עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by doker,

שלום רציתי לדעת אם יש אתרים עם תמונות שצילמו ממצלמות כדי שאני יוכל לראות את ההבדל ראיתי באתר הזה dpreview אבל אין שם הרבה מצלמות רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי עוד כמה אתרים תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by ik_86,

היה לי משעמם אז צילמתי...

3. Started by benor,

צולם היום תוך כדי רכיבה על אופניים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by zoman,

ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by overload,

שחור ולבן SKY HIGH (תודה D-M-X)

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aleXtazi,

יש ברקים בחוץ לקחתי מצלמה תפסתי כמה זה יצא הכי יפה חבל שאני לא יכול להמשיך ניגמרה הבטריה לא נגעתי במצלמה הרבה זמן פשוט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  10. זה עם רשת כזאת... ועוד משהו, יש הבדל בין הנויס נינג'ה לכלי הרגיל של פוטושופ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ik_86,

תמונה שצילמתי די מזמן מה אתם חושבים?...אם מישהו יכוללעזור לי אולי לשפר אותה..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by ik_86,

שלום אני חדש פה בפורום אני מצלם לא הרבה ...אני לא יודע לערוך תמונות בפוטושופ אז אם מישהו יסביר לי איך אני עורך הודה לו מאד ... http://www.fps.co.il/picture.php?id=1145975231.jpg תגובות..?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ben007,

תראו מה מצאתי בבוקר מתחת לכרית באחת מהשמירות בבסיס, איזה חמודילה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by D-M-X,

http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אני חושב שעם מצלמה יותר טובה היה יוצא יותר טוב.. אבל גם זה משהו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by Koss,

אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by T-Flash,

2 גרסאות... לשיפותכם.

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by overload,

.

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  20. כולנו ראינו איך פורום צילום התפתח לאחרונה, וראיתי בפורומים אחרים תחרויות צילום על נושאים שונים כמו למשל לצלם אובייקט מסויים או צילום בנושא כלשהו, ולדעתי זה רק יכול להוסיף לפורום. יש מספיק צלמים בפורום כדי שהתחרות תיהיה אקטיבית, אז זה יכול לצאת מעניין. מנהלים - תחשבו על זה. אנשים תגיבו מה אתם חושבים על זה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום המחיר של 7D הוא 4450שח ושל 5D הוא 3760שח... (לפי ZAP). מה יש ב 7D שאין ב 5D? ובעיקרון, עדיף להוסיף בשביל 7D? שני המצלמות נמכרות ללא עדשה? אם כן, איזו עדשה מומלצת? או שבכלל, עדיף להשקיע במצלמה אחרת?

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by eegg,

אני רוצה עדשה חדשה בשביל יותר זום המצלמה באה עם *4 וזה לא מספיק בשבילי אני צריך יותר עזרה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך אני עושה את זה כי זה מייאש לשבת מול המצלמה ולעבור תמונה תמונה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים