עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eli_a2006,

דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  2. שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שכאשר אני נמצא עם הסמן של העכבר מעל תמונה מסוימת (כ0.5 שנ'), אז התמונה מוגדלת אוטומטית במין חלון POP-UP, ללא צורך בקליק על העכבר. ראיתי תכונה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by Kurt,

ניסיון ראשון ואחרון שלי בתור צלם Point & Shoot חח (הא אני יודע גם מאקרו)

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by tascam,

האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by benor,

הערות , יתקבלו בברכה .

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-25

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by KoM,

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by GRiM,

יצא טוב לדעתי, מה דעתכם? ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by benor,

לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by R0tem1,

חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ

15. לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Armageddon26,

אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Bypass,

שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום יש לי מצלמה FINEPIX S5700 יש לי ביעה להעביר סרט בגודל של GB1.9 מהמצלמה למחשב כל פעם שאני מנסה להעביר המחשב לא מגיב במשך דקה ואז אני רואה קובץ בגודל של 0 "הועתק" להעתיק שאר הדברים כמו תמונות וסרט של 300MB אין בעיה יש לי מערכת הפעלה windows xp home מעודכן ל - SP3 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Nick_Less,

חלק ראשון מכיכר רביו ב27/3 מצטער מראש על כמות התמונות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  23. כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…

25. Started by aleXtazi,

היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.