עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by IAF.ofek,

היה אתמול ירח וראיתי מקום עם קומפוזיציה יפה לצילום לילה,אז הלכתי הביתה והבאתי את המצלמה והחצובה וצילמתי את התמונה הבאה. מאוד אהבתי את האפקט היפה שנוצר בירח מסגירת צמצם,וגורם לו להדמות לשמש (לי לפחות זה מה שזה מזכיר) f/8 15 שניות חשיפה http://img80.imageshack.us/img80/1700/img2747edsfiltered4kz.jpg

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

פעם ראשונה שאני פותח נושא עם תמונה ללא שם, או ללא כיוון לשם. אני רוצה למצוא שם דרמטי מספיק לתמונה הזאת, הצעות, באנגלית, יתקבלו בברכה. כמו כן, תגובות על התמונה והצעות עריכה שונות ( כל מי שרוצה את הקובץ המקורי או תמונה אחרת מהסט בשביל לערוך מוזמן לפנות אליי בפרטי ) יתקבלו גם כן בברכה. תודה ל PsyGhost ( רועי ) על העריכה. תודה לכל המגיבים, יוסי. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by R0ck,

8)

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by dsane,

המחירים דומים למדי... מי מהן עדיפה? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixs5200z%2Ckonicaminolta_dimagez6&show=all

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by n.L,

אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by POD,

אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by D-M-X,

ולא, לא מצאתי תשובה בדביק

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by shlomom,

אמנם אני לא צילמתי אותה, אבל לדעתי התמונה מדהימה מבחינת הצילום הזווית וכל מה שתרצו. כדי שתקבלו השראה בצילומים שלכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by overload,

תמונה שאח שלי צילם. עריכה שלי (קרופ, LEVELS, B\W) . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by KoM,

אומרים שכתום הוא צבע שובב, לא האמנתי... אבל תראו מה עשו הפלאפונים שלי בזמן שלא הייתי, והם חשבו שלא אדע... המשתתפים : 2XW800 ו-L2 אחד... (תודה ענקית לדני שאירגן את הכל לתמונה אחת וכתב את המשפטים החזקים למטה )

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by KoM,

קצת מאקרואים לא שגרתיים עד מוזרים...

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום... האווירה עצובה... מאוד בודד לדעתי... דעתכם? יום טוב לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by surfface,

ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galCool,

אז זו תמונה מים המלח מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by pini240,

לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by T-Flash,

שלום ה HDR הראישון שלי... קחו נשימה איך יצא? את הHDR עשיתי מתוכנת PhotoMatix והשתמשתי מתוכה רק ב Generate HDR ו Tone Mapping... האם יש עוד הגדרות בתוכנה?

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

טוב היום יצאתי לעוד סט עם הדוגמנית הקבועה שלי, בין התמונות צילמתי גם תמונה של העגיל שלה בבטן ובעזרתו הנדיבה מאוד של דני הגעתי לעריכה הבאה : תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Roshos,

אחרי כשנה וחצי שאני הולך יום יום ומצלם עם מצלמה דיגיטאלית קומפקטית של קנון החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמות יותר טובות שאיתן ניתן להגיע לביצועים יותר טובים... התקציב הוא 4,000-5,000 ש"ח... אלא אם כן המצלמה תהיה שווה תוספת תקציב.. תודה מראש. Roshos...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהיום, בתוספת עריכה של חבר : והעריכה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by overload,

קניתי נעלים לפני כמה ימים, סתם בא לי להשוויץ ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orlupo,

דני ואני מתנגדים להצעה של קובי ליישר: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים