צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הללו? DSCHX5 , לבין DSC H55 ,והעדפה שלי בגדול היא ל DSCHX5 והאים במחיר שלה של 1300 יש דגם או חברה אחרת יותר איכותית. בתודה, :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם אפשר אז שההסבר יהיה בקצרה ולעיניין תודה......
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מצלמת כיס ובינתיים אני מתלבט בין Canon PowerShot SX200 IS לבין Panasonic Lumix DMC-ZS3. מה שאני מחפש במצלמה שאני רוצה לקנות זה הנוחות והאיכות. אני לא מתכוון להשתמש בכל מני מצבי צילום בכל פעם, אני פשוט מחפש מצלמה של להוציא ולצלם, פשוט ככה. לפי ביקורות שקראתי היד נוטה קצת לכיוון CANON, וגם לפי המלצות של חברים - רק CANON במצלמות. הדבר היחיד שכביכול מטריד אותי הוא הFPS של המצלמה של CANON-0.8, לעומת 2.3 במצלמה של PANASONIC. בכל מצלמות הכיס שראיתי הFPS הוא נמוך מ-1, לכן נראה לי שזה לא כל-כך משנה במצלמות כאלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבש דעה ברורה לגבי המצלמות הללו, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 200$ קנייה בארהב 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל רצוי אופציה ידנית במצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) ישמש לטיול אין צורך בזום מטורף חובה עדשה רחבה 5. האם אתה מתכ…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשכור מצלמת וידאו HD עם איכות תמונה וסאונד מצוינות למשך יום, לצורך צילום טקס סיום בבה"ד 1, בשבוע הבא בשעות אחה"צ. יש המלצות או הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש דרייבר למצלמה הדיגיטלית שלי: Umax AstraPix 580 -תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה חדשה. הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה. עוד דברים הכרחיים: מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה) זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש. אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות. התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל. תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חבר שלי בחו"ל והוא קונה לי מצלמה...איזה מצלמה כדאי לי לקנות? הוא אמר שיש שם את פוג'י S700 וS5700 שהם ב200 $ יש המלצה על אחת מהם או על מצלמה אחרת שיותר טובה במחיר של 200$? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-