צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ההוד' פה ואני עדיין לא יודע להחליט. מה ההבדלים בין הדגמים החדשים של פאנא (TZ6, TZ7) לישנים (4,5) מעבר לעדשה שהשתנתה? האם לקחת TZ5 או TZ6? כמעט אותו מחיר כרגע. המצלמה לאישתי, לצלם את הילד וצריכה להיות קטנה מספיק. אני רוצה עדשה רחבה יחסית וגם טלא מכובד זה טוב לטיולים. לי יש FZ7 והיא בסדר גמור אבל גדולה בשביל להיסחב איתה כל הזמן וגם התמונות INDOORS (חשוב) לא משהו ללא פלאש. ואולי בכלל פוג'י 100\200\70? כמה הן יותר יקרות? יש הצעות אחרות? משהו שצריך להגיע אוטוטו ויהיה בסביבות ה 1200 כמו אלה? תודה רבה. קיפ
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטיות כמו קסיו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום רב. הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה. פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל. ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה. עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון. השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום....... אשמח להמלצות או עזרה בסגנון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתחיל לאהוב את כל הקטע של הצילום (גם פעם אבל בזמן האחרון ממש ) ורציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לצלם מתחיל ? מצלמה אשר ניתן לחבר אליה עדשות ? רחבה למשל? או סתם ניקח לדוגמא A610 של קנון, תזכרו שאני צלם מתחיל, כלומר אני רוצה להתחיל חחח אז מה כדאי? לקנות ישר מצלמה שניתן לחבר אליה עדשות על מנת שבעתיד אני אקנה ישר עדשה רחבה ולא אצטרך לקנות מצלמה חדשה? או לקנות מצלמה בסגנון A610?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-