צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למה אין תראד כזה כאן..? אולי תסטיקו את התארד הזה... הפוג'י שלי הגיע, S6500fb. הנה תמונות ראשונות שלי איתה: הבאר הקטן שלי בחדר. (התמונות הוקטנו ל 1024\768 כדי להתאים למסכי 17') כשיהיה יום יפה אני אצא לצלם גם נופים.. אני גר בגליל ויש המוןןן מה לצלם..
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין להעמיק את ידיעותי בתחום הצילום, על מנת להוציא תמונות טובות יותר. האם אתם מכירים אתר/ספר טוב שיכול לעזור לי בזה? איך אתם התמקצעתם בצילום? נכון לעכשיו המצלמה שלי היא Canon a720 שהא לא משהו, אך גם עם מצלמות פחות טובות ממנה ראיתי תמונות מדהימות של אנשים פה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולם עם DSC-W30 מצלמה לא משהו אבל דווקה יצא מאוד יפה... לא נערך, תהנו... BTW.. צולם ברמת גן לפני כמה שבועות... דרך אגב אפשר לעשות עם המצלמה שלי את הצילומים האלה שבהם רואים את כל הדברים הסטטיים בפוקוס ואת הדברים הדינמיים בטישטוש.. זה עובד טוב על כבישים מהירים חכו מעט התמונה גדולה אבל יפה. http://www.silvup.net/up/x4xgci6ccmie8d5.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם בשביל להוסיף קצת צבע לחיים. התמונות עברו איזון צבעים קל, וזהו.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הייתה לי במשך כמה שנים Dimage Z1. הוצאתי איתה אחלה תמונות בהתחשב בזה שאני לא מבינה כלום בצילום. עם הזמן התחיל להיות לי מסורבל להסחב איתה, וגם היא הייתה נורא לא מאוזנת לטעמי (כבדה בצד של הבטריות וקלה מדי בצד השני). אז ביקשתי המלצה למצלמה קומפקטית באיזה פורום אחר, שעדיין אפשר להוציא תמונות איכותיות למתחילים. והמליצו לי על הקנון הזו. אז קניתי ומאז אני רק סובלת (אני לא פוסלת את האפשרות שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון). קודם כל, היא אוכלת לי בטריות כאילו אין מחר. ממש זוללת אותן. אבל מה שבאמת משגע אותי זה האיכות הבינונית לחלוטין של תמונות שיוצאות לי איתה. הסבירו לי איך לשים אותה על האיכות הטובה ביותר ועדיין התמונות יוצאות מעפנות. גם הגודל שלהן לא הגיוני בכלל לרמה של fine. במינו…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ואני כנראה אלך על פנסוניק FZ50. שמתי לב שבארה"ב ניתן לקנות אותה במחיר זול משמעותית ממה שבארץ ויכול להיות שחבר יוכל להביא לי אותה. השאלה היא כמובן האחריות. נניח שהיא מגיעה עם מה שנקרא "אחריות בינלאומית" שאינה של יבואן מסויים בארץ, האם במקרה של תקלה יש לי באמת עם מי לדבר ? איזה מעבדות בארץ מכבדות את זה ? אם היא מגיעה מלכתחילה עם תקלה או בעיה, האם גם אז יהיה מי שיטפל בה בארץ ? האם למישהו פה יש נסיון עם העניין הזה (לא בהכרח עם המצלמה הספציפית הזאת) ויכול לעזור לי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-