צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה קניתי מינולטה Z3 ואני מרוצה ממנה עד הגג...! אחלה מצלמה עכשיו יש לי בעיה א. לא קיבלתי חוברת הדרכה בעברית איתה... ויעני אני יודע איך עושים את הדברים הבסיסיים כמו לצלם לעשות וידיאו טיימר וכו' אבל לדוגמא יש כול מיני מצבים יעני יש את העיגול הזה ואני יכול לסבוב ולבחור ואני לאדע מה כול אחד אומר שם...חוץ מוידיאו מישו אולי יודע ויכול להסביר לי? מי שלא הבין אז אני מדבר על זה: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128704526.jpg
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי רכשתי כרטיס זיכרון מסוג SD (מתוצרת POWERDISK) למצלמה שלי. לפני כשבוע הייתי בטיול, וצילמתי שלל תמונות וסרטונים, כאשר בשלב מסויים הוצגה לי ההודעה: MEMORY CARD ERROR, ומאז לא ניתן לצלם עם הכרטיס, לא ניתן לקרוא ממנו את המידע - גם דרך המצלמה וגם דרך קוראי כרטיסים למיניהם. לתמונות שעל כרטיס הזיכרון יש ערך רגשי רב מאוד. האם מישהו יודע האם, והיכן, ניתן לשחזר את המידע מתוך הכרטיס זיכרון? אגב, בחברה שבה קניתי את הכרטיס לא נתנו לי פיתרון לעניין זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתחיל לאהוב את כל הקטע של הצילום (גם פעם אבל בזמן האחרון ממש ) ורציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לצלם מתחיל ? מצלמה אשר ניתן לחבר אליה עדשות ? רחבה למשל? או סתם ניקח לדוגמא A610 של קנון, תזכרו שאני צלם מתחיל, כלומר אני רוצה להתחיל חחח אז מה כדאי? לקנות ישר מצלמה שניתן לחבר אליה עדשות על מנת שבעתיד אני אקנה ישר עדשה רחבה ולא אצטרך לקנות מצלמה חדשה? או לקנות מצלמה בסגנון A610?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ההוד' פה ואני עדיין לא יודע להחליט. מה ההבדלים בין הדגמים החדשים של פאנא (TZ6, TZ7) לישנים (4,5) מעבר לעדשה שהשתנתה? האם לקחת TZ5 או TZ6? כמעט אותו מחיר כרגע. המצלמה לאישתי, לצלם את הילד וצריכה להיות קטנה מספיק. אני רוצה עדשה רחבה יחסית וגם טלא מכובד זה טוב לטיולים. לי יש FZ7 והיא בסדר גמור אבל גדולה בשביל להיסחב איתה כל הזמן וגם התמונות INDOORS (חשוב) לא משהו ללא פלאש. ואולי בכלל פוג'י 100\200\70? כמה הן יותר יקרות? יש הצעות אחרות? משהו שצריך להגיע אוטוטו ויהיה בסביבות ה 1200 כמו אלה? תודה רבה. קיפ
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-