עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by KoM,

דרך מרפסת ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, בקרוב אני טס לרומא ואין לי מצלמה נורמאלית כדי לצלם,אז חשבתי לקנו בדיוטי פרי (ברומא יעלה לי הרבה יותר). מישהו היה בדיוטי פרי לאחרונה ויכול לתת המלצות למצלמה סבירה בסביבות 200 דולר? תודה רבה! עריכה: אני חושב שיש להם יותר מצלמות מבאתר (נראה לי ) אבל מצאתי את המצלמה הזו : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=764&mId=1&cId=22&sId=41 איך היא ? האמת לא מצאתי אותה בזאפ (רק דגם קודם שלה ) נ.ב אוליי כדאי לקנות משהו לא בדיוטי פרי ? יש מציאות בזאפ?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  4. Started by genia,

1.איך המצלמה יודעת להפוך את התמונה כשמסובבים אותה(יש אפילו פלאפונים שכשהופכים אותם התמונה מתהפכת)? 2.איך המצלמה יודעת לשמור תמונה צבעונית-איך זה נשמר במחשב

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by J0n1,

לקנון וניקון יש עדשות 50/1.8 במחירים מצחיקים, אבל לפנטקס אין אף עדשה כזאת. מה שמייחד את פנטקס זה התמורה המעולה למחיר, ומפתיע אותי שאין לה אחת כזאת, הכי קרוב שאפשר להגיע זה 50/1.7 ידני, שזה ממש לא אותו דבר. אז אמנם אפשר לטעון שה50/1.7 יותר חדה ואיכותית, אבל עזבו חדה, אני מחפש פוקוס אוטומטי. באמת אין אף עדשה כזאת או שיש ולא ראיתי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מצלמה קומפקטית איכותית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 3500 ש"ח להכול. (בהתחלה חשבתי לקנות DSLR אבל לאחר התייעצות בפורום הבנתי שאני בעצם צריך מצלמה קומפקטית איכותית. לכן התקציב שלי הוא די גדול, אבל כמובן שלא חובה לנצל אותו במלואו). אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה תשמש אותו בטיול הגדול לדרום אמריקה. אני רוצה לתעד את עצמי, את האנשים, השווקים, הערים וההרים, החרקים והנופים - הכל. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, ר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Chevy,

HDR שצילמתי בבית של domiel. מורכב מ-5 תמונות בחשיפות שונות, צולם על גבי חצובה כמובן.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tz2000,

שלום, יש לי מצלמה שהסוללות בה הם AA X4 עכשיו הסוללות GP שהיו לי משום מה כבר לא מספיק טובות למצלמה, חשבתי שהמצלמה כבר מתה.... עד שהלכתי לחנות והמוכר ניסה לשים SANYO והמצלמה חזרה לעבוד. בכל מקרה אני יקנה את הSANYO השחורות, 1) יש לי מטען GP, שמטעין 8 שעות, האם ניתן להשתמש בו או מומלץ לקנות מטען אחר? 2) האם מטען מאבד עם הזמן את כח הטעינהה שלו? ואם אתם ממליצים לי מטען אחר, אשמח להמלצות אודה לעזרתם.

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by motogt,

תקופה ארוכה אני מתלבט אם לקנות מצלמה או לא, והחלטתי ללכת על זה. מהמלצה של חבר שיש לו DSLR הוא אמר לי לא לקנות מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כיוון שב99% מהזמן מכניסים את המצלמה למצב אוטו' לוקחים תמונה, ולא משתמשים בשלל הפונקציות שיש למצלמה להציע. אז מה אני מחפש? מצלמה איכותית, שאפשר מצד אחד לשחק עם הפונקציות, מצד שני להדליק ולצלם ולקבל תמונה מצוינת. יש לי כמה מצלמות שעלו לי: canon sx 110 is - מצלמה שהיא אפשהו בין DSLR לבין מצלמה קופקטית-דגם חדש,זום ענק, וקראתי עליה ביקורת טובה. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=144&modelid=17480 canon a2000 is - מצלמה קומקטית דגם חדש...על פניו נראית נחותה מה SX 110 IS http://www.usa.canon.com/co…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by Bartleby,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by POD,

אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by uriah,

שלום לכולם ! אני מתעניין במצלמה הזו ורציתי לשאול למי יש אותה ואו יכול לתת המלצה.. תודה מראש אוריה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Qtec,

שלום, אני רוצה לקנות DSLR חדשה (במקום Minolta Z5- החלטתי להשתדרג למשהו מקצועי) התקציב שלי למצלמה ועדשה חדשות הוא סביב ה-4000 ש"ח. אני נוטה ללכת על ה-500D של קנון אבל ההתלבטות שלי היא בינה לבין שלוש מצלמות אחרות: 1. canon 50d 2. canon 550d 3. nikon d90 כל המצלמות הנ"ל יקרות בכ-1000 ש"ח מה-500d וחשבתי שבמקום לשים עוד 1000 שח על גוף, להשקיע את אותו סכום בעדשה טובה יותר. ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בין ה-500 ל-d90 של ניקון. שימו לב שלחבר שלי יש קנון עם כמה עדשות טובות, כך שניקון לא יאפשר החלפת עדשות בינינו. הצעתכם.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by yuvalkob,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arik100,

אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפטית שמיועדת לצילום בטיולים (נוסע עוד חודש לד. אמריקה). עניתי על השאלון באופן מפורט אשמח לקבל המלצות למצלמה לפי צרכי, תודה מראש, יואב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700-1,000 ש"ח לכל הפריטים. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בעיקר נופים ואנשים במגוון תנאי תאורה (גם בתנאי תאורה קשים). האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התמונה הראשונה מימין עם תאורה נמוכה האמצעית בתנאיי תאורה רגילים והשמאלית צולמה עם שמש חזקה מאוד... וזו צולמה כמעט בחושך מוחלט על מצב לילה! (שום אור לא היה דולק חוץ מהאור של הטלויזיה!) כל התמונות נלקחו ישר מהמצלמה ללא כל עריכה! מה דעתכם?..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fungiman,

כמה תמונות לילה תל-אביביות (בהמשך לפרויקט התל-אביבי שלי) הגשר בין מרכז עזריאלי לרכבת השלום הגשר בין הקריה למרכז עזריאלי פועלים מול מתחם המזון החדש בנמל תל-אביב כל התמונות עם פנטקס K20D, שתי הראשונות מעל חצובה, השלישית צולמה מהיד. התמונה הראשונה והאחרונה עם עדשת פנטקס 35/2.0 ידנית (סדרה M), התמונה השניה עם עדשת ויויטאר 28/2.8 ידנית.

• 20 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.