צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להורים שלי מצלמה דיגיטלית (רגילה / וידאו) יש לה כמה תכונות עיקריות בגדר חובה: וידאו ברמת FULL HD זום אופטי לפחות X3 מסך בגודל 2.5" ומעלה תפריט בעברית כבל USB בין המצלמה למחשב כרטיס מובנה או חיצוני (בהתאם למחיר הסופי שלמטה) שיספיק לצילום של עד חצי שעה FULL HD חוץ מ50 תמונות באיכות הכי טובה של המצלמה מחיר מקסימלי של 700 שקל כולל כרטיס זיכרון עם צריך (קנייה רק בארץ) תודה ויום טוב, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי תוכנה המאפשרת כיווץ מספר תמונות לגודל מוגדר בו זמנית? שאלה נוספת: אני רוצה להעביר סרטון ערוך שבמקור צולם ע"י מצלמה ספציפית (d90) לכרטיס זיכרון כך שאוכל לראות את הסרטון במצלמה. על איזה הגדרות אני צריך לרנדר את הסרט?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המצלמה מיועדת לטיולים ואירועים, צילום חובבני בלבד, אני רוצה שהיא תצלם טוב גם במצבים חשוכים, תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! אני צלם מתחיל ורציתי לקנות מצלמה איכותית עד 250$ מארה"ב רציתי לדעת איזה מצלמה הכי איכותית אתם יכולים להציע לי עד טווח המחיר הזה שתעשה את העבודה כמו שצריך ויהיה בה כל מה שצריך ממצלמה איכותית איכות תמונה!,הסרת עיניים אדומות וכו' וכו' כשהדגש העיקרי הוא על איכות התמונה(כלומר תמונה שיראו בה את הפרטים הקטנים ביותר כבולטים) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז אחרי שנה בערך שלא הייתי פעיל בפורום הזה...בזכות אוטומוטור אני חוזר לתחביב הצילום... Audi S5 רביעית - שאני באמת באמת אוהב... ואחרונה... לצערי בתמונה הזאת הפוקוס מתמקד בחלק השמאלי של התמונה...מה לעשות...הרבה אנשים...לחץ... ומצלמה קומפקטית עם פוקוס אוטומטי התמונות צולמו מ canon sd600 מצלמה קטנה ואני חייב לציין שזה דיי מבאס לצלם עם מצלמה כזאת בתערוכות...בשעה שעם מצלמת ריפלקס מקצועית אתה יכול להוציא תמונות הרבה יותר טובות ובשניות...(אנשים שזזים לך ומעצבנים אותך נכנסים לך לתמונה) (אני מתכנן לעבור לציוד הרבה יותר מקצועי בקרוב...) תגובות יתקבלו בברכה :> אבל רק תגובות בונות כן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה דיגיטאלית פשוטה שלא עולה הרבה חברה טובה ומוכרת. משהו קטן ונוח .. טווח מחירים אני לא יודע כי אני לא בקיע במחירים של המצלמות, אבל בערך עד 1000 כמה שפחות יהיה עדיף..
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לשמוע מכם חברי הפורום מה אתם עושים שניה לפני שאתם מפתחים את קובץ ה-RAW שלכם לTIFF או JPEG, עם איזה הגדרות אתם משחקים,האם יש לכם preset קבוע ובקיצור, עצות חכמות :] בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כרטיסים אחרים של SD עולים חצי ובמחיר הזה אפשר 2GB. כלומר ה RS-MMC-DV יותר יקרים לMB פי 3 בערך. מאיפה אני יכול להשיג בזול כרטיס זיכרון 1GB או אפילו 2 GB. אני צריך את זה לטלפון של נוקיה דור 3. בשביל לצלם הרבה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת nikon d-60 ועדשה 18/135 nikorr. רציתי לדעת איך ניתן לבדוק את מנוע העדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מרבית העובדים הינם בעלי וותק של פחות משנת עבודה. http://economictimes.indiatimes.com/News/Nikon_lays_off_1500_in_Thailand_as_demand_slumps/rssarticleshow/3744112.cms
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
אז ככה יש ברשותי מצלמה GO PRO 960 אין למצלמה הזאת מסך... יש לה אפשרות להוציא אות ישירות לטלוויזיה באמצעות חיבור RCA ו PL קטן. עכשיו הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר אותה למחשב (צריך ממיר? כרטיס?) על מנת לראות את מה שהיא מצלמת בצורה ישירה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בלי לעשות חור בכיס? אין שום מטרה בלהקליט לתוך המחשב ככה שהאיכות של הווידאו שאני יראה על גבי המסך לא ממש רלוונטית. העיקר לראות מה היא מצלמת כדי לקבוע נקודות צילום טובות (מכיבן שאין לה מסך לעשות את זה) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-