צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 2 מצלמות דיגיטליות olympus stylus 410 http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_product_lobbypage.asp?l=1&p=16&bc=27&product=957&fl=4 לבין canon powershot s410 http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsAct&fcategoryid=145&modelid=9826 בעיקרון הן פחות או יותר אותו דבר, אבל יש הבדלים קטנים (שאולי משנים הרבה) כמובן... אם מישהו יכול לעזור לי בכל דבר שהוא בקשר למצלמות הנ"ל אודה לו מאוד. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s410%2Coly_stylus410&show=all עוד שאלה קטנה, ה- canon s410 יכולה לעשות סרטי וידאו עם סאונד? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בסוכות נסעתי לדוד שלי בצפון (כרמיאל) ולמדתי דיי הרבה על צילום.. יש לו SLR דיגיטלית, Nikon D70, מצלמה מדהימה! צילמתי כל מיני צילומים (עומק שדה, חשיפה ארוכה וסתם נוף.. וסוף סוף הבנתי מה המשמעות של צמצם וכל הדברים האלה ואיך הם משפיעים על התמונה). זאת הפעם הראשונה שלי (זאת לא הפעם הראשונה שאני מצלם במצלמה אבל שאני מצלם ושאני יודע מה אני עושה באמת ועל איזה הגדרות לשים את המצלמה) אז תסלחו לי אם התמונות לא הכי :smug2: . אז הנה כמה תמונות (מוקטנות): תמונה שמאוד אהבתי (והיא כרגע הוולפפר שלי רק יותר בגדול): תמונה של צדפות שלדעתי יצאה מצויינת: הצדפות מזווית אחרת: עוד זויית (קצת יותר רחבה) של הצדפות: צדפה גדולה ויפה + שילוב עם המים על החול: עוד תמונה של אותה צד…
-
מטרת המצלמה היא יחידה ופשוטה - לצלם דברים בתוך אוהל אור בגודל 80X80 ס"מ. זה הכל. התמונות שאני מוציא מה-S8 פלוס די טובות הייתי אומר, במיוחד אחרי מעט עריכה, אבל עדיין ישנו ניחוח שמדובר בטלפון שמצלם בסופו של דבר, ואני מרגיש שאפשר להוציא לפחות עוד קצת מהתמונות. צירפתי תמונה שצילמתי בעזרת הטלפון וערכתי מעט, אני מניח שהרוב יסכימו איתי שמדובר בתמונה לא רעה בכלל, השאלה שלי אם אפשר לקחת את איכות התמונה צעד או שניים קדימה עם מצלמה יעודית במחיר סביר, שכאמור זו מטרתה האחת ויחידה. אני גם לא מעוניין בטופ-אוף-דה-ליין, כמו שציינתי, צעד או שניים קדימה לעומת מה שאני מסוגל להוציא מה-S8 פלוס יעשה את העבודה. בהנחה שלא מדובר בהשקעה גדולה …
-
- 15 תגובות
- 25k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יוצר תמונה כשבמרכז אובייקט מפוקס וחד והרקע מטושטש? חיפשתי קצת הסבר כאן בפורום וגם בצורה מעשית אבל לא ממש הצלחתי. אשמח לקבל הדרכה/הפניה...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פנטקס נמכרה, נקווה בשביל fungi שהיא תישאר בחיים. http://www.dpreview.com/news/1107/11070105ricohbuyspentax.asp
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובבן שמחפש מצלמה טובה "לטיול הגדול" שאחרי הצבא ... יש העדפה לזום ידני (שתהיה מקצועית \ חצי מקצועית) .. ואל תשאלו אותי בבקשה לעוד פרטים כי אין לי מושג בזה , אני יסתמך כאן על אלה שמבינים תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי.. מחפשת מצלמה פשוטה וקטנה שתשמש בעיקר לצילום של תמונות נוף (טסה בקרוב לחו"ל..),עם אפשרות ווידאו וזום מדויק,שלא יהיה מטושטש,שתתאים לצילומי יום ולילה ועמידה במים. אני חובבנית חסרת ניסיון, והאמת שקניתי את הsj4000 wifi אבל לא יודעת כמה אפשר להסתמך שהיא תהיה טובה לנופים וצילומים רגילים. התקציב הוא עד 500 ש"ח,מצלמה טובה אבל זולה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד פחות מחודש אני נוסע לטיול בחו"ל ולרגל זה אני מעוניין במצלמה חדשה. בהתחלה הייתי דיי נעול על מצלמה דמויי SLR במיוחד משהו של פאנאסוניק, אבל לאחר התייעצויות עם אנשים וקריאה בפורום הבנתי שהדמוי SLR מבחינת איכות תמונה יהיה שווה ערך למצלמה קומפקטית, ולכן החלטתי לרדת מזה מכיוון שיש ברשותי כבר מצלמה קומפקטית שאני מאוד מרוצה ממנה. לפני כמה ימים ראיתי שבדיוטי פרי מוכרים את הקנון 1000D ב-499$ וזה מאוד קרץ לי. השאלה היא כזו האם בתור מישהו שמעולם לא עסק בצילום אני לא יצטער שקניתי מצלמה כזאת ואני יוכל להתחיל ישר לגשת לצלם בלי לשבור את הראש יותר מדי? והאם אפשר לשים את המצלמה על AUTO ועדיין לקבל תמונות איכותיות? כן אני מבין שב-AUTO אני לא יוציא ממנה את המקסימום אבל …
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתהנו - הדבורה לא בפוקוס אני יודע פשוט היא כל הזמן זזה .. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ליוטיוב זה אתר טוב לקנות? https://www.bestbuy.com אני רוצה לקנות C920 שעולה שם 57$ אני אצטרך לשלם מכס או מיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-