צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
FAQ מקיף ומאיר עיניים שעונה על מרבית השאלות על סוללות ומטענים ובעברית, באתר החדש של GP http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/faq/index.html
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם כבר מקרו אז עד הסוף [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז עם 2 מצלמות דיגיטליות פעילות ובנוסף לזה גם הפלאפון שלי(K800) הצטברו לי תמונות שאנחנו (אני ומשפחתי ) צילמנו בכמות של 6962 ובגודל של כמעט 13 ג'יגה. התמונת מחולקות לפי שנים ונושאים רק הבעיה היא,שלגבות אותם זה טיפה סיפור כשהתיקייה של 2007 שקולת בערך 6 ג'יגה. רציתי לדעת האם למישהו יש תוכנה שיודעת לגבות תמונות או ישטה יעילה לצריבה שלהן?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל : praktica digi 3LM http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=235 kodak easyshare C300 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/32/6720&pq-locale=en_US איזו אחת עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם, קיבלתי הצעות מחיר לשתי המצלמות הנ"ל (Canon A590IS Olympos FE330) ואני מעוניין לדעת איזה מצלמה כדאית יותר (שתיהן באותו מחיר.) לפי מה שראיתי לקנון יש זום אופטי X4 ולאולימפוס יש X5 ..האם זה הבדל משמעותי? בנוסף,עם האולימפוס אני מקבל תיק+סוללות נטענות וזיכרון 1GB אולם עם הקנון אני מקבל 4GB (בלי תיק ) . בעיקרון אני נוטה יותר לכיוון הקנון .. החברה ממש מוכרת ואמינה (לדעתי יותר מאולימפוס) אבל אני מחפש את הטובה מבין שתיהם.(לא משנה לי הגודל או המשקל). בעיקרון אני רוצה את המצלמה לנסיעה שלי לפולין בקרוב, אז אני צריך שתיהיה עמידה בתנאים כמו שם (מבחינת צילום במזג אוויר שכזה וכו) אך יהיה בה שימוש גם בארצנו הקטנה גם ביום וגם בלילה. אשמח אם לא תבקשו ממני לעשות את הש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי את הSB 28 יד שניה, כמו חדש, באמת נפלתי על מציאה של פלאש. בכל מקרה, הייתי שמח לטיפים כיצד להשתמש בו / לכוון אותו, בעיקר בצילום במקומות חשוכים (כרגע דגש על מסיבות) תודה מראש לכל העוזרים ונותני העצות, יוסי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הייתה לי במשך כמה שנים Dimage Z1. הוצאתי איתה אחלה תמונות בהתחשב בזה שאני לא מבינה כלום בצילום. עם הזמן התחיל להיות לי מסורבל להסחב איתה, וגם היא הייתה נורא לא מאוזנת לטעמי (כבדה בצד של הבטריות וקלה מדי בצד השני). אז ביקשתי המלצה למצלמה קומפקטית באיזה פורום אחר, שעדיין אפשר להוציא תמונות איכותיות למתחילים. והמליצו לי על הקנון הזו. אז קניתי ומאז אני רק סובלת (אני לא פוסלת את האפשרות שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון). קודם כל, היא אוכלת לי בטריות כאילו אין מחר. ממש זוללת אותן. אבל מה שבאמת משגע אותי זה האיכות הבינונית לחלוטין של תמונות שיוצאות לי איתה. הסבירו לי איך לשים אותה על האיכות הטובה ביותר ועדיין התמונות יוצאות מעפנות. גם הגודל שלהן לא הגיוני בכלל לרמה של fine. במינו…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מצלמה ב- 2000 ש"ח כולל כרטיס זיכרון. המליצו על ללכת על ה- Fuji FinePix S5200 / S5600. יש לכם המלצות נוספות? חיזוקים? תודה מראש, מודי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אתם יודעים שנאי די חדש בעניין של הצילום כולם עושים כאן מקרו מקרו וזה אני לא יודע מזה ביכלל אז לקחתי את המצלמה לדים שמתי מצב מקרו וצילמתי בכול הזום האופטי סיכת ראש של אחותי הקטנה מה יצא אני לא יודע יש מצב אתם מסבירם לי על הדרך מה עושים אם המקרו הזה ??? המקרו החרא הזה ....
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רבותיי, אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בעלת ביצועים טובים עבור "השלמה" ל-SLR שיש לי (A-300 של סוני). הדגש פה הוא על גודל (קומפקטית שן אני רוצה לשאת אותה בכל מקום), זום (עדיפות לסביבות ה-x10) ואיכות תמונה בצילומי יום (ואם אפשר אז גם לילה). תקציב עד ה-1500 (כמובן שעדיף כמה שפחות ש"מספק את הסחורה). תודה מראש עריכה: חשוב לי גם שתהיה למצלמה אפשרות טובה יחסית של מקרו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי אותה המוכר אמר לי ש tz15 זה tz5 מישהו יודע למה שינו את השם? קניתי את המצלמה בחנות אלקטרו פוטו בתא , וקבלתי אחריות יבואן של יורוקום ככה שזה לא מחודש. המצלמה לא הגיעה עטופה ארמטית בנילון זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני שכחתי לבקש בחנות את הספר של 6500fd בעברית, ואין לי זמן ללכת לשם, באתר רשמתי, אין לי מושג, מתי הם ישלחו את הספר, אולי יש אצל משהו במקרה, ויכול לשלוח לי,מייל: danikgl@gmail.com אני מאוד אשמח, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מסגרת התקציב שלי היא עד 1000 ש"ח המצלמה תשמש את כל המשפחה,אנשים בעלי ידע חובבני בצילום, רצוי שהמצלמה תיהייה חזקה עמידה יחסית מפני פגיעות. משק פשוט יהייה ליתרון. יש לציין כי חלק מהשימושים במצלמה יהיו גם צילום וידאו, חובה עם קול. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון רחב של נושאים (תשמש כמצלמה משפחתית וכו") # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי ציוד עזר כלשהו גם עם פלאש וגם בלי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לציל…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מחפשת מצלמה לשימוש פרטי ועסקי, כאשר השימוש הפרטי הוא בעיקר צילומי נוף, והעיסקי הוא לתיעוד הופעות או צילומי תדמית לפרופיל עסקי שאני מנהלת באינסטגרם. טווח המחירים שאני מעוניינת להשקיע הוא בערך 1500-1000 שקלים. האם למישהו יש המלצה למצלמה טובה בטווח המחירים שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-