צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה מקצועית עד 500 דולר (אני קונה בארה"ב). אני מצלם דיי הרבה ברמה טובה אבל עם המצלמות שהיו לי לא היה לי אפשרויות לצילומים טובים בגלל איכות גרועה. אני מוכן להשקיע עד 500 דולר שיכלול מצלמה + עדשה עם צריך ובלי ציוד נלווה (כרטיסי זכרון, נרתיקים...). בשביל מחירים תשתמשו בחנויות גדולות כמו: cuircit city, best buy, target, wallmart אמזון וכדומה. או אפשר בישראל עד 1700 שח חשבתי על ה CANON S5 IS אבל הוא קצת מיושן לפי מה ששמעתי. הייתי מת לNIKON D60 אבל נראה לי שהוא קצת יקר. לגבי נתונים אני צריך: לפחות 8MP עדיפות לSD ואם כן עדיף שיהיה מתאים לSDHC זום לפחות 10X צילומי לילה טובים, מאקרו טוב ופלאש שאפשר לשלוט עליו בקולת.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עדיין דבק ב EOS650 כמובן עם פילם ה A620 זה הניסיון הראשון לכיוון צילום הדיגיטלי כתחליף לפילם-כמובן ברמת הסקיצה כי זו מצלמה די סטנדרטית בכל מקרה אני מאוד מופתע מהחדות ומעומק הצבע(בצילום אפילו רואים את הטקסטורה של הנייר) אז כמו שאמרתי-זה הקליק הראשון אחרי הכנסת הבטריות והכרטיס(עבר crop בפוטושופ) בלי כיוון בלי כלום פשוט קליק אני די מבסוט מהאיכות עצות לגבי הדגם וכו' יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
או יותר נכון.. תמונה אמנותית ראשונה שלי אחרי שבוע וחצי בתחום הצילום הלכתי לנסות את מזלי במצפור בפרויד, מצויד בK100D SUPER עם עדשת קיט. הרבצתי כמה כאלו בAUTO BRACKETING, וחיברתי אותם עם PHOTOMATRIX, ערכתי קצת בפוטושופ וזה מה שיצא.. אשמח לתגובות\הארות\הערות או מה שלא יהיה. http://i306.photobucket.com/albums/nn267/regielya/IMGP0631_2_3.jpg נ.ב - איך לעזעזל אני ממיר קובץ TIFF של 31.3 מגה לקובץ JPEG עם כמה שפחות איבוד איכות? שמרתי באמצעות FASTSTONE וזה רשם (JPEG=90)
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בסוף החודש הבא וחשבתי על לקנות לה מצלמה דיגטלית. יש מצלמות טובות בסכום של 700-1000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
גם פה, התמונות לא עברו כל עיבוד. http://www.2send.us/uploads/86d4f35394.jpg http://www.2send.us/uploads/45199c0c22.jpg http://www.2send.us/uploads/25eda07c17.jpg http://www.2send.us/uploads/34beca9552.jpg
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי. איזה מצלמה מבין השתיים תיתן איכות תמונה יותר גבוה (בהסתכלות על הצמצם, זום, עדשה, וכו'...) A710IS או 720IS. לא יצא עדיין ל720 ביקורות וסקירות כך שאני לא יודע מי תיתן איכות תמונה (לרוב במצב אוטו' יותר טובה). תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-