עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…

3. Started by rangerman,

כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by N N C,

ניסיון ראשון על הקאנון החדשה, a510...

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להחליף את המצלמה הישנה(מצלמת פילים). אני לא ממש מבין במצלמות אני ישמח מאוד אם תמליצו לי על מצלמה שתיהיה שווה את הכסף שמשקיעים בה. המצלמה שחשבתי לקנות היא A95 של קנון , רציתי לדעת אם כדי להשקיע במצלמות עם זום גדול (לדוגמא Z3). התקציב שלי 1500-2500 וגם זה לא סגור.אין לי בעייה להשקיע כסף אני רוצה מצלמה איכותית. אני רוצה שהמצלמה תהיה: 4-5MP לא כבדה וגדולה מדי. ZOOM -- אני לא יודע אם זה שימושי . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות למצלמה דיגיטלית עד 250$ אני קונה בארה"ב אין דרישות מיוחדות חוץ מזמן בטריה נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by bommer,

שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. היי חברים , הורי נוסעים לחו''ל ולרגל הנסיעה מעוניינים לרכוש מצלמה טובה...אז הנה השאלון (אודה לכל מי שיעזור,עשיתי חיפוש מוקדם גם בפורום וגם בגוגל מצאתי שתי מצלמות עיקריות שאני מתלבט בינהן ,אודה אם ההמלצות יהיו בקשר לדגמים שאני מתלבט,אבל אני פתוח לרעיונות חדשים אם הם ממש טובים בהרבה ). התעלמתי מהשאלות הלא רלוונטיות אליי כמו אלו המתייחסות לחצובה ועוד כמה אחרות.. תקציב : עד 2300ש''ח למצלמה עצמה . תנאי תאורה: שתעשה עבודה טובה/טובה מאוד בכל תנאי תאורה(יום/לילה,חוץ/פנים) במצב אוטומטי(בתבניות המוכנות מראש) - לא במצב ידני . כיום יש לי olympus u-750 שעושה עבודה טובה בתנאי תאורה נוחים ..אבל במקומות חשוכים היא מזייפת,בנוסף גם הזום שלה ממש מגרען את התמונה וגם כאשר מדליקים את החיישן עי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Spootnik,

אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by bommer,

שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...

12. שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…

13. Started by r.b.y,

שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by spinchicken,

במבצע של אל-על - 200$

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום לכולם, מזה זמן רב לא התעניינתי בשוק המצלמות הדיגיטליות, ואני קצת לא מעודכן. אני כרגע בעליה של קנון A520, בת 3 שנים, ועקב נסיעה לחו"ל בנובמבר - חשבתי לקנות חדשה. מה שמעניין אותי בעיקר במצלמה הם הדברים הבאים: רזולוציה - 8 MP לפחות. זום אופטי - עדיף די גבוה, בין 8 ל-10. מייצב תמונה. פעולה מהירה - עם פלאש, בקנון הנוכחית שלי, צריך לחכות באזור ה-6 שניות בין תמונה לתמונה. הייתי רוצה משהו הרבה יותר מהיר, גם לאחר צילום בפלאש. מחיר - מתחת ל-2000, אם זה אפשרי לאור כל הדרישות שלי, אבל בעבור הסעיף המתואר למטה אני מוכן להתגמש כלפי מעלה. הדבר שהכי חשוב לי - איכות תמונה מצויינת. למה הכוונה? קודם כל, בכל קנון קומפקטית מסדרה A אני חושב, ברגע שעולים מעל ל-100 ISO, הארטיפקטים וה-NOISE ח…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. טוב אז ככה, אתמול יצאתי עם ידידה שלי לסט תמונות שני, הפעם בתנאי תאורה יותר טובים והפעם לקחתי איתי גם את החצובה למקרה שאני אצטרך אותה - רק בשביל הגיבוי... בסה"כ צילמתי בסביבות ה400 תמונות שלה ועוד כמה תמונות לא קשורות ומילאתי את הכרטיס עד 0 מקום. יצאו דיי הרבה תמונות טובות ואפילו כמה טובות במיוחד, בינתיים אני מעלה אחת מהן בשביל לקבל חוות דעת שלכם. צפו לעידכונים בהמשך (: ד"א אם למישהו יש רעיון לשם בשביל התמונה הזאת - עדיפות לשם באנגלית, אני אשמח לקבל הצעות תודה לכל המגיבים, יוסי.

• 101 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה .. זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול את השאלה הזאת כאן .. תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by scylla,

hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by R0ck,

זו אולי הכותרת המטופשת ביותר שנתתי לתמונה, אבל זה מה יש - תסבלו...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.