צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן לרכוש כבל USB עם צד אחד שמתחבר לחיבור mini-usb מסוג A (יש גם סוג שנקרא B). תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חלקם לא יצאו מדהים ולא מספיק בפוקוס אבל הנה מה שהצלחתי להוציא: ( ניתן ללחוץ על התמונה על מנת לראותה בגדול) ----------------------------------------------------------- התמונה הראשונה היא תמונה של החיפושית צילה בפוזה מגרה פה יהושוע הזבוב במלוא הדרו החלק הקדמי של צילה החיפושית הטוסיק העסיסי של צילה בפוזה מחרמנת נוספת כאן צילה מתקדמת אליי בבהלה משה העכביש קפץ לבקר במטבח לבדוק אם נשאר משהו טעים... מסתבר שמה שנשאר זה כוס וכמה גרגירים לסיכום ניתן לאמר שלצלם עצמים מקרוב שלא זזים זה הרבה יותר קל, כשמדובר בחבריי החרקים מסתבר שקשה להשיג תמונות חדות אבל מבטיח אני לכם שבפעם הבאה צילה, יהושע ומשה יראו טוב יותר פשוט זה היה היום הראשון שלהם בעבודה והם קצת נלחצו
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או במילים אחרות, אני צריך מצלמה באזור ה1000 שקל עד סוף שבוע הבא, פנסוניק לא זמינות ביורוקום, עברתי בהרבה חנויות, ואין מלאי מדף. איזו מצלמה מומלצת שמשתווה באיכות פחות או יותר, מומלצת במקום המצלמות של פנסוניק ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המצב האוטומטי זוועה באור נמוך... תאורה ביתי סבירה בערב.... לא כל כך מצליח לפצות במצבים האחרים, אולי זה אני שממש לא יודע איך ואולי.... ככה זה במצלמה הזו?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תמונה ראשונה : ניקון D40X, עדשה ניקון 18-70 3.5-4.5, אורך מוקד 18 מ"מ, מפתח צמצם F22, רגישות 200, משך חשיפה 30 שניות. תמונה עובדה מקובץ NEF דרך ufraw ו-GIMP גשר המיתרים : תמונה נלקחה מאי התנועה שמול הגשר, F40, אורך מוקד 10.7 מ"מ, מפתח צמצם 3.2, רגישות 100, משך חשפיה 1/420, איזון לבן אור-יום עם מעט תיקון חשיפה ואיזון לבן בתוכנה. דבורה מאביקה בגן הוורדים : F40, תמונה נלקחה "על עיוור", אורך מוקד 8 מ"מ, מפתח צמצם 8, רגישות 200, משך חשיפה 1/240, איזון לבן אוטומטי עם מעט תיקון חשיפה ואיזון לבן בתוכנה. אין תמונות עם אנשים (משפחה), אשתי הטילה ווטו... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה הסופר-קומפקטית של קנון? אני מתכוון לדגם IXUS 40/SD300. http://www.big-deals.co.il/Product.asp?Pid=ixus40&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=115 איך המצלמה הזאת מבחינת נוחות שימוש, איכות תמונות ומחיר מול מצלמות קומפקטיות רגילות, עבור צלם חובב שמעוניין במצלמה קטנת מימדים שנכנסת לכיס לצורך צילומים מזדמנים? התייחסו בבקשה למבנה של המצלמה (חוזק) והמסך, ואיכות העדשה. הדרישות שלי הן 4MP (לא פחות ואין לי צורך ביותר), וזום אופטי של לפחות X3 (אין לי צורך בזום דיגיטאלי). מהו הציון הסופי שהייתם נותנים לה? האם היא שווה קנייה במחיר הנוכחי שלה (1,730 ש"ח)?
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
צולם ע"י אבא שלי. הייתי חייב לשתף אתכם בצילום המדהים הזה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש מצלמה עם זום אופטי (כאילו שגידיטלי משנה משהוא) של לפחות*8 אפשרות לפוקוס ידני ייצוב עדשה וחשוב מאוד שהיא תהיה חזקה מבחינת מבנה ולא שבירה... טווח המחירים הוא בין 200$ ו 350$ וחשוב שהקניה תהיה מחנות שהיא לא חנות אינטרנטית.. חשבתי על ה s1 http://www.dpreview.com/reviews/canons1is/ אבל אני אשמח לשמוע אופציות נוספות בתודה מראש
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבינה לעומק כל כך בעולם הצילום, אני פשוט מאוד אוהבת לצלם. עכשיו יש לי canon 2000IS היא מצלמה מעולה, 12 מגה פיקסל, וידאו מצוין איכות מעולה. אבל אני רוצה משהו קצת יותר מקצועי שנותן איכות גבוהה יותר. התחלתי לאהוב לאחרונה את סוגי המצלמות רפלקס SLR, אך הבעיה היא שאני לא מבינה גדולה במצלמות ואני לא ממש יודעת מהי מצלמה טובה ומהי לא, ובגלל זה אני צריכה את העזרה שלכם אני אשמח אם קצת תסבירו לי, כמובן עד כמה שניתן ובקצרה, קצת על סוגי המצלמות הללו - זום אופטי, עדשות, מייצב תמונה וכל מיני מונחים שראיתי פה בפורום. אני ממש רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מעוניינת שהבאה תהייה SLR. ראיתי שהרבה המליצו על ה-D90, אני מחפשת מצלמה של ניקון או קנון... אין תקציב כרגע, זה כנראה …
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מצלמות בתקציב שציינתי בכותרת. אין לי בקשות מיוחד מאחר ואני לא מבין בתחום יותר מידי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את האשכול של המצלמה לצילום ילדים ולא קיבלתי תשובות, הנחתי שאין טעם להקפיץ אותו שוב, כנראה פשוט לא ניסחתי את ההודעה טוב. אני מקווה שאין בעיה בפתיחת אשכול חדש, אם כן, אני מצטער, פשוט פה ניסיתי לחכות מבנה של אשכולות אחרים. אני צריך לקנות בהקדם מצלמה בסכום של כ1100 שקל. השימושים הם צילום סטילס ווידיאו של ילדים, בעיקר בתנאים בינתיים. לכן חשוב זום ארוך, ופחות זום רחב. כמו כן חשוב פלאש טוב, כי ילדים זזים כל הזמן, ובחשיפה ארוכה תווצר מריחה. אני חושב בעיקר על קומפקטית, כי אי אפשר להשיג דמוי DSLR במחיר כזה. אבל אם יש לכם המצלמה לדגם מסוים שעולה כמה מאות יותר, אוכל לנסות להשיג אותו בחו"ל. בינתיים ראיתי את הF100 והTZ5, אבל אני לא יודע מה איכות הוידיאו שלהן. זה כל המידע…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-