צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעלה את המאקרו הראשון שלי , בבקשה תהיו עדינים עם הביקורת... (אגב, לא עבר שום טיפול למעט הקטנה)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ 1500-2000. עד עתה ההתלבטות הייתה בין המצלמות הנ"ל, אשמח לעזרה בבחירה והסברים מדוע.. תודה מראש, ליאור.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפני חודש Canon A610 שאיתה קיבלתי כרטיס זיכרון של HCOM בנפח 128 מגה. אחרי שאני מצלם קצת תמונות וסרטונים הוא עושה לי Memory card error ולא נותן לצלם או לראות חלק מהתמונות. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כמה אנשים שיש להם כל מיני canon ואחרי שנה וחצי של שימוש נתקעה להם המצלמה לגמרי... זה לא המקרה פה, פה הוא אומר memory card error בד"כ אחרי שאני מכבה ומדליק אותה לצלם עוד תמונות. היא לא נתקעת לגמרי או משהו, עדיין אפשר להשתמש בה. לפעמים אם אני מכבה ומדליק מלא פעמים אז זה מסתדר, בדרך כלל לא... לפעמים אני מדליק וישר מצלם תמונה לפני שיהיה את ה error, ואז אני יכול לראות רק את התמונות החדשות ולא את הישנות שלפני הכיבוי (תחבולה? ) לפעמים אני מוריד את התמונות למחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התמונה צולמה בעזרת ההסבר של דני/שגיא. התמונה לא עברה שום עריכה חוץ מ CROP והוספת מסגרת. איך הכותרת?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לפני שבועיים לא הייתי חושב להעלות סדרה כזאת לכאן, אבל עכשיו ננסה... מי יודע... אשמח לתגובות בוגרות, בלי דברים כמו התמונות לא בפוקוס בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב, הסיפור שמאחורי : אתמול הלכתי עם חברה שלי לצפות במופע בגרויות שהרימה מגמת המחול בתיכון שלי ( אחת החברות שלה והרבה בנות מהשכבה שלי הופיעו ), כמובן לקחתי איתי את המצלמה, אחרי תידרוך קל מכמה אנשים על איך כדאי לצלם התחלתי לנסות עד שיצא משהו יפה. הרי לכם 3 תמונות יפות שיצאו, כולן צולמו בISO 800 ולכן הרעש הקל. תודה רבה לדני בקרמן ( Chevy ) על העזרה עם העריכה ( למרות שהוא רק הקטין ומסגר ). התמונות : Down To The Ground Captured Revival תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
רעיון שצץ בעקבות פירסום הפאזל של -nVIDIA-. אז הנה הגירסא שלי נעלמו עם הזמן... Canon A610 1/40 F/3.5 ISO 100
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3231519,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה, שימו לב איך הפכתם את הפורום הזה לאחד הפורומים הפעילים מבחינת תמונות! פעם, בין כל השאלות הטכניות על המצלמות והשאלות של "צריך מצלמה ב5 ש"ח" היה קשה למצוא 2-3 תמונות בעמוד. שימו לב מה התמונה כרגע בפורום! מכל העמוד הראשון יש רק שאלה אחת, וכל השאר, כן כן, תמונות שלכם! קידמתם את הפורום הזה בעזרת דני בצורה מדהימה, גם התגובות, העצות הענייניות, העריכות, פשוט פורום מקצועי! ח"ח לכולם ותמשיכו ככה! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-