עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dandisc,

תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by adam_godin,

משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300

3. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by idofr,

אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by mrraz,

לפני כמה ימים יפה כתמיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

תגובות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. Started by Overclocker,

תפסתי אותם על חם

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by D-M-X,

דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by glassmoon,

אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. 5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by PsyGhost,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by cutOFtea,

אהלן חברייה, במטוטא מכם , אנא הרעיפו המלצות על מצלמה עדכנית ומעולה לשימוש חצי מקצועי מהדיוטי פריי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. Started by matan_18,

שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by אביחי,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של 2,000. אני צריך מצלמה עם צילום וידיאו ללא הגבלת זמן. אני בעיקר אצלם וידיאו,האם אולי כדאי לקנות מצלמה וידיאו דיגיטלית? האם המצלמה הזאת טובה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1751193

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by orlupo,

איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. Started by sagi_gan,

ככה: http://img530.imageshack.us/img530/7002/p10101561ms.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7348/p10101544nh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2856/p42500853hh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2688/p10101527ss.jpg איך?? אלה הצילומים היחידים שלי שאני חושב שהם טובים...חח

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

כן, פעם ראשונה שאני מעלה תמונות שלי בצבעוני, תהנו (: [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 22:10:17 ובגלל שאי אפשר היה להעלות לפורום יותר מ4 תמונות בו זמנית, אני אעלה פה עוד שני תמונות שאהבתי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by lharpaz,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by uriah,

שלום לכולם ! אני מתעניין במצלמה הזו ורציתי לשאול למי יש אותה ואו יכול לתת המלצה.. תודה מראש אוריה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2000 ש"ח. אני לא צריך כרטיס זכרון וסוללות+מטען,רק מצלמה. תודה

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Peri228,

שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.