צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי (ארועים, טיולים וכיו"צ). חיפשתי באתר "זאפ" ובכל מיני אתרים אחרים וקיבלתי לא מעט תוצאות חיפוש - מה שמותיר אותי די מבולבל..... האם מישהו יכול, בבקשה, להמליץ לי על מצלמה או שתיים ספיציפיות? הדרישות הטכניות שלי: 4MP, זום 35-105 מ"מ, סוללות AA, עדיפות לוידאו עם קול, זיכרון גדול ומחיר נמוך (איך לא.....) האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שעונה לדרישות הטכניות הנ"ל וגם עושה עבודה טובה? תודה רבה רבה לכל מי שיזרוק מילה ויסייע
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום.. שמי [glow=red,2,300]לירון [/glow] וחבר נתן לי להשתמש בחשבון שלו כאן בשביל שאלה קטנה שמעתי שאתם המומחים... אז ככה יש לי מצלמה דיגיטלית olympos שמתחברת עם כבל USB למחשב ויכולה לצלם גם סרטוני וידאו חסרי סאונד... שאלתי היא האם יש אופציה לחבר את המצלמה למחשב ולהשתמש בה כמצלמת רשת?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למשהו יש פה את המצלמה הדיגיטלית Nikon coolpix 4300 אולי?? ויכול לתת קצת רשמים על המצלמה או תמונה שהוא צילם איתה - כדי לראות את האיכות. כי אני דיי סגור על לקנות אותה. תודה ביי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כתבתי פה הודעה בקשר להטלבתות למתנה מהדודים שלי שמגיעים אז אני חושב שאני בסוף ילך על מצלמה דיגיטלית וראיתי כמה מצלמות והכי אהבתי היא ה canon a80 יש לך איכות מאוד טובה ותמונות מאוד איכותיות. מה אתם אומרים? האם יש משהו יותר טוב באיזור המחיר שלה? אולי איזה מצלמה חדש ? עכשיו ראיתי עוד מצלמה שאהבתי Olympus D-565Z
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון פתחתי איזה 2-3 תארדים על קנייה של מצלמה דיגיטלית, אך כל פעם אבא שלי דחה את הקנייה. קבלתי המלצות שונות, אך הזמן עבר והשוק התחדש. אומנם פתחו פה כמה ת'ארדים על נושאים דומים, אך לא ממ שכמו השאלה שלי: כפי שכתוב בכותרת אני יכול להוציא 2000 ש"ח עם מצלמה+זכרון+סוללות. חשבתי על דבר כזה (לקוח מCAMERA4LESS): Canon A75 - ¤ 1,374.00 SanDisk CompactFlash 512MB - ¤ 469.00 GP PowerBank2100mAh - ¤ 199.00 סה"כ: ¤ 2,042.00 לקחתי את השילוב הזה כי הבנתי שהמצלמה טובה מאוד, לקחתי הרבה זכרון כי אני לא רוצה שאם אני אסע עם המשפחה לחו"ל אתקע בלי מקום לתמונות, ולקחתי כזה מטען+סוללות, כי זהו מטען מהיר (שעה) וסוללות חזקות שלא יגמרו לי באמצע. יש לכם הערות והצעות לשיפור? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב, ההורים שלי מחפשים מצלמה דיגיטלית חדשה. אני לא כ"כ מבין בנושא,אמא שלי אמרה לי שהיא מוכנה להוציא עד 2500 ש"ח,שיהיה 256-גיגה זיכרון,והכי חשוב,שהתמונות שיפותחו יהיו באיכות טובה. שמעתי שCanon מייצרת מצלמות טובות,לא יודע מה איתכם,אשמח לקבל המלצות מהצוות המנוסה כאן ד"א המלמה הישנה,אני חושב שזה סוני Z3 או משהו כזה,עוברת עלי ,אין לי מושג ירוק מה אפשר לעשות איתה,אבל אמא שלי לא הייתה מרוצה ממנה בכלל. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית לתמונות (לא חייב להיות וידאו) בין 1000 ל-1500 ש"ח אני לא כל כך מבין במצלמות אז אם מישהו יכול להגיד לי על מה רצוי להסתכל ולהמליץ לי על מצלמות טובות זה יעזור לי מאוד תודה מראש CON206
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה דיגיטלית ב2100 שקל מקסימום, עם זום של לפחות 4X ומינימום 3MP( אבל ממש עדיף שיהיה יותר). לא מצלמות פוינט אנד שוט כמו הA80-70.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסכום עד 1000ש"ח. האם מצלמה OLIMPUS D540 היא מצלמה טובה ואיכותית? אם לא, על מה אתם ממליצים? תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז סופסוף אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית בעוד חצי חודש בערך (ביום הולדת שלי) והחלטתי להתחיל לחפש כבר עכשיו ... אז מזמן לא היתי בפורום הזה .... האם עדיין CANON A70 היא המצלמה הכי טובה בטווח המחירים הזה? או שיש משו חדש טוב יותר ? יש אפשרות לסטות מן התקציב באיזה 100 -200 שח לא יותר . זכרו אני צריך מצלמה + סוללות+מטען מהיר + זיכרון 256MB לפחות, ואם אפשר גם תיק, אבל זה ממש לא חשוב לי. תודה לכולם.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, ביצעתי חיפוש ומצאתי כמה דברים, הבנתי את הרעיון הכללי, אך יצאו דגמים חדשים, וגם לא הכל ענה לי. אני אשמח אם תוכלו לתת לי לפחות 2-3 דגמים בסדר גודל מחיר הזה, אבל שעדיין באיכות טוב, אני יודע שהתקציב נמוך אבל זה מה שיש... ולא אין אפשרות לחסוך עוד קצת.. אגב, אם תוכלו להוסיף ליד כל המצלמה, האם למצלמה הזו ספציפית יש כיסוי שמאפשר כניסה איתה למים, זה יהיה מעולה! אם צריך איזהשהם פרטים נוספים, תגידו. תודה מראש, תום.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + ציוד ב2000 ש"ח היא צריכה להיות קלה מאוד לשימוש במצב אוטומטי שיהיה נוח לאמא ועם כל הפיצ'רים הנחמדים למצב ידני בשבילי אמא שלי תשתמש בה בעיקר לצילום של גינות (היא מעצבת) תודה ד"א אני מעדיף עדשה רחבה על זום גדול
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עצה לגבי קניית מצלמה דיגיטלית בתקציב 1.5K. שימושים: בעיקר משפחתיים, טיולים וכו'. העדפות: קומפקטיות, נוחות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחברי רוצים לקנות מצלמת "התאבדות" אשר תחליף איזו אחת מעפנה שלא עמדה בדרישות המינימליות של תיעוד סביר בחופשות. דרישות- וידאו באיכות סבירה, רצוי ומומלץ מאוד שיהיה פנס או אור כלשהו בעת צילום בחושך שיהיה אפשר לראות. כמה שיותר קטנה. כמה שיותר זולה. אין חשיבות לאיכות ותכונות מיוחדות, רק שתוכל לתעד בצורה טובה ושתהיה זולה. אנחנו נהיה בדיוטי פרי ובתאילנד במידה ומומלץ לקנות באחד מהם. תודה רבה! אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מצלמה דיגיטלית וזה הדגם שלה CONCORD Eye - Q 3340Z . לא מי יודע מה מוכרת ולא שמעתי עליה האמת ובגלל זה אני רוצה שתתנו לי המלצות עליה או חוות דעת ממישהו שהשתמש במצלמה הזאת, אני יודע שזאת לא המצלמה הכי טובה אבל זה אמור להספיק לי... יש לי לינק ישיר לפרטים על המצלמה ולא ממש הבנתי את הנתונים כי זאת מצלמה ראשונה מסוג זה שאני רוכש אז אני נותן לינק ואם זה נוגד את חוקי הפורום תורידו את הליק ואני יחפש לינק לא מחנות או מכירות פומביות http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL241670. תודה תודה, אהובכם דודי הסטלן.
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ההמשך ל s1 עם 5 מגה פיקסלים,מסך 1.8 וזום 12 - לקוח מ d-spot.co.il http://d-spot.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=518 אמורה לצאת ביוני.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-