צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קנינו כרטיס SD HC למצלמה שלנו שהיא FUJI F40FD בנפח 4 גיגה אבל משום מה המצלמה לא קוראת אותו ואומרת שיש בעיה בכרטיס משהו כזה יש מצב שזה בגלל שזה SDHC ולא SD רגיל,מה בכלל ההבדל בינהם ואיפשרי אולי לסדר איכשהו שהיא כן תקרא את זה? ועוד בעיה זה שאי אפשר לחבר את המצלמה עם כבל למחשב,נסיתי עם 3 כבלים,עם 2 מהם היא פשוט מקצרת את המחשב וגורמת לו לכיבוי ככה לבד ועם השלישי פשוט לא קורה כלום, המחשב לא מזהה את המצלמה בכלל. מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מבין שכדאי לקנות מגן מסך למסכי ה LCD של מצלמות. השאלה היא מה לבחור. בעיקרון יש מדבקות גמישות - אני מניח שזה מן סוג של ניילון דביק שמגן בפני שריטות. ויש מזכוכית שאמורים גם להגן כנראה בפני מכות. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=e-digitalcamaccecories&orderby=price&DB188682=261677&DB140787=140799&pageInfo=1 מה לבחור ואיך למסך 2" והאם כל מגן מתאים לכל מצלמה? האם יש מישהו שקנה/משתמש ויכול לחלוק את הידע שלו כאן.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ההוד' פה ואני עדיין לא יודע להחליט. מה ההבדלים בין הדגמים החדשים של פאנא (TZ6, TZ7) לישנים (4,5) מעבר לעדשה שהשתנתה? האם לקחת TZ5 או TZ6? כמעט אותו מחיר כרגע. המצלמה לאישתי, לצלם את הילד וצריכה להיות קטנה מספיק. אני רוצה עדשה רחבה יחסית וגם טלא מכובד זה טוב לטיולים. לי יש FZ7 והיא בסדר גמור אבל גדולה בשביל להיסחב איתה כל הזמן וגם התמונות INDOORS (חשוב) לא משהו ללא פלאש. ואולי בכלל פוג'י 100\200\70? כמה הן יותר יקרות? יש הצעות אחרות? משהו שצריך להגיע אוטוטו ויהיה בסביבות ה 1200 כמו אלה? תודה רבה. קיפ
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטיות כמו קסיו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-