עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. נידבק בי חיידק הצילום אז יצאתי לגינה והתחלתי לצלם השמח לתגובות/שיפורים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PyroGhost,

טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by gshhar,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by benor,

חשפתי כמו שאני אוהב. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by qwe,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by gabbay,

אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Stanly,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  10. טוב אז אחרה הרבה זמן שאני אוסף כסף הגיע הזמן לבזבז אותו.. אז ככה מחיפושים וסקירות שונות הבנתי שבמחיר הזה המצלמה הכי משתלמת זה הCANON A610.. וכמו ששאלתי הרבה אנשים איכות זה לרוב CANON אז אני מעוניין באחת מהדגמים שלהם.. חוץ מהA610 ראיתי עוד שתי דגמים שאני ישמח אם מישהו יתן חוות דעת.. הראשון זאת הPowerShot A95 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36191 והשניה שבשבילה אני מוכן לחרוג מהתקציב (200+- שקל).. זאת הA620... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369863 השאלה אם באמת שווה את התוספת.. ואני מדבר עכשיו רק על מצלמה נטו בלי מטען סוללות..וכו..(כמובן אם מגיע כרטיס זיכרון סבבה אם לא זה לא בעיה..).. פתוח להצעות וחוות דעת... ;D

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  11. היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by zolder,

עדיין לא ראיתי פה או במקום אחר תמונות באמת איכותיות של המצלמה הזאת. יכול להיות שהיא פשוט לא מסוגלת ? אגב אם למישהו יש איזה לינקים לתמונות יפות באמת אני אשמח לראות. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הנה מספר תמונות שצילמתי עם המצלמות הישנות שלי השמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

היום בבוקר הלכתי לצלם משהו שתיכננתי לצלם בחופש,ובדרך עברתי ליד שדה חרציות,במקרה ראיתי זבובונים יושבים להם בנחת על החרציות,שלפתי את המצלמה והתחלתי לצלם,יצא מאקרו לא רע,רק החדות ירדה בצורה מעצבנת בגלל ההקטנה. 1/1600 f/4 ISO 50 עבר קרופ http://img115.imageshack.us/img115/5282/img1942eds5uz.jpg http://img239.imageshack.us/img239/3921/img1948eds8ga.jpg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moskitos,

צילמתי במצב ידני,שמתי את האפשרות של הסופר מאקרו,סגרתי את הצמצם עד הסוף בשביל העומק שדה אבל משום מה התמונות ממש לא יוצאות לי בפוקוס. מה אני עושה לא טוב ? אגב אפשר להשתמש בזום בצילומים מהסוג הזה ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by idanmal,

חברים מישהו יכול לתת לי אולי כיוון איך לכוון אולי את הצמצם ואת התריס שלי במצלמה ??? קראתי באתר של רועי גליץ אבל לא ממש הבנתי . יש לי מצלמה פוג'י S5000 התריס שלי מגיע מ-2 ועד 2000 ,והצמצם לעומת זאת מ-2.8 עד 8 . אני למשל רוצה לצלם צילום לילה ,לצורך העניין משהו מואר כמו נוף עם הרבה אורות ,על כמה בערך אני צריך לשים את הצמצם ואת התריס??? אני יודע שבתריס למשל 2 זאת חשיפה של 2 שניות ו2000 זה מאוד מהיר ,ובצמצם 2.8 זה יותר פתוח כלומר יותר חשיפה.... הקטע הוא ששנייהם נותנים חשיפה לאור אז איך אני מחליט כמה זה וכמה זה? ומה קורה אם אני משתמש בפלאש למשל בדיסקוטק אני רוצה לתפוס את התאורה ... תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. - התמונה נערכה - מקווה שתאהבו, ביקורות יתקבלו בברכה צולם עם ה S9000 אתמול אחרי צהריים כשסתם הסתובבתי לי עם המצלמה ברחוב (:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Nemesis,

עבר קרופ בלבד. צריך להוסיף מסגרת, אבל אין לי כאן פוטושופ. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by rangerman,

מהיום אני בעליה של מינולטה 7D חדשה הנה אחת התמונות הראשונות שצילמתי איתה, קצת לפני יותר משעה: Minolta 7D, 28-105/2.8-4.0 @ 60mm/6.3, 1/50, +1.0, ISO 1600, AS אני חושב שאני הולך להנות מהמצלמה הזו. מאוד ;D

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by [NOS],

יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  24. שלום ! חשבתי על רעיון מגניב שיוכל לקדם את רמת הצילום והידע בצילום בפורם .. חשבתי על שאחד מן המנהלים יפתח ת'רד ובו כל אחד יוכל לכתוב טיפים לצילום דיגיטלי .. עריכה ...זומים למיניהם וכדומה.. הת'רד יוכל לעזור מאוד לפי דעתי אשמח לקבל תגובות לרעיוני. (מקווה שלא תשללו אותו!) תודה מראש ! Chevy: ערכתי את הכותרת כך שתתאים להיות סטיקי

• 18 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים