עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי עדשת sigma 28-200 שמחוברת למצלמת פילים minolta ( מלפני 20 שנה).העדשה עם מנוע זום אוטומטי. 20 שנה עברו ןכבר יש לי בן צעיר שמתעניין אף הוא בצילום וחשבתי לקנות לו רק גוף של מצלמת dslr ולחבר אליה את העדשה של סיגמה לטובת צימצום עלויות ולראות אם הוא באמת מתחבר לצילום לפני הוצאות נוספות . שאלתי היא האם ניתן לחבר ביניהם? אשמח גם להמלצה של של מצלמת dslr הזולה ביותר היום בשוק. תודה חברים

3. Started by אלh כהן,

עבור הסרטת שיעורי תורה, אני מחפש מידע עבור מצלמת ווידאו, שאפשר לחבר אליה מקרופון, מיועד להעלות לאתר אינטרנט, לא מחפש משהו מידי יקר, אבל משהו שיעשה את זה עבודה כמו שצריך. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by raiman1,

מחקתי בטעות תמונה מהמצלמה. יש מצב לשחזר אותה??

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by hichkock,

אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LRa,

בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by R0tem1,

אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים. המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים: 1) -Picture Card 2) CompactFlash 3) Microdrive אז ככה: 1) כרטיס בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי: 2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי?? 3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים) …

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by navk2,

לנעול

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by Drazick,

שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by ilan_fix,

היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by Access Denied,

היי, אני עדיין בהתלבטות הידועה בין ה-K200 ל-450D (טוב שיש עוד חודשיים עד הטיול להחליט ) אני יודע כבר לא מעט זמן על העדשות החדשות של טמרון, ובמיוחד ה-18-270 מיוצבת שיכולה להפוך את התמונה בשבילי (לטובת הקנון..) משהו יודע איפה ניתן למצוא חוות דעת או ביקורת על עדשות בסגנון הזה? וביוחד ה-AF18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC LD של טמרון יש עדשה דומה שעדיפה עליה במחיר שלה? (בסביבות 600 דולר בארה"ב) תודה, נועם

• 18 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by eliorzizov,

אהלן, כרגע אני בעיצומו של חיפוש אחר מצלמה מתאימה. המטרה היא שהמצלמה תהיה קלה לשימוש ישר מהקופסא, כלומר שבהגדרה אוטומטית יתקבלו תוצאות טובות. רצוי גם שתוכל לצלם תמונות בקצב מהיר. זום אופטי גדול יהיה בונוס נחמד ודרושה גם יכולת צילום וידאו HD. בחיפוש עלו כמה אפשרויות. בעיקר פנסוניק FZ35 וקאנון SX20. המצלמה היא לצילום משחקי ספורט וגם של ילדים (כולל תינוק) וחלקם בתנאי תאורה לא טובים. מקווה שתוכלו לסייע לי בהחלטה. אגב זה טווח המחירים בארץ אבל את הקנייה עצמה אעשה בחו"ל. אם זה פותח לי עוד אפשרויות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. יש לי את המצלמה canon ixus 750, אני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של ג'יגה השאלה היא האם השוני במהירויות הוא משמעותי כי הבדל המחירים הוא יחסית גדול. תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  19. השאלה בכותרת תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  20. אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by Snufkin,

מה דעתכם??? נכון יפה?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by Freemee,

שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב עוד חודש ומחפש לקנות מצלמה, אני מתחיל להתעניין בצילום ובכלל כרגע אין לי מצלמה איכותית שאני מרוצה ממנה. ועכשיו התשובות לשאלות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1600-1700 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אנשים וגם נופים, בעיקר ביום אך שיהיה גם נורמלי בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כרגע לא אשתמש ב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, הבקשה בכותרת. יש מצלמה טובה בטווח מחירים הנ"ל? משהו לא מפוצץ סתם שיהיה נחמד לצלם ואם אפשרי מסך מגע ואיכות HD נורמלית. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Snufkin,

1/60 F4.5 ISO400

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.