צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כשעה אישרתי את העיסקה - הינה הקישור - http://camera.co.il/Sale.asp?pid=2408&salenum= יצא לי 3300 ש"ח ב-3 תשלומים. לפי הביקורות ברשת היא עדשה מדהימה.אני מקווה שהיא באמת. תודה לכולם על ההתיעצויות הרבות והנתינה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשיפה טובה לדעתי, המצולמת בידיוק בפוזיציה שרציתי, אבל אני מרגיש שמשהו חסר לי בתמונה, החיתוך הצפוף מידי אולי? אני מרגיש כאילו חסר פריט כלשהו, תאורה כלשהי, אולי יותר שטח, שהתמונה תרגיש קצת יותר חופשית? מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מגניב שלקחתי לסופ"ש. בתקווה שאוכל להשתמש בזה עוד מספר פעמים בעתיד. 8) לחץ להגדלה צולם עם ה-A610. מדגמנת בתמונות: ה-Canon S50 המקולקלת שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אמא שלי צריכה מצלמה דיגיטלית סטנדרטית (POINT AND CLICK) שתהיה נוחה, פשוטה לשימוש ואמינה. הדגם הראשון שקפץ לי לעיין הוא ה CANON SD1100: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692156 כמה שאלות: א. יש משהו יותר טוב/מומלץ בטווח מחיר הזה? ב. להתעקש על אחריות קארט למרות שהמחיר הרבה יותר גבוה? לא מספיק לרכוש מחנות עם מאות תגובות חיוביות בזאפ כמו camera4less?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית שתמיד תהיה בכיס + 512 זכרון + 2300MAH סוללות + מטען. כל זה שלא יעבור את ה-1600 שקל. האם המצלמה SONY P43 שווה בביצועים לזאת של CANNON ה-A510 ? ומה בנהן יותר קטנה? את הסוני ראיתי בחנות צילום היא ממש קטנה ולא שוקלת, את הכאנון לא ראיתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה בשביל אמא שלי שתהיה לה נוחה לתפעול,פשוטה אבל טובה. היא משמשת לצילום בטיולים או כל מיני הופעות ודברים כאלה,לא משהו שדורש יותר מדי מקצועיות. עוד שבועיים אני טס אז יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי... תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לנשיאה של K200D + 18-55 + 70-300 + EF530. ראיתי אותו בחנות ונראה מאד חביב, אני עדיין לא כ"כ בטוח שהפלאש יכנס (עוד לא הגיע אלי, כנראה כתוצאה מטעות ממש מטומטמת של חנות מסויימת) מישהו מכם מכיר את התיק ויכול להעיד על האם זו רכישה משתלמת? אשמח לתשובה מהירה היות ומחר אני אקנה אותו אם אין מניעה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה תמונות חדשות מהמצלמה. תגיבו בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.06.2009 בשעה 19:59:51 והנה עוד[attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול בערב החלטתי ללכת לסט צילומים, מהבניין הכי גבוהה באשקלון. (כן, אני יודע שזה חור) אני חושב שהתוצאות לא רעות. - נפלתי על יום קצת מעורפל. - אני לא מתעסק בפוטושופ, ולכן התמוונת העלו אחרי הקטנה בלבד. - למרות שהיה נוף יפה, צילמתי לכם עוד כל מני דברים, ואפילו את הפרטנרית. - כולל קובץ RAR - כי אני לא באמת הולך לעלות את כולם דרך IMG-SHIT. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. Kom.. Chevy.. המצלמה שלי הפסיקה לתפקד, ומצלמה אחרת סובלת משריטה מעצבנת בעדשה. אני צריך מצלמה חדשה, בעיקר צילומי מאקרו של תכשיטים, בסגנון המוצרים שניתן לראות כאן: www.milkool.com אני מעדיף קומפקטית יחסית שלא צריך בשבילה נרתיק נפרד, אחרת מניסיון אני פחות מסתובב איתה. אם יש לה וידיאו נחמד מדי פעם לצלם הופעות של החברה זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. ניסיתי להשתמש ב-350D של ידידה עם עדשת מאקרו יעודית, אבל בגלל שאין לי ממש ניסיון בפרמטרים של צילום דווקא התקשתי להוציא תמונות איכותיות. מצרף תמונה אחת שיצאה לי ממנה שיצאתי מרוצה. סה"כ התמונה יותר איכותית ממה שיוצא לי בד"כ - אבל האם שווה להוציא עכשיו את ה-3000 שח על מצלמת DSLR ועדשה? גם לא מעט תמונות יצאו לי יותר גרו…
-
- 39 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה את המצלמה canon powershot sx1 is. ויש לי כמה שאלות לגבי הצילום. הרזלוציה המקסימלית של המצלמה היא 10MP. השאלה היא באיזה רזלוציה לצלם את כל התמונות שלי? האם כדי לצלם תמיד עם 10MP? אני חדש בעסק הצילום, ואשמח אם מישהו יסביר לי על מצבי הצילום, טיפים לצילום, באיזה מצבים כדי לצלם בתחומים מסוימים וכו'. השאלה הכי חשובה היא: באיזה יחס לצלם את התמונות, ביחס של 4:3 או ביחס של 16:9(מסך רחב), איזה יחס יותר ממומלץ לצלם בו. אני שואל את זה כי יש לי אפשרות לשנות את מצב היחס במצלמה. כרטיס הזיכרון לא מהווה מגבלה בשבילי כי הוא בנפח גבוהה, 8 גיגה שאלה נוספת. כיצב ניתן לצלם בלילה מטוסים וכו'? באיזה מצבי צילום צריך להשתמש? איזה ISO, וכו', אשמח מאוד להסבר מעמ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו מכיר עורך EXIF טוב שניתן לשנות בוא את השדה של Date Picture Taken ? יש לי בסביבות ה-500 תמונות מעורבבות מ-3 מצלמות , הבעיה שהייתה רק מצלמה אחת מכוונת. אני צריך להעביר קדימה שעה אחת (ודקה )ביתר התמונות משאר המצלמות. מצאתי תוכנה שאפשר לשנות את השדה , אבל צריך לעבור קובץ קובץ וזה יהיה מטורף לעשות את זה.... :s05: שורה תחתונה: אני מחפש תוכנה לשינוי EXIF לכמות גדולה של תמונות (להעביר שעה אחת ודקה אחת קדימה בתמונות) . מישהו מכיר תוכנה כזאת?? תודה !
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-