צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה canon a720 לפני מספר ימים צילמתי בעזרתה סרטון עד שניגמר לי המקום בכרטיס הזיכרון הסרטון מתנגן במצלמה אך לאחר שהעברתי את הקובץ למחשב לא הצלחתי לנגן אותו האם יש דרך לנגן אותו גם במחשב?
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה. ראיתי שיש כל מיני מהירויות לכרטיסים, המסומנים בכפולות X133, X66 וכדומה או בשמות של הכרטיס Ultra וכדומה. האם הדבר באמת משפיע על ביצועי המצלמה (לדוגמא קיצור זמני המתנה בין תמונות) ושווה את ההשקעה? לדוגמא כרטיס SD של 4GB : רגיל עולה 40 שקלים Ultra - עולה 60 שקלים Extreme - עולה 110 שלים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ביקורת: BON VOYAGE 7x50 Binoculars שלום לכולם לאחרונה רכשתי משקפת זולה מאוד במחיר של 49 ש"ח כולל משלוח, BON VOYAGE 7x50 Binoculars. אני לא בטוח שאפילו Bon Voyage קיימת, ועוד במחיר הזה, אני משער וכמעט בטוח שמדובר במשקפת ג'נרית. היא גם נמכרת מחברות כמו Vivitar,COMET,Hammers ועוד... בכל אופן, את המשקפת קיבלתי בקופסא עם מעט פרטים עליה, אפילו לא צויין איזה דגם קיבלתי איתה: עם המשקפת עצמה, נקבל נרתיק למשקפת, בד ניגוב מיוחד לעדשות, רצועה לתלייה על הצוואר וכיסוי לעיניות, למרבה הפלא, לא מקבלים חוברת הוראות! מוטב לציין כי עם המשקפת מקבלים שנה אחת אחריות. עדשות המשקפת הן עדשות UV אדומות לקבלת תמונה איכותית וטובה, הן באות עם מכסי גומי שלא ניתנות להורדה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני נמצא בקנדה ואני כמובן גר לבד וצריך להכין לעצמי את האוכל, היום בצהרים שהכנתי לעצמי החלטתי לנסות לשחק קצת עם התאורה שיש בבית בעזרת מנורת שולחן והתוצאה לפניכם. אני יודע שזה נירא טעים! Camera: Nikon D80 Exposure: 0.013 sec (1/80) Aperture: f/2.2 Focal Length: 50 mm Exposure: +0.45 ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV תגובות
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש יותר מדי סוגים בשוק.. השאלה זה מה קונים? הולכים על הכי זול או שלא? הסיבה שאני שואל ולא ישר רץ לקנות את ה-SD הרגיל זה כי באולימפוס שאני מתכנן לקנות יש מקום ל- ו-CF בלבד. אז אם למשהו בא להסביר מי מהשניים עדיף (ולמה) ואיפה ה-SD בתוך הסיפור הזה זה יהיה מצויין!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים. אני שוקל לרכוש את המצלמה הנ"ל. מישהו מכיר? התנסה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתאר לעצמי שלמצלמה קומפקטית סוללות AA יספיקו ככה שאין צורך במשהו מיוחד, בקשר לכרטיס זכרון אם כרטיס 4 או 8 ג'יגה בייט יכנס זה יהיה בונוס אם לא אז לא נורא. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הצילומים בעיקר יהיו של טיולים בטבע ובחו"ל כך שעדיף שיהיה אפשר לצלם גם בתנאי תאורה דלים (למקרה של החו"ל) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא רלוונטי? האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-15…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה עד 2000, השאר אני אשלים... אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בחושך וגם ביום. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לפעמים עם ולפעמים בלי פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהח…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395254.0 החלטתי למתוח את התקציב כלפי מעלה. אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו ל- Nikon D40. חובה שיהיה לה מנוע פנימי. נושאי הצילום העיקריים יהיו חרקים/פרחים וכד'.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה יותר טוב? כי ההבדל בינהם זה רק 40 ש"ח והאם ההבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוענת משהו בסגנון של This image has no recognized color data and cannot be processed. הייתי צריך לקנות קנון? (גרסא 5.3.2)
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אני מתנצל. חשבתי פשוט שפה אני אמצא אנשים חובבי צילום שבוודאי עברו את אותה הדילמה. יש לי K10D שאני מאוד נהנה ממנה, ואני טס בקרוב לתאילנד לחודש, התהייה שלי היא כמה מסורבל ומסוכן (מבחינת סכנת גניבה) לקחת את הריפלקס איתי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-