עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לאחר התשובות שקיבלתי בפורום לפני כמה ימים ועשיתי גם שעורי בית החלטתי על שתי אפשרויות. יש לציין שאין כוונות מקצוניות אלה המצלמה לצרכים ביתים וטיולים. 1 .Fuji FinepixA210 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=87&cID=33 2 . Canon A60 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=37&cID=30 בהשוות התכונות והמחיר FUJI נראת הרבה יותר כדאית.קראתי את הביקורות הרבות ב-ZAP אבל נראה לי שחלק מהכותבים שם הם אנשי החברות היבואניות ואני לא ממש מאמנין להם. הבנתי שיש כמה יבואנים של FUJI ו-CANON. האם יש חשיבות ! מה אתם אומרים ! תעזרו לבחור את המצלמה הכדאית ! תודה ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shadowman,

שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asilic,

היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cr4ck,

קניתי אתמול את canon a70 במחיר של 1299 במכירה קבוצתית. המצלמה כביכול "מחודשת" מה אומר העניין הזה? האם היא פחות טובה? מזה בכלל מחודשת? אני מבין שבחנויות כמו שקם אלקטריק ואופיס דיפוט המצלמה הנ"ל לא מחודשת אבל המחיר מדבר בעד עצמו -1900- שקל. מול 1300 שקל? האם באמת המצלמה הלא מחודשת שווה השקעה של עוד 600 שקל? 0_ם עוד שאלה בcamera4less מוכרים מצלמות "מחודשות"? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by boom,

איזה מלצמה עדיפה מבחינת איכות,נוחות,.. A80 או S50, - אני לא צלם מקצועי. . המחירים שקיבלתי- כולל כרטיס 128MB, S50- 360$ A80- 310$. . תודה חזור למעלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Wizard Of Oz,

האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ag_mbm,

אני מתלבט בין שני המצלמות האלו:MINOLTA a1 ו OLYMPUS C_770 האולימפוס יותר קטן אבל המינולטה אמורה להיות יותר איכותית יש לה אנטי שיק וכל הפרמטרים טובים יותר רק דבר אחד מפריע לי הרבה אומרים שיש בעיה אם הפוקוס אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי עוד מעט יש לאחותי יום הולדת ואני אני ואחותי (אחותי השניייה) מתכוונים לקנות לה מצלמה. אחותי היא צלמת די מקצועים אז יש לי כמה דגמים בראש: 1). Fuji FPIXS7000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18642 2). Sony DSCF717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=7450 3). Minolta DIMAGE Z2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29579 אני מבשק להיסתכל על האיכות ולא על המחיר, אז איזה מצלמה אתם מציעים לי לקנות לאחותי??? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idanpc,

מה לקנות sony p 10 או CANON A80? ואני יכול לבחור רק אחת מאלה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי 2 שאלות בנוגע לכמה מצלמות : במינולטה Z2 יש מייצב תמונה ?? והאם הוא באמת טוב ... בקנון a80 יש אפשרות לצלם ב 3 מגה פיקסל ? כי שמעתי שלא... והאם לקנות מצלמה מחודשת ובאמת עד כמה זה גרוע ? אם בכלל ? אני מתלבט יותר בין ה minolta z1 ל canon a80 שניהם עומדים על אותו המחיר מבחינת מוצר מחודש... שזה כ 1300 שקל ... מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yossibra,

אהלן לכולם! מה אתם אומרים על המצלמה הזאת (יתרונות,חסרונות)? האם שווה לקנות אותה ? ניראית לי מצלמה פשוט מעולה! או שאתם ממליצים על ה A80 כרגיל!!! אשמח לקבל תשובות מפורטות תודה רבה יוסי!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kol209,

פתחתי פעם שעברה הודעה בפרום אני לא יודע איזה פרום אני לא מוצא את הודעה :'( איזה מצלמת אינטרנט הכי טובה ב500 שקל! אחד אמר לי PRO 400 של לג'תיק זות המצלמה הכי טובה ב500 שקל? המצלמה אזות איכותית ביותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Peri228,

קודם כל , סלחו לי על הכותרת . מאחר ואני לא יודע איך קוראים לסוג זה של צילום , כתבתי כותרת כללית .. אני מעוניין לצלם סרטונים , בדומה לסרטון של הרשות השניה , שמסריטה משהו כמו 12 שעות על 30 שניות של וידאו .. אני יודע שזהו לא צילום וידאו אחד ארוך שמורץ ב Fast Play , אלא צילום של פריים אחד כל X שניות .. רציתי לדעת , איך נקרא סוג זה של צילום , איזה מצלמות תומכות בו ( ללא קשר למחיר ) , ועוד פרטים על צילום כזה אם אפשר .. תודה :]

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by dbx22,

1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by itaim,

נכון בZ2 אין הגבלה לסירטוני הוידאו ויש וידאו דיי איכותי רק שהמנגנון של הזום קצת מרעיש.. וזה נישמע בסרטון עכשיו בZ3 לפי מה שכתבו תיקנו את זה ועשו מנגנון שקט אבל מצד שני הגבילו את הוידאו... למה זה? דבר שני: אני רציתי להזמין בקרוב את הZ2 אבל עכשיו שעומדת לצאת הZ3 אז אני לא יודע אם כדאי לחכות אמרו לי שהZ3 תעלה כמו הZ2 עכשיו אפילו אם זה לא נכון שתצא הZ3 הZ2 תעלה פחות מתי תצא הZ3 ומתי היא תגיע לארץ? וכמה בערך יהיה המחיר עליה? ואם שווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. אם למישהו מבינכם יש חצובות, הייתי רוצה לשמוע קצת דעות עליהן, איזה מומלצות ומאיזה להתרחק.. מה צריך לחפש בחצובה, איזה מחירים יש להן ומאיזה חברות אמינות יותר כדאי לקנות. הלכתי עם חבר לת"א וחיפשנו בכל מיני חוניות באיזור אלנבי בן-יהודה, ראינו כלמיני חצובות, בכל מיני מחירים. החל מהפשוטות שעשויות כולם מפלסטיק וממש לא יציבות - וכן המחיר בהתאם (כ150 -200 שקל) עד ליותר יקרות ב 300 + שעשויות ממתכת. יש אולי דגם ספציפי שמומלץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. :'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…

20. קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nas,

היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אזור ג'נבה, גבול צרפת שוויץ תהנו ! http://pctip.co.il/cc/clicks.php?id=7

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Qtec,

אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  25. טוב אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח המחירים 1400-1700 ש"ח. אחרי בדיקה קטנה 3 מצלמות מעניינות אותי: (1700 ש"ח) ניקון קולפיקס 4300 , (1350 ש"ח) קנון פאורשוט A75 , (1700 ש"ח) פוג'י S3000 . בנוסף האם עדיף לקנות את ה A80 על A75? אמרו לי ש A80 יותר איכותי אבל האופציה של הוידאו פחות טובה. האם בכלל האופציה של הוידאו משתלמת או להתעלם ממנה? והאם עדיף להקיע עוד 200 ש"ח וקנות את הפוג'י פיינפיקס S5000 ? שמתי פה את המפרטים של שלושת המצלמות. תודה מראש. 1) Nikon COOLPIX 4300 CCD 4 מגה פיקסל / עדשת זום X3 / מדידת אור עם 256 אזורים / 4 אזורי מיקוד / 12 מצבי צילום / מצב צילום אוטומטי כללי / אפשרות להסרטת סרטי וידאו קצרים (ללא קול עד 15 שניות) / כפתור העברת תמונו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים