צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי. איזה מצלמה מבין השתיים תיתן איכות תמונה יותר גבוה (בהסתכלות על הצמצם, זום, עדשה, וכו'...) A710IS או 720IS. לא יצא עדיין ל720 ביקורות וסקירות כך שאני לא יודע מי תיתן איכות תמונה (לרוב במצב אוטו' יותר טובה). תודה מראש למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ האם יש לנו מלכה קומפקטית חדשה?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-