צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להבין איך מחושבות המהירויות של כרטיסי SD ו CF. אני מתכוון לערכים כגון X66 X133 וכדומה מה זה X1 כיצד מחשבים כמה מידע מיצרת המצלמה בשניה כדי להתאים את מהירות הזכרון. אני מקווה שתתרמו ידע וקישורים לאתרים שמסבירים את הנושא.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-