עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני וחברה שלי רוצים מצלמה היא: רוצה מצלמה של canon ב4000 אלף כולל עדשה שיהיה תמונות בHD ורזולוציה 14מגה פיקסל רוצה שתיהיה עדשה שיהיה יותר איכותי רוצה שילצם מהר וכל פעם יהיה יפה ממש אוהבת לצלם ואוהבת תמונות אני: לא מבין במצלמות חוץ מכפתור צילום רוצה מצלמה ב1500 מעדיף canon למרות שיודע שיש עוד דגים בים מאמין שבשביל משתמש רגיל אפשר מצלמה מדהימה גם במחיר הזה אבל עדיין רוצה את הכי טוב שלא יהיה קטע שבו ניתבאס בשביל זה אני פונה לHWZONE כי תמיד בכל בעיה מקבל תשובה מספקת מה לעשות בקטע הזה? ניסיתי גם להיכנס להמלצות בראש הפורום אבל אומר לי שהאתרים מתים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by PyroGhost,

טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dd7,

http://cinemaworld.shopy.co.il/products/74184 ואיזה מצלמה הכי עדיפה בטווח של עד 1200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pak82,

הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…

7. Started by Par-C,

1. לא, מה אתה רוצה ממני? 2. לא, אבל מתכנן תכנונים. 3. יש לי את ה...

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by krabby,

..

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by KoM,

אז יש לנו מתקפת מאקרואים בפורום, אבל החלטתי לתת קצת כיוון אחר...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by Satlan,

הינה כמה תמונות מהטיול, הייתי רוצה חוות דעת, שינויים אפשריים ושיפורים ! צולם עם K200D,עדשת הקיט. בתודה מראש חברים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KoM,

ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by J0n1,

אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה

21. אני רוצה להחליף את עדשת הקיט המסופקת עם הA350 שלי בעדשה קצת יותר מהירה ועם תכונות אופטיות ומכאניות מעט יותר טובות. כרגע אני מתכונן על ה 17-50 של TAMRON אך אני רוצה גם מאקרו ואת זה ה TMARON לא נותנת. האם יש לי אופציות טובות יותר שיתנו לי גם מהירות וגם מאקרו (כאשר הגבול הוא 2000 שח לעדשה)?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. החלטתי שאני הולך על קנון S400 עכשיו בארץ הכי זול זה 2200 שקל בארה"ב זה הכי זול בסביבות 300 דולר בחלק אתרים ולכן החלטתי לנסות לקנות שם, בן דוד שלי נוסע שבוע הבא לארה"ב וקונה גם לעצמו דיגיטלית. עכשיו השאלה היא, האם שווה לי לקנות שם כשהמחיר הרישמי ומה שבטח הוא ימצא בחנויות RETAIL בניו יורק הוא 400$ ובנוסף באתר של המכס ראיתי שהם רוצים על זה גם מע"מ כלומר 308 ($68)מע"מ + 1809 ($399) על המצלמה שבחישוב מהיר זה יוצא כבר כמעט 2200 שקל כמו המחיר הכי נמוך בארץ, שלא לדבר על זה שזה בלי אחריות בלי תשלומים וגם בן דוד שלי יסתובב עם החבילה ולך תדע מה יהיה (למרות שבטח לא יקרה כלום) עכשיו רציתי לשאול אם מישהו מכיר תנושא יותר טוב ויכול לתת עצות וטיפים ואולי אפילו מקומות טובים בניו יורק סיטי …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by HORADRiM,

St. Louis

25. אורח יוטיובר
    Started by אורח יוטיובר,

שלום, כדאי לקנות את המצלמה הזאת ליוטיוב? https://www.bestbuy.com/site/logitech-c920-pro-webcam-black/4612476.p?skuId=4612476 אם אני מזמין אותה יהיה על זה מכס או מעמ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.