צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אחריי שהמצלמה הקומפקטית המזדקנת שלי כבר לא מספקת אותי בתמונות ובפונקציות ואני מעוניין להתעמק קצת יותר בעולם הצילום החלטתי שאני מעוניין לרכוש מצלמת DSLR ראשונה. עברתי קצת על השוק ומצלמות הכניסה של קאנון וניקון (ופנטקס בחצי עין) וכמו בכל תחום בדקתי את מצב עולם היד"ש בשוק הנ"ל. עכשיו, כמו בהרבה תחומים ראיתי כי הנטיה מבחינת רווח ביחס למחיר הוא לטובת היד"ש ובדקתי הצעות שונות ומצאתי את ההצעה הבאה: המצלמה נרכשה לפני שנתיים בארליך , שימשה את הבחור לשנה עד עד שהוא עבר לדגם מתקדם לפני כשנה ומאז היא בארון (סה"כ בת כשנתיים). יש אחריות Mack לשנתיים נוספות ועלות העברת האחריות לאדם אחר היא כ 20$. לא היו תקלות או ביקורים במעבדה. 9000 וקצת קליקים. שימשה לשימוש חובבני בלבד. גריפ מק…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, ברשותי מצלמה מסוג FUJIFILM בדגם: FinePix A800 וכרטיס זיכרון בנפח 1GB באחד הטיולים הבחנתי במסך המצלמה בשגיאת FRAME, הוצאתי את הכרטיס וראיתי שהמצלמה עובדת כרגיל, הבנתי לאחר מכן שיש לי בעיה בכרטיס הזיכרון. אני מעונין לדעת האם ניתן לפרמט אותו או לסדר אותו? שוב, הבעיה היא כאשר אני מכניס אותו לתוך המצלמה- אז פשוט אי אפשר לצלם. אשמח לעזרה. בתודה מראש. ינון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם כאן, אני צלם סטילס חובב אולם בזמן האחרון יוצא לי לצלם סרטי וידאו "prosumer" כלומר לא מקצועי אבל עדיין איכותי (כל מיני דברים, בעיקר ליוטיוב וכו') ולכן אני מחפש לשדרג את המצלמה שלי (Fuji s9500) למשהו שיתן לי סטילס הרבה יותר טובים וגם אפשרות לצלם וידאו באיכות סבירה. חשבתי לקנות את זה http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2197-Canon-EOS-60D-Kit-18-135-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C.aspx אבל למען האמת אני לא בטוח לגבי העדשה שאני צריך? כי מעולם לא היה לי DSLR אני מצלם בעיקר אנשים, גם בסטילס וגם בוידאו. אני לא צריך זווית רחבה אבל אני כן רוצה עושר צבעים גבוה. האם 60D ביחד עם עדשת 18-135 IS זאת בחירה טובה? אשמח מאוד לעזרתכם כי אני צריך א…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה איזה משהוא חדש של 2.5 מליארד מגה פיקסל או משהוא כזה.. קיצר זאת התמונה: http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm התמונה עצמה אל הכי יפה אבל עם תיתקרבו תבינו.. כמה שלא תיתקרבו האיכות לא תרד! אפילוהצלחתי לקרוא בלי בעיה את המספרים מהלוחית רישוי של המכוניות בחניה..פשוט מדהים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מצלמה במינימום מחיר, המצלמה מיועדת לצילום חוויות ואין לי בעיה שתשתווה לאיכות המצלמות שבסמארטפונים החדשים של היום, אני לא מתכנן לקנות סמארטפון בשנתיים הקרובות ולכן אני מחפש מצלמה לשנתיים הקרובות, כמו שאמרתי מינימום עלות ומקסימום איכות. פירוט ע"פ הנהלים: 1. מה התקציב שעומד לרשותך סביבות 400, גג 450 בלי כרטיס זיכרון ונרתיק. 2. מה רמת הידע שלך ? חובבן לגמרי, אך מצפה לאיכות הכי גבוהה במסגרת התקציב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? זוהי מצלמה המיועדת לתיעוד חוויות במסגרת התקציב 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ? לא 7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? לא 8. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
איזה יותר כדאי? אני יודע ששניהם זה לא להיט אבל זה התקציב. ל HP יש 3.27 מגה פיקסל עם זום דיגטילי X5 בלי זום אופטי. ל MUSTEK יש 5 מגה פיקסל עם זום דיגיטלי X4 בלי זום אופטי .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-