עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. טוב אני שם לב שבזמן האחרון הפורום נהיה יותר יעוץ לפני קניה אז נראה לי שכמה תמונות לא יזיקו פה... חוץ מזה ממש משעמם לי...ואני ממש רוצה חוות דעת...אז ביקורת מפורטת כן תעזור פה תחרות הטיסנים שנערכה במנחת הטיסנים בראשון לציון ע"י מועדון טיסני הסקייל... מה הקשר ביני לבינם? כלום...דוד שלי במועדון והתחרה שם אז החלטתי ללכת ולנסות לתפוס כמה תמונות. זהו זה :> אני אשמח לתגובות...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by nba18,

טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by dsane,

שלום לכולם. אני מצלם כבר 5 שנים עם הפנטקס k10D הישנה והטובה שלי. חשבתי לשדרג לגוף עם יכולות וידאו. אין לי לויאליות למותג ואני מחזיק כרגע פלאש ושלוש עדשות אז לא ממש אכפת לי להחליף. התקציב כ 1300$ עדיף כמובן פחות. רכישה בארה"ב... אני נוסע בקרוב. יש המלצות? המון תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הנושא עלה מספר פעמים לאחרונה. הייתי רוצה להביא את התיחסותי לעניין זה. בעבר הייתי הבעלים של קאנון A630 (אח שלי הצליח להשבית אותה), בחרתי אותה בין השאר בגלל שרציתי מצלמה עם שליטה ידנית מלאה ואכן קיבלתי אחת כזאת. לא רק זאת, אלא שעם תוסף CHDK הייתה לי שליטה מלאה על כל הפרמטרים הצילומיים, יותר מאשר ב-DSLR מתקדמת. בהמשך רכשתי פוג'י F40 (גם היא ז"ל, אין לי מזל עם קומפקטיות) שבחרתי כי רציתי מצלמה זולה עם איכות תמונה מירבית -מדובר במצלמה עם אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות, בוודאי ביחס ל-A630, אולם במבחן התוצאה בכל הרלוונטי לשימושים טיפוסיים של מצלמה קומפקטית ואפילו מעט מעבר - הפוג'י ניצחה במבחן התוצאה בלי למצמץ. לפני כן, בין לבין ואחרי כן צלמתי גם במצלמות רפלקס פילם ודיגיטליות שונות ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by shshmul,

אין לי מושג מה הדבר הזה ,אולי יתוש כלשהו? מי יודע?! אשמח לקבל ביקורת,עדיין מתלמד תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. הי חברייה. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הזו במתנה: http://2click.co.il/ViewProduct.asp?ID=1443 הוא לא מרוצה ממנו ומעוניין להחליף. הוא מוכן להשקיע כ 1000 שח, אשר למתוח את התקציב עד כ 1500 שח אם ממש צריך, ז"א אם מצלמה ב 1500 שח באמת תהיה טובה יותר בצורה שמצדיקה את ההפרש. הבחור חובב בתחום ולא מחפש להתמקצע, מדובר על מצלמה "משפחתית" שתהיה קלה לתפעול ככל האפשר, קרי POINT AND CLICK. ההעדפה שלו היא למצלמה קומפקטית ולא למצלמה דמויית SLR. המלצות? מלאתי את השאלון כמיטב הבנתי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 שח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by tascam,

מה ההבדל בן SD800 K SD850 חוץ מהמחיר ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by Danikk8,

התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון 1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR (פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ) או 2. D300 + 18-200 VR (פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ) ?? האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. אהלן חבר'ה. לקראת טיול לדרום אמריקה נדרשת מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1000 ש"ח . אופי התמונות יהייה בעיקר : *צילומי נוף של הרים,נהרות,מפלים,חופים,דיונות,קרחונים. *נזכרתי גם בקרנבל בברזיל. *כמובן, תמונות משותפות של חברים/חברות ביחד. (נראה לי שזה סוגר את כל הפינות smile.gif ) מה חשוב לי: *מצד אחד שתהייה מצלמה איכותית, מצד שני אני מחפש את הפשטות של לשלוף ולצלם בלי להתפלא למה התמונה יצאה מטושטשת או סתם לא משהו, כי לא כיוונתי כל מיני הגדרות למינהן כמו שצריך. כאן גם כדאי שאוסיף את העניין של זמן תגובה שלא יהייה מטריד,קשה לי עם הקטע של לצלם תמונה וממש לחכות כמה שניות עד שאפשר לצלם שוב. *סוללות (מובנית או חיצונית)- אני באמת לא יודע מה יהייה עדיף באופי כזה של שימוש. במהלך הטיול יה…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by DrShawarma,

שלום, יצאתי היום לטיול שבת משפחתי והחרמתי מאבא שלי את הD3100 שלו עם עדשת סיגמא עם זום מכובד, לא זוכר בדיוק איזו, וגיליתי להפתעתי שאני נהנה מהשימוש במצלמה הזאת בצורה לא נורמלית. נראה לי שברמה היחסית היא די עגלה, אבל היא מתעלה עשרות מונים על הpoint and shoot האומללה שלי. למרות שאני מבין לא מעט באופטיקה (בעיקר מעולם המיקרוסקופים) וכל מיני עקרונות למיניהם, מעולם לא החזקתי מצלמה רצינית וקשה לי להגיד שאני מבין בתחום. אשמח לקבל המלצה כלשהי לDSLR+עדשה לצלם מתחיל בעל סבלנות יתרה ואהבה לצעצועים יקרים במחיר של כ3000-3500 שקלים.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by XybeR,

אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Stanly,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.