שריפה ושליש מהשמורה נשרף. מעריכים ששיקום מלא יקח כ 30 שנה. מחקירה עולה כי השריפה נגרמה בזדון -שמורת תל-דן -שמורת תל-דן

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Y-L,

מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

24. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  25. שלום לכולם =] יש לי כמה שאלות בנוגע למושגי צילום ומצבי צילום. 1)אני יודע שצמצם קובע את כמות האור,במצלמה שלי הוא מסומן כ-F2.8 עד F8, כמה שהמספר יותר גבוהה כך הצמצם פתוח יותר והתמונה תיהיה בהירה יותר? ולאיזה סוגים של צילומים אני השתמש בצמצם פתוח יותר או סגור יותר?... 2)מהירות התריס(מהירות הצילום) במצלמה שלי נמדדת מ: (הכי מהר)2000 עד 8, עכשיו רציתי לדעת הסבר על זה,למה זה מיועד? ומה הקטע של 2000? כי אין ממש הבדל במהירות התריס בין 2000 ל-1000...למה זה מיועד המהירויות האלו ולאיזה סוגי צילומים אני השתמש במהירות או גבוהה או איטית? 3)מצב A(לא auto) למה הוא מיועד?.... 4)מצב S למה הוא מיועד?... סליחה על הבורות ועל כל השאלות...אני פשוט צריך ללמוד את זה.... תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים