צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מישהו בעד מפגש צילום באיזור המרכז בסביבות החופש הגדול?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אמנם תיכננתי לצאת לצלם אבל בסוף הייתי עסוק בדברים אחרים כך שהסתפקתי במעט זיקוקים שהיו כקילומטר ממני בבי"ס יסודי אחד. כל התמונות צולמו ב- Canon A610 1/3sec F/4.1 ISO 50
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי (ארועים, טיולים וכיו"צ). חיפשתי באתר "זאפ" ובכל מיני אתרים אחרים וקיבלתי לא מעט תוצאות חיפוש - מה שמותיר אותי די מבולבל..... האם מישהו יכול, בבקשה, להמליץ לי על מצלמה או שתיים ספיציפיות? הדרישות הטכניות שלי: 4MP, זום 35-105 מ"מ, סוללות AA, עדיפות לוידאו עם קול, זיכרון גדול ומחיר נמוך (איך לא.....) האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שעונה לדרישות הטכניות הנ"ל וגם עושה עבודה טובה? תודה רבה רבה לכל מי שיזרוק מילה ויסייע
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתכנן לקחת לעצמי מצלמה דיגיטלית חדשה בגלל שהישנה שלי כבר עשתה את שלה אז כדאי ללכת עליה או שכבר ללכת למשהו אחר? כי אני יודע שיש את הפנסוניק FZ30, ואת הפוג'י 9500 אבל השאלה היא מה עדיף אם בכלל? או שיש משהו אחר של חברה אחרת שמשתווה לCANON וברמה הזאת של הדגמים האחרים שנתתי? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
גרמניה: סלובניה: איטליה: אוסטריה: מגרש גולף מלא בכדורי גולף וכישראלי אמיתי "לקחתי" לעצמי שניים למזכרת ;D כעיקרון הפסדתי את המפגש של הפורום ואת תערוכת "אוטומוטור 2006" אבל עם כל המכוניות שם לא הפסדתי הרבה יש לי עוד תמונות חייתיות של מספר מכוניות אם תרצו אני אעלה, רק תבקשו אם תרצו שאני אעלה עוד אני אעלה, יש לי עוד הרבה מה לשלוף
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1GB Adata Speedy SD-1 Go GB Secure Digital Memory Card או SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ בדקתי אודות הכרטיס הראשון באתר החברה ולא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית, בתחום של בין 1000 ל 2000 שקל. אני לא מבינה יותר בתחום, אך אשמח לקבל המלצות לדגמים מ"בית טוב", כשחשוב לי למשל שיהיה זמני תגובה מהירים (יחסית) בין צילום לצילום. שיהיה יכולת לצלם גם וידאו באופן בסיסי כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
-
יש לי Canon A610 ורציתי לדעת איך מצלמים ברצף..! למי שיש עוד טיפים טובים בקשר למצלמה זה יעזור! תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-