עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0ck,

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by KoM,

זוג תמונות של יערות, אחד בבית אורן ואחד ביער בן שמן. בראשונה מדובר בתמונה HDR... (ההקטנה מעט פגעה באיכות לצערי משום מה)

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by Chevy,

כל מילה נוספת מיותרת, אני בעצמי בשוק מהתמונה. עבר עריכה קלה בפוטושופ להדגשת הגוון.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by KoM,

פריצה בסופרסל ביג באיזור יהוד... האיזור שומם פרוץ ושקט... מספר תפיסות של המקום... פשוט קרעו את הסורגים והדלתות בטירוף, צולם ב-W800. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Koss,

שלום לכם חזרתי מחופשת סקי במריבל היפה שבמזרח צרפת והבאתי איתי כמה תמונות. המצלמה היא Canon Powershot A520 שקניתי בדיוטי פרי, ואלו הם בעצם התמונות הדיגיטליות הראשונות שלי. התמונות עברו תיקון צבעים קל בפוטושופ. אם מישהו מעוניין יש לי את התמונות גם בגדלים של 1024*768 אשמח לתגובות והצעות שיפור. ד"א - אני לא בדיוק חדש, עד עכשיו נכנסתי לפורום מהמשתמש של הדוד.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by kinggil,

http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  7. אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. במצלמות מקצועיות כמובן. תודה.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by R0ck,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

באופן רנדומלי...אחת בתנועה (איפה שיש משאית). בוא נראה אותכם מזהים באיזו עיר זה צולם עם פלאפון,אז אני יודע שהאיכות היא ... לא משהו

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by R0ck,

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  13. חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

תמונות ראשונות -CX7430. אה ותראו איך נשרפתי.. אה וזה שיש לי שיער ארוך לא אומר שאני בחורה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. מההשוואה הבאה קל לראות שעם פלאש ישיר מופיעים צללים גדולים ומכוערים מאחורי הנושא. בצילום של בני אדם מופיעה בעייה משמעותית נוספת - הברקות לא מחמיאות על האף ובכל מקום שבו יש קטע עור מבריק או מזיע. בזכות הפרווה של החתולה שלי, הבעיות האלה לא מופיעות בתמונות הבאות. מה שכן מופיע, זה הצל המכוער שמטיל הפלאש. פלאש פנימי ישיר פלאש חיצוני ישיר פלאש חיצוני מוקפץ אור קיים אם תהיתם מדוע אני חושב שפלאש ישיר = פוטו רצח, אני חושב שעכשיו אתם יכולים להבין. עריכה: השוואה מדוייקת יותר של אותן תמונות ניתן למצוא בהמשך הדיון, כאן.

• 22 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. Started by R0ck,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by PyroGhost,

תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by fire15,

יצא לי לצלם היום סתם תמונה שלפי דעתי היא יצאה לא רע בכלל אשמח לתגובות נ.ב זהו זה העלה/הפרח האחרון שאני מעלה לפה חח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by R0ck,

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by avi2014,

טוב תאמת אין לי מושג בכל הקשור לצילום דיגיטלי.. אבא שלי מחפש מצלמה איכותית וטובה.. כרגע עשיתי סריקה טקנה בפורום וראיתי על המלצות על.. FUJI F11 והקנון a610 איזה מצלמה יותר מומלצת מבין שניהם(מה היתרון שלה?) והאם אתם ממליצים על עוד מצלמות...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by krabby,

..

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by n.L,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by gshhar,

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by KoM,

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים