עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by motib25,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  3. אהלן יש לי מצלמה ישנה של סוני שמקליטה לתוך קסטות, ויש שם חומר ישן מאוד שאני מת להעביר למחשב ולשמור בו. איך אני עושה את זה? בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים:\

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  5. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Galit17,

אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by Bagheera,

נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by gbox,

בס"ד אפשר לעשות זום עד לפרטים קטנים במיוחד. 1.5 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/MP/ 0.7 גיגה פיקסל http://www.docbert.org/SydneyByNight/ 1 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/ChicagoByNight/ תהנו

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by GRiM,

רעיון נחמד, אה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by 1,

התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by Your-AsSaSsiN,

לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by benor,

כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]

16. Started by vsync,

http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by sev0717,

שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by N N C,

ניסיון ראשון על הקאנון החדשה, a510...

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  20. יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  21. Started by killerg,

שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by idok,

השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Ashaman,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים