צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
auto focus\exposure מהירויות וכל השאר, שלא תתחיל להסתבך עם הגדרות. מחיר בין 1000-1500 ש"ח. חשבתי על משהו מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=194524 או מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=3333 ואני לא כזה מבין גדול במצלמות אז אני מקווה שתעזרו לי.
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
לא יאומן קצב ההתפתחות. עכשיו סוללות נטענות בעלות קיבולת זהה הנטענות במספר שניות. http://www.dpreview.com/news/0606/06060901superbatteries.asp הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא אורך החיים שלהן.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי כמה שאלות בנוגע למושגי צילום ומצבי צילום. 1)אני יודע שצמצם קובע את כמות האור,במצלמה שלי הוא מסומן כ-F2.8 עד F8, כמה שהמספר יותר גבוהה כך הצמצם פתוח יותר והתמונה תיהיה בהירה יותר? ולאיזה סוגים של צילומים אני השתמש בצמצם פתוח יותר או סגור יותר?... 2)מהירות התריס(מהירות הצילום) במצלמה שלי נמדדת מ: (הכי מהר)2000 עד 8, עכשיו רציתי לדעת הסבר על זה,למה זה מיועד? ומה הקטע של 2000? כי אין ממש הבדל במהירות התריס בין 2000 ל-1000...למה זה מיועד המהירויות האלו ולאיזה סוגי צילומים אני השתמש במהירות או גבוהה או איטית? 3)מצב A(לא auto) למה הוא מיועד?.... 4)מצב S למה הוא מיועד?... סליחה על הבורות ועל כל השאלות...אני פשוט צריך ללמוד את זה.... תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ההוד' פה ואני עדיין לא יודע להחליט. מה ההבדלים בין הדגמים החדשים של פאנא (TZ6, TZ7) לישנים (4,5) מעבר לעדשה שהשתנתה? האם לקחת TZ5 או TZ6? כמעט אותו מחיר כרגע. המצלמה לאישתי, לצלם את הילד וצריכה להיות קטנה מספיק. אני רוצה עדשה רחבה יחסית וגם טלא מכובד זה טוב לטיולים. לי יש FZ7 והיא בסדר גמור אבל גדולה בשביל להיסחב איתה כל הזמן וגם התמונות INDOORS (חשוב) לא משהו ללא פלאש. ואולי בכלל פוג'י 100\200\70? כמה הן יותר יקרות? יש הצעות אחרות? משהו שצריך להגיע אוטוטו ויהיה בסביבות ה 1200 כמו אלה? תודה רבה. קיפ
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום, אנא עזרתכם אני טס לטיול בתאילנד ומעוניין במצלמה איכותית טובה הדרישות בראש ובראשונה איכות תמונה, לא מעניין אותי פיצרים אחרים!!! אז להלן הדירושת מסודרת ב1 הכי חשוב ולפי סדר יורד 1. איכות תמונה !! 2. קומפקטית! (אני יודע שאין מושלם בקומפקטית אבל הכי טוב שאפשר בסביבת התנאים שהצגתי) 3. קלה עד 200-250 גרם נגיד? 4. לגבי סוללות לא משנה לי מקסימום אקנה עוד ליתיום (עדיפויות לליתיום כי הפלאש מהיר) 5. זמן תגובה חשוב גם כן בין צילום לצילום 6 . צילום וידאו בHD 7. לפחות 5-6 מגה פיקסל 8. כרטיס זיכרון מוכר וזול וזמין כגון SD אשמח אם תוסיפו קישורים והמלצות לצד מחירים. עדיפות למצלמות של CANON. תודה אבקש מספר חוות דעת ברשתוכם יאיר
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-