עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by shem86,

מה ההבדל? במה זה בא לידי ביטוי? ובתאכלס, עד כמה זה משמעותי כשיקול בבחירת עדשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מצלמה בתקציב של 1000 שקל שיהיה לה מסך 3 אינצ' וכן זום כמה שיותר גדול מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 ש"ח לא כולל כרטיס הזיכרון אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה משפחתית לדעתי יותר באור יום אבל גם בחושך..לא יותר מידי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני יצלם עם פלאש פנימי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן,SONY T9 ..היא פשוט הולכת למות האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by shon,

אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. אשמח ל2-3 המלצות על מקמות להדפסת תמונה על קנבס. תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by mo_si,

בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה

10. רציתי לדעת איזה דברים הכי חשוב שיהיה במצלמת וידאו מקצועית, האם קלטת מיני DV זה מספיק איכותי? זום אופטי X10 מספיק? למי שיש תשובות ו/או טיפים שיוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה, אני ישמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by KoM,

משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by Aviko,

איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by amit_amit,

אשמח לתגובות עמית

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. במצלמת קנון a3300 עם כרטיס זיכרון sandisk בהדלקת המצלמה מופיע - 'memory card error והמצלמה לא מצלמת. מה הבעיה?

15. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עד 200 לskpe או מסנגיר אני חדש בפורום ואין לי מושג איזה קריטריונים לחפש מה שחשוב שלא יהיו מריחות(עד כמה שניתן) תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Bar_B_q,

איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by D@nny,

קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by havan,

שלום, מחפשת מצלמה בתקציב של : 1000 ש"ח ( אם מצלמה ממש טובה, מוכנה להוסיף עוד קצת..) שדברים שחשובים לי: זום בוידאו תומך SD מהירה לצילום ילדים שאורך סרט הוידאו יהיה תלוי בכרטיס זכרון עדיף רזולוצית מסך וידאו גדולה 600 על 800 אבל לא חובה. אשמח מאוד לתגובה מהירה תודה רבה !! ;D 8)[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 10:35:24 שכחתי .. כמובן שיהיה מיצב תמונהתודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by shlomom,

לאחר שרכשתי את ה S9100 בעזרתכם האדיבה (ותודה מיוחדת לאורן). הנה מקצה תמונות מסיור לחוות חפציבה ליד תחנת הכח בחדרה. הערות ועצות לשיפור יתקבלו בברכה. בעיה שנתקלתי בה אתמול: רציתי לצלם את המפל בתקריב עם זמן חשיפה ארוך יחסית כדי לקבל את האפקט של המים הזורמים. הורדתי ל ISO-80 וניסיתי ב Manual לשים צמצמם מקסימלי והגעתי ל 11 אם אני לא טועה. אבל היות והצילום באור שמש, עדיין זמן החשיפה היה קצר מידי (לא זוכר בדיוק כמה). השאלה היא איך מצלמים תמונה כזאת (אני מניח שאי אפשר ב S9100 בתנאים כאלה) אבל באופן כללי - האם יש עדשות עם צמצם מאוד גבוה במיוחד למטרות כאלה. תמונה 1: הציפורים אלה הם הקורמורנים שנמצאים שם עכשיו בהמוניהם. תמונה 2: הארובה והתוצאה תמונה 3: העץ הנטוי תמונ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  25. אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.