צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
נופל מהשמיים: (מצורפת התמונה גם לפני קרופ) [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! חשבתי על רעיון מגניב שיוכל לקדם את רמת הצילום והידע בצילום בפורם .. חשבתי על שאחד מן המנהלים יפתח ת'רד ובו כל אחד יוכל לכתוב טיפים לצילום דיגיטלי .. עריכה ...זומים למיניהם וכדומה.. הת'רד יוכל לעזור מאוד לפי דעתי אשמח לקבל תגובות לרעיוני. (מקווה שלא תשללו אותו!) תודה מראש ! Chevy: ערכתי את הכותרת כך שתתאים להיות סטיקי
-
- 18 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רב מה הנזק שנגרם לחיישן מצלמה כתוצאה מצילום באור חזק? במה מתבטא הנזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המקום מדהים ביופיו אני עצלן אני לא עורך תמונות למרות המצלמה המעפנה שלי[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 13:11:11 עוד כמה תפיסות תגובות אנשים[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 2500-30002. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. קורס צילום בסיסי,המושגים המוכרים 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? צילמתי במצלמות קומפקטיות רגילות וכן קצת ברפלקס פילם (-: וגם מעט מאד (בהשאלה קצרה) בניקון d300 ו d700 אבל לפרקי זמן קצרים מאד 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
זה מה שקורה כשאני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן... את התמונה למטה הוא צילם, אחרי שכיוונתי את כל הפרמטרים במצלמה. נחשו מה מקור האור...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה תמונות בשביל לחתום את הקיץ (למרות שנראה שעוד מצפים לנו מספר חמסינים). צולמו בעזרת עדשת 150/3.5 ישנה וידנית (סדרה M של פנטקס) ובשלושת התמונות הראשונות גם עם פילטר מקטב (של tiffen) על מנת להשתלט מעט על השמש הישראלית המרושעת. העדשה הזאת יצור קשה לשליטה, קל מאוד לפקשש איתה תמונות, במיוחד בתמונות פורטרט הן בגלל עומק השדה הרדוד וגם בגלל הנטיה שלה להוציא תמונות שנראות "שטופות" ולא נאות לפעמים. אולם מדי פעם, כאשר משקיעים מעט מאמץ, מתקבלו תוצאות לא רעות שלא היו מביישות עדשות שעולות פי 10 יותר. מצטער על הלכלוך שיש בתמונות באיזור השמיים, חתיכת אבק שצריך לסלק מהחיישן ולא היה לי כוח להעיף עם PS
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אחרי שעה וחצי של רדיפות אחרי שפריריות זה מה שיצא. התמונות צולמו ללא חצובה בשעות שקיעה מוקדמות (6-7). אלה הכי טובות. 450D עם עדשת קנון 100מ"מ מאקרו כרגיל אני ישמח לקבל ביקורות, הפעם גם על הצד הטכני וגם האומנותי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת רקע לפני כן:את התמונות צילמתי מחוץ לבסיס שלי ברמת הגולן באמצעות המצלמה של הפלאפון(5MP) ב3 רמות חשיפה(אחת רגילה אחת הכי גבוהה ואחת הכי נמוכה) אחרי זה השתמשתי בתוכנה photomatix ואז עשיתי כמה שיפורים בפוטושופ בסוף יצא לי תמונה כמו ציור: אשמח לשמוע את דעתכם,עבדתי על זה די הרבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש ברשותי קנון 550D ובפעם האחרונה שהחלפתי את העדשה גיליתי שיש לי אבק בין נקודות הפוקוס והוא פשוט מטמטם. יש דרך לנקות את זה בעדינות? אני חושש לפגוע בתפקוד של זה כי זה נראה ממש עדין...
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן לנקות את החיישן בקנון הקשישה שלי (10D). יש למישהו המלצה על מקום באזור השרון או המרכז שמבצע את הניקוי?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני יכול לנקות את המסך מבלי לגרום לו נזק? יש לי Canon A80.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-