עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטאלית של ricoh. אני עדיין מנסה ללמוד איך בדיוק להפיק ממנה תמונות טובות. אשמח להערות ו\או תגובות שיעזרו לי לצלם טוב יותר, להלן מספר תמונות שצילמתי: התמונות הוקטנו בהתאם למדריך המעולה של אורן שפורסם פה באתר (תודה אורן). תודה מראש לכל המגיבים, רם

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Shikli,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה. שום דרישות מיוחדות. אני לא מבין כלום במפרטי מצלמות. אני רק רוצה שיצאו תמונות טובות אם אני אחליט לצלם למשל את החתול שלי לידי או אם אני אלך ואצלם נוף הררי או כול דבר כלשהוא. ושיהיה נפח של משהוא כמו 512 מגה, אפשר פחות. בקשר למחיר..הייתי אומר בין 1000-ל2000 והעדפה למחיר כמה שיותר קרוב לאלף. תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. נראה שחלק מהמשתתפים בפורום קצת מסתבכים עם הנושא הזה, אז הנה מדריך קצר שמסביר (פחות או יותר) את הדרך המועדפת עלי: 1. הורידו, התקינו וקנפגו את FastStone לפי ההסבר שכאן. 2. פתחו בתוכנה את התמונה שאותה אתם רוצים להקטין (אם הלכתם לפי ההוראות בלינק שבשלב הקודם, קליק כפול על קובץ התמונה אמור לעשות את זה). 3. לחצו Ctrl+R בשביל לפתוח את חלון שינוי גודל התמונה: 4. בחרו בגודל המתאים (800x600 מומלץ עבור רוב הפורומים) ואשרו. הקפידו ש-Lanczos3 מוגדר כאלגוריתם ההקטנה. הוא איכותי מאוד, אבל משום מה חסר בהרבה תוכנות יקרות. 5. געו עם הסמן בצד שמאל של המסך, ואז בחרו ב-Sharpen / Blur בתפריט שמופיע. 6. בחלון שנפתח, בחרו את רמת החידוד. רמה #1 כמעט תמיד אינה מוגזמת מדי ולכן א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Chevy,

ציוד: Canon A75 (ה-S50 שלי כרגע בתיקון בארה"ב) משקפת 10x50 פילטר שמש [מאושר/תקני]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by R0ck,

צולמה אתמול, קצת אחרי שנפרדתי מקובי ודני לשלום... נפגשתי עם ניצן וחברו מאיר, בדיזנגוף. בעוד הם היו עסוקים בלהמתין לאוטובוס שייקח את מאיר בחזרה לביתו בחולון, הצלחתי לקחת את השוט הבא, שהוא די מוצלח מבחינתי. אני רק לא סגור על הוספת גרעיניות מלאכותית לתמונה, או להשאירה כך. בהתחשב בנתוני הצילום, ISO 1600, חשיפה בת 1/15 השניה, ללא פלאש, כמובן. יש לה לוק די "ליבאקי", בדיוק מהסגנון שאני אוהב - סנאפשוטז. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by KoM,

עוד מהסט הנפלא של אתמול... גולש בעוצמה...

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני מבקש שתעזרו לי ותביאו לי שם של מצלמה אמינה שתשמש אותי לצילומים סטנדרטים כמו במצלמה אנלוגית אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אבל לא על אמינות ואם אפשר אז שיהיה לה טיימר ופלאש ומנגנון נגד עיניים אדומות וחשוב מאוד שתהיה בעלת צג זה הכול אני מפחד שיעבדו עלי בגלל שאין לי תקציב גבוה לקניית מצלמה וברור לי שהיקרות טובות יותר אבל זה מספיק לי לשימושים שלי וכל הנתונים האלא של המצלמות מבלבלים אותי לחלוטין כי אני לא מבין גדול אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by T-Flash,

אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by KoM,

צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Koss,

מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. Started by Chevy,

הנה סט הצילומים שלי מהביקור הקצר שלנו (אני, שגיא וקובי) בנמל ת"א הערב. 8) מצוייד בקנון A610 בתולה, חצובה מיומנת וסוללות רעננות. תהנו התמונה הבאה, לא צולמה בשיטת HDR -

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by KoM,

מחווה לפלאפון שמלווה אותי לאחרונה בנאמנות... יש עוד תמונות למטה, מת על הפלאפון, קניתי 2 [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by KoM,

כן גם אני חזרתי עמוס תמונות מאותו סט חביב וחשבתי דווקא לפתוח עם משהו שקסי... "מחכה לירוק" "כבר קלאסית" "דוגמנית לעת צורך..."

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by benor,

מהיום בד"כ אני לא מצלם דברים כאלה, והפעם גם לא ממש השקעתי לא היה לי זמן ממש ויכולת. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by zxcvbnm,

זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by rangerman,

מדובר בתוכנה קטנה וחביבה (וחינמית!) שמאפשרת לבצע פילוחים סטטיסטיים על ה-EXIF של התמונות שלכם. הנה תמונת מסך שמראה את התפלגות אורכי-המוקד ששימשו אותי עם האולימפוס C5060 שלי בשני טיולים (לתאילנד ולניו-זילנד-אוסטרליה). לא שהיה לי ספק שיש לי העדפה ברורה לעדשות רחבות, אבל נחמד לראות את זה מוצג באופן כה ברור: לינק לדף התוכנה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום תסתכלו בבקשה על המפרט הבא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-VideoCamera&model_id=36421 האם מישהו יכול לומר לי מה החוזקות ומה החולשות של המצלמה הזו. הציעו לי אותה ב-1600 ש"ח, שזה מחיר יותר נמוך ממה שבד"כ מוצאים בשוק. מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by R0ck,

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by T-Flash,

קצת התלהבתי מכל השינו הזה בפורום... הרבה תמונות חדשות, רעיונות מרשימים! התמונה הבאה צולמה על ידי ברוסיה... מצלמה MINOLTA DIMAGE 7. התמונה עברה המרה לשחור לבן + תוספת גרעון. אשמח לתגובות והצעות לצילום ועריכה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים