צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
השמתמשתי ב OLYMPUS SP-550 (חדשה) וראיתי שבזמן שאני משנה את הזום או לוחץ חצי לחיצה בשביל לפקס את התמונה יש קווים מוזרים כאלה על המסך, זה אומר שהמצלמה פגומה או שזה בעיה בדגם הספציפי הזה (לא ראיתי שזה הוזכר בביקורות או משהו כזה)?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חלק ראשון מכיכר רביו ב27/3 מצטער מראש על כמות התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
ומה המצלמה המומלצת ב-1000 ש"ח , לחובב , שום דבר מקצועי
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-