צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא יאומן קצב ההתפתחות. עכשיו סוללות נטענות בעלות קיבולת זהה הנטענות במספר שניות. http://www.dpreview.com/news/0606/06060901superbatteries.asp הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא אורך החיים שלהן.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברייה, במטוטא מכם , אנא הרעיפו המלצות על מצלמה עדכנית ומעולה לשימוש חצי מקצועי מהדיוטי פריי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של 2,000. אני צריך מצלמה עם צילום וידיאו ללא הגבלת זמן. אני בעיקר אצלם וידיאו,האם אולי כדאי לקנות מצלמה וידיאו דיגיטלית? האם המצלמה הזאת טובה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1751193
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כן, פעם ראשונה שאני מעלה תמונות שלי בצבעוני, תהנו (: [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 22:10:17 ובגלל שאי אפשר היה להעלות לפורום יותר מ4 תמונות בו זמנית, אני אעלה פה עוד שני תמונות שאהבתי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ירדתי למטה לזרוק זבל ואני וצא מצלמת SLR! היא עם עדשה אחת 2/50 רשום עליה ומשהו ברוסית. אני לא יודע על מה היא מצלמת בכלל כי אני לא יודע איפה להכניס פילם, אין בכלל חריץ כזה. על המצלמה רשום ZORKI-4מה לעשות? שווה כסף ??? קראתי קצת, והצלחתי לפתוח את המכסה של הפילים(קשה יחסית, זה לא חריץ שמורידים למטה) וגם יש לי מצלמת OLYMPUS-PEN EE-2, היא שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה.. תקציב : עד אינסוף.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי כמה שאלות בנוגע למושגי צילום ומצבי צילום. 1)אני יודע שצמצם קובע את כמות האור,במצלמה שלי הוא מסומן כ-F2.8 עד F8, כמה שהמספר יותר גבוהה כך הצמצם פתוח יותר והתמונה תיהיה בהירה יותר? ולאיזה סוגים של צילומים אני השתמש בצמצם פתוח יותר או סגור יותר?... 2)מהירות התריס(מהירות הצילום) במצלמה שלי נמדדת מ: (הכי מהר)2000 עד 8, עכשיו רציתי לדעת הסבר על זה,למה זה מיועד? ומה הקטע של 2000? כי אין ממש הבדל במהירות התריס בין 2000 ל-1000...למה זה מיועד המהירויות האלו ולאיזה סוגי צילומים אני השתמש במהירות או גבוהה או איטית? 3)מצב A(לא auto) למה הוא מיועד?.... 4)מצב S למה הוא מיועד?... סליחה על הבורות ועל כל השאלות...אני פשוט צריך ללמוד את זה.... תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-