עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by Agent Zero,

תקציב עד 700 שקל סוללת לתיום המצלמה לא לדברים רציניים סתם בשביל הכיף שיהיו לכל הפחות 7 mps והכי חשוב לא מצלמה מחודשת זו הסיבה בעצם שאני מתקשה לבחור אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by dbx22,

1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  6. Started by mano4now,

שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  9. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  10. חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by sev0717,

שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by N N C,

ניסיון ראשון על הקאנון החדשה, a510...

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by ablabl,

לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!

16. Started by Bagheera,

נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by someone,

אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  18. פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by gbox,

בס"ד אפשר לעשות זום עד לפרטים קטנים במיוחד. 1.5 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/MP/ 0.7 גיגה פיקסל http://www.docbert.org/SydneyByNight/ 1 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/ChicagoByNight/ תהנו

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by KoM,

שנים שלא פירסמתי כאן תמונה כלשהי, הנה אחת האחרונות.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  22. תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by UncleRico,

חברים אני צריך שתעזרו לי פה.. קניתי את הZ1 ואני ממש מרוצה ממנה . אבל איך אני יכול לפתור את הבעיה שהתמונה יוצאת מטושטשת כאשר מצלמים בתאורת פלורסנט ? (בלילה) גם כשאני משתמש בפלש מהירות התריס היא 1/40 . זה נורמלי ? הבנתי שמומלץ 1/60 .. איך אני משנה את זה ? (אני מצלם בAUTO) הקיצר איך אתם ממליצים לצלם בלילה/תאורה נמוכה ?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by sagi5,

התמונה בגודלה המלא: http://farm1.static.flickr.com/159/420341401_9041531d71_o.jpg

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by Shoq,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים