עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by alex257,

אני מחפש מצלמה פשוטה אבל לא מידי , בתקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול במחיר גם כרטיס זכרון של לפחות 1 ג'יגה ומטען לסוללות אם צריך. חשבתי על canon A550 או A560 אבל בניגוד לכל הדעות החיוביות בפורומים אנשים שיש להם את המצלמה לא כזה מרוצים ממהירות הצילום וכו'.. חשבתי על F-20 אבל אין במלאי , והA620 לא בתקציב כל כך.. יש מצלמות אמינות אולי של סוני , שמישהו יכול להמליץ, או לתקן אותי אולי אני טועה בקשר ל550? תודה.. אני ממש רותצה לקנות היום או מחר אז כל עזרה תתקבל בברכה , תודה!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

3. שלום לכולם לאחרונה הורדתי מאתר של רקעים ברזולוציות גבוההות במיוחד ורציתי לדעת איפה אפשר לפתח את התמונות כפוסטר בינוני http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date&w=2560&h=1600 יש לכם המלצות לחנויות איכותיות שזה המטרה שלהם?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. אני מחפש מצלמה ונתקלטי בשני הדילים הללו http://www.ritzcamera.com/product/541555926.htm?bct=t1134 עם זוג עדשות שמכסות 14-150 מ"מ לעומת k100d super זהה לה במחיר עם עדשת 18-55 מ"מ. מה עדיף? כמובן אם יש לכם הצעות אחרות באזור וושינגטון אני אשמח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by CobraBoy,

שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

3למן בחסד חסידון - http://www.younggalleryphoto.com/photography/brandt/brandt.html

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by deyv,

אני רוצה לצלם תמונה במהירות צמצם של 4 שנ' ואני לא מצליח להגיע למצב זה, עיינתי בספר ההדרכה ולא ממש מצאתי את מה שרציתי. ניסיתי לעשות זאת במצב MANUAL אבל לא ממש הצלחתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  11. אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by psychuil,

לצערי לחלקם אין EXIF כי צולמו בפילם.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  15. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה שנעה סביב ה2000 שקל אפשר לחרוג הכיוון שלי קנון G10 או פנסוניק LX3 אם למישהו יש המלצה יותר טובה ? אני אשמח מאוד .. למי שיש נסיון עם אחת מהמצלמות האלה עוד יותר טוב .... תודה ..!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yodda,

הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by shem86,

מה ההבדל? במה זה בא לידי ביטוי? ובתאכלס, עד כמה זה משמעותי כשיקול בבחירת עדשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש חצובה טובה ותקציבי הוא 500-550 ש"ח. ראיתי את שני המנפרוטוים האלה, איזה עדיף? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 600 ש"ח, חשוב במיוחד - איכות תמונה טובה, מסך אחורי 2.5" לפחות וזום אופטי טוב. מצלמה לשימוש חובבני בלבד, שום שימוש מיוחד - רק שתצלם באיכות טובה. ראיתי את CANON A590 וPANASONIC DMCLZ7 באחלה מחירים.. מה אתם אומרים עליהם? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712827 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=416879

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by yosda-boy,

שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by danielpet,

אהלן חברה חדש בפורום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים