צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עכשיו התמונה הזו ועוד כמה כמוהה יצאו לי די מטושטשות למרות שאני משתדל תמיד לצלם עם העינית ולא עם המסך בכדי למנוע רעידות של היד כי ככה היד שלי יותר יציבה אבל שמתי לב שכמה תמונות ממש זהות לבאה יצאו לי לא מפוקסות ויש מריחות ושצילמתי כאילו לקח למצלמה יותר זמן מתמיד לצלם אותה,אולי זה בגלל התנאי תאורה ואם כן איך אני מונע את זה ? אגב אני מצלם במצב P
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתנצל שאני שוב פעם מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית, פשוט התקציב שהגדרתי מקודם נהיה גבוהה מדי בגלל כמה ביזבוזים נוספים החודש (קעקוע, בגדים ועוד כמה שטויות). בעיקרון, גם שיניתי לגמרי את הדרישות שלי מהמצלמה, כך שההמלצה הקודמת כבר לא רלוונטית (בלי קשר למחיר). עכשיו אני מחפש מצלמה קומפקטית לצלם מתחיל, אחת שיהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום מחוץ לבית. זה יהיה מצויין אם למצלמה יהיה זום אופטי ארוך, אבל לא מעוניין להתפשר על העדשה, מעדיף שהיא תהיה רחבה (יש סתירה במשפט הזה ???). צילום דרך LCD נשמע לי יותר נוח מצילום דרך עינית. לגביי גודל המסך, אין לי מושג! מעדיף נפח של 512MB, למרות שיש לי נגישות למחשב רוב היום. כמות הפיקסלים לא משנה, אני לא מתכנן להדפיס פוסטרים של התמונות. העיקר שהתמונה …
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Photoshop או FSViewer או שיש משהו אחר טוב יותר ? ועם איזה תוכנה להעיף רעשים ואיף עושים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמת סטילס דיגיטלית, עם זיכרון במחיר של 1500 ש"ח. אני דיי נוב בדברים האלו ולא יודע כמה זיכרון צריך, זמן שימוש, זום וכו'. אשמח אם תכוונו אותי למצלמה שתספק אותי, ותענה על צרכיי. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אח שלי נמצא כרגע בארה"ב, היקשתי ממנו שירכוש לי את המצלמה הנ"ל, ולפי מה שאמרו לי בפורום (וגם לפי זה שהוא לא מוצא אותה באף חנות שם) היא לא מיובאת לארה"ב רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה דומה לה בתכונות ובאיכות פחות או יותר באותו תווך מחירים?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל.. צריך דרייבר למצלמה - MegaCam WF-029 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי כדי לעשות זאת? איזה חיבורים? שמעתי ש-FIREWARE זה מתאים אבל האם זה מעביר באיכות טובה? האם סוג החיבור משנה את האיכות? תודה לעוזרים מראש נ"ב זה תלוי בדגם המצלמה? כי אם כן אני אביא פרטים.... ואני מקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית - אבל אני לא ממש מומחה בתחום (או אולי יותר נכון להגיד ממש לא מומחה) קראתי די הרבה מדריכים לפני קניה שרק הצליחו לבלבל אותי.... למשל הבנתי חשוב שהעיניית של המצלמה תהייה אנלוגית ולא דיגיטאלית - מאחר וכאשר עושים זום אם גם המסך וגם העיניית הם דיגיטאלים - זה לא מראה כמו שצריך את הזום (או משהו כזה) - האם זה נכון? לפי מה ששמתי לב לרוב המצלמות פה העיניית היא דיגיטאלית ולא אנלוגית... אני נמצא כרגע ביפן לתקופה די ארוכה - ומאוד חשוב לי לצלם תמונות יפות מהשהות שלי כאן. אשמח אם תוכלו לסייע לי ולהסביר לי בצורה פשוטה יחסית למה אני צריך לשים לב כאשר אני קונה מצלמה, על מה לאפשר להתפשר ועל מה לא לוותר בשום אופן. תודה מראש, רם
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים אני חושב אולי לקנות מצלמה דיגיטלית 2 דברים הכי חשובים לי האחד הוא זום אופטי גבוהההההה שאני הכי מת על זה ... השני שתהיה נוחה מכל הבחינות,באחיזה, בתפריט שיהיה מהיר ונוח, בצג שיהיה במקום שצריך ושלא תשב עליו היד וכו ... מעבר לזה רזולוציה כבר תבוא על הדרך מה עוד צריך לבדוק ? יש דגמים חדשים וטובים באופק ? איזה דגמים היום נחשבים להכי מעולים לטווח מחירים של 1000-2000 שח ? איזו חברה נותנת את האחריות הכי טובה שיש, והאם יש עם 3 שנים אחריות ? ומה דעתכם על אלו פה http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FCMIZ6DRB מה הקטע שלהם עם מחודשת ??? http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JBnvgs35SALE וזאת ע…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום !!! הייתי רוצה לדעת איזו פונקציה במצלמה עלי להפעיל בכדי שהתאריך יוטבע בתמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המצלמות הגעתי אליהן כי חיפשתי מצלמה עם זום גדול מה יש לכם לכתוב בעד או נגד כל אחת מהם ראיתי שבפנסוניק המינימום ISO הוא 80 זה אמור להגביל אותי חוץ מזה על פניו הם עם תכונות די דומות http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cpanasonic_dmcfz5&show=all עד היום הייתה לי מצלמת S70 שהתקלקלה ראיתי שההבדל בין 2 החדשות לישנה שבישנה היה Zoom wide של 28 ובחדשות זה 36 מה זה אומר שאני יצטרך להתרחק מאוביקט הצילום כדי להכניס אותו לפריים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-