צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בס"ד אפשר לעשות זום עד לפרטים קטנים במיוחד. 1.5 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/MP/ 0.7 גיגה פיקסל http://www.docbert.org/SydneyByNight/ 1 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/ChicagoByNight/ תהנו
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בסכום של 1000-1500. הייתי מעוניין שהיא תיהיה שחורה האמת היא שיש לי כבר דגם כלשהו שראיתי אבל אני לא בטוח לגביה כי אני גם לא הכי מבין.. אז החלטתי לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני[אתם] . אני חשבתי על הדגם הזה. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JBS3IS [אני מקווה שמותר להפנות לאתרי מכירה אם לא אני מצטער] כי מה שחשוב לי במצלמה זה: 1)שהיא תיהיה שחורה -כי זה נראה לי הרבה יותר יפה!(-; 2)זום אופטי טוב. 3)מסך מפרקי וכמובן גם צילום וידאו ללא הגבלה עם קול. עכשיו בזאתי יש הכל והיא גם נראית יפה. אבל היא קצת יקרה היא עולה שם 2000ש"ח. מה אתם אומרים!? אפשר להשיג אותה אולי ביותר זול? או יש משהו אחר שאתם מציעים?! תודה רבה מראש לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-