עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Overclocker,

תפסתי אותם על חם

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. מצ:ב קישור לכתבה בדה מרקר שסוקרת מספר דגמים. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090701_1096805&from=haaretz האם המכשירים האלו יוכלו להחליף יום אחד את המצלמות הקומפקטיות?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by agf,

היום הוכרזה Ricoh R7.אפשר לראות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/news/0708/07082802ricohcaplior7.asp למצלמה הזאת יש יכולות עיבוד לאחר הצילום שמאפשרות שינוי הצבעים (בהירות,כמות,התאמת הצבעים),שינוי כוון התמונה אורך/רוחב,מנוע עיבוד ISO גבוה משופר, ותמיכה ב- color bracketing א ב ל בהשוואה ל- R6, ייתכן שהחברה הזאת הלכה צעד אחורה מכמה בחינות: ל-R6 יש 7MP בעוד ל- R7 יש 8MP - מה שאומר יותר רעש,וכנראה איכות צילום פחות טובה (מעבר ל- limit של העדשה -אם מדובר באותה עדשה). ל- R6 יש 54MB זכרון פנימי,ול R7 יש רק 24MB- מה שאומר שהצילום ברצף שלה נפגע. ולגבי עיבוד התמונה - מקווה שהעיבוד במצלמה לא גוזל יותר-מדי פרטים מאיכות התמונה,ולא גורם למריחת-צבעים,כמו אצל חלק מהמתחרות. ימים יגידו ב…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. Started by Chevy,

תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by aradgonen,

שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by glassmoon,

אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by idofr,

אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  11. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=715572 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691817 שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ביתית לצילום טיולים/בילוים/חברים/משפחה וכו'... אין לי ידע מקצועי בצילום ואני מחפש משהו שיתן תמונות באיכות טובה גם ביום ובלילה ובנוסף יתן איכות וידאו סבירה עד טובה(יהיה שימוש של וידאו במצלמה גם כן) למצלמה קומפקטית ראיתי את שתי הדגמים הנ"ל שהרשימו אותי אבל כמו שהבנתם אני בטוח שאתם מבינים בזה קצת יותר ממני אז אשמח לשמוע מה אתם ממליצים מבין השתים ואם יש לכם המלצות נוספות בנושא אשמחל לשמוע לגבי המחיר אני יכול לקנות את שתיהם באותו מחיר בדיוק ככה שאין לזה משמעות

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by frogface,

תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. Started by PsyGhost,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  18. שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

תגובות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by [NOS],

זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?

22. שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by Y-L,

מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. מישהו מכיר אתר שמראה תמונות של צילומים במצלמות שונות(וכותב באיזה מצלמה צילמו כמובן)? כדי לראות ולהשוות איך יוצאים הצילומים במצלמות שונות

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

דיונים חדשים בפורומים