צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
ירדתי למטה לזרוק זבל ואני וצא מצלמת SLR! היא עם עדשה אחת 2/50 רשום עליה ומשהו ברוסית. אני לא יודע על מה היא מצלמת בכלל כי אני לא יודע איפה להכניס פילם, אין בכלל חריץ כזה. על המצלמה רשום ZORKI-4מה לעשות? שווה כסף ??? קראתי קצת, והצלחתי לפתוח את המכסה של הפילים(קשה יחסית, זה לא חריץ שמורידים למטה) וגם יש לי מצלמת OLYMPUS-PEN EE-2, היא שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי התלבטות בקניית מצלמה דיגיטלית, בינתיים יש שתי מצלמות האלה שאני רוצה לקנות אחת מהן איזה יותר עדיף http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375569 או http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409889 כמובן שאם יש מלצה יותר טובה במחיר הזה או אפילו חריגה של 100-200 שקל אז לא נורא. המצלמה בעיקר לשימוש ביתי לא יותר מדי דברים אבל חשוב שתיהי סוללה נטענת במצלמה. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שיוצא לי משהו טוב, מאקרו ראשון שלי... צולם עם FujiFinePix F20 על מצב Flower עם מאקרו... מקווה שאהבתם, Aviko
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יתכן וזוהי כבר תחילתה של שירת הברבור של ה-DSLR. מצלמות ה-EVIL דוהרות קדימה ומלבד מס' סוגיות שאין כל סיבה שלא יפתרו בשנים הקרובות (איכות העינית ומהירות הפוקוס - שניהם משתפרים דרמטית משנה לשנה) דבר לא מונע מהן להשתלט בסופו של דבר על השוק כולו. אבל איזה שירת ברבור אנחנו מקבלים השנה! בשרשור אחר דובר על פנטקס עם ה-K-r וה-K-5 שלהם, אבל החדשות הגדולות מגיעות מניקון. זה מכבר הוכרזה ה-D3100 שמציעה חיישן ותכונות מעולות יחסית למצלמת פתיחה ולמעשה דוחקת את ה-D5000 מבחינות רבות (מלבד מסך מפרקי). כעת הוכרזה ה-D7000 שמחליפה את ה-D90 (במחיר מעט גבוה יותר) אבל למעשה מציעה תכונות רבות שנראו עד כה רק במצלמות ה-DX00 של ניקון - גוף מקצועי יותר ומערכת פוקוס ומדידת אור מאוד מתקדמת (כולל מדידת או…
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמת פנטקס mz30 SLR ועדשת סיגמא 28-105 אספריקל(מה שזה לא אומר) חשבתי לעצמי ששווה לי לקנות מצלמה דיגיטלית ברמת הכניסה של פנטקס נגיד הkx או kr גוף בלבד וכך לקבל מצלמת slr בעלות נמוכה מכיוון שיש לי עדשה... האם כדאי? האם העדשה שברשותי שווה משהו? או שעדיף כבר לקנות משהו אחר? האם העדשה יכולה להתאים לעוד מצלמות? יש לציין שאישתי רוצה לקחת קורס צילום בסיסי וחשבתי שעדיף שתהיה לה מצלמת DSLR האם זה נכון? או שגם דיגיטלית קומפקטית תעשה את העבודה? אשמח לקצת סדר בדברים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצלמה בגודל - קומפקתית\ סופר קומפקתית חשוב לי זום גבוהה כמה שיותר וצילום באיכות טובה(גם וידאו) כמה שיותר גם בתנאים קשים סוללות רגילות -חשוב מאוד התקציב שלי הוא כ 1500 ** האם יש משהו שיוצא בחודשים הקרובים ששווה לחכות לו?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה Canon PowerShot SX1 IS ויש לי שאלה לגבי אורך מוקד העדשה שלה. על העדשה רשום 35mm equiv. ואז ככל שאני פותח יותר את העדשה(מבצע zoom) רשומים לי כל אורכי המוקד(28, 85, 135, 200, 300, 400, ו 560 mm). כאשר אני מבצע full zoom מצוין לי 560mm ובכלל אורך העדשה לא ארוך, כלומר זה לא באמת 560mm. עוד משהו, ליד הערכים של אורכי המוקד רשומים לי על העדשה עוד ערכים תחת השם focal length. הבנתי שה focal length זה אורך מוקד העדשה, אבל איך יתכן, הערך הראשון שרשום לי מתחת לשם זה הוא 5mm וממשיך עם פתיחת הזוום עד ל 100mm. אם זה אורך המוקד, אז מה זה ה 35mm equiv הזה לכל הרוחות? אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי תום, אני מצלם עם Nikon Coolpix 8800 והיו לי גם Canon G2&S1 ואני בן 14 אשמח לתגובות.. עוד אחת שלא הייתה לה מקום: [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה המלצותיכם? אני ממש נדלקתי על הפוגי , אבל הקנון זולה ממנה בהרבה (1200 ש"ח לעומת 750 ש"ח) מה דעתכם? איזה יתרון יש לשתיהן? ראיתי שצילומי הלילה של הקנון טובים יותר מה פוגי. אני אשמח לכל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמת ווידיאו שנותנת לצלם גם בHD התקציב עד 2000 שקל ועדיף פחות וזה למטרות ביתיות במילים אחרות צילומים ליוטוב \פורומים וצילומי משפחה בכל מקרה בינתיים ראיתי (באינטרנט ) את הsony hdr-cx115e עם יש המלצות על מתחרים זה מאוד יעזור וזה די דחוף לי (מת כבר לקנות )
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם יענו לי בכל מקרה...תודה לפני מספר ימים דוד שלי (בעל מוסך) ביקש ממני שאבדוק לו על מצלמות מעקב למוסך... אני לא מבין כל כך בנושא ולכן אני מבקש את עזרתכם. אם ויש מישהו שמבין בזה קצת, אז זה מה שדוד שלי ביקש ממני: 2 מצלמות למשרד+מיקרופון(מובנה במצלמה או לא העיקר שיהיה איכותי ושיצלמו גם בלילה!) 6 מצלמות שיהיו למוסך עצמו אבל שיהיו חסינות למים (גם כולל ראיית לילה!) יש לציין שדוד שלי רוצה שהמצלמות יוכלו לצלם באיכות גבוהה מאודד! שלא יהיה כמו מצלמות שרואים מטושטש.. ממש שיראו ברור לגמרי!!(כן יש לו כסף לכל השואלים) ושיצלמו באיכות טובה גם בלילה. הוא ביקש גם שיהיה לו מוקלט ישירות לבית שלו ושהוא יוכל גם לצפות משם(אפשרי אני חושב..לא?) ת…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תמונה מיום שבת האחרון, תגובות יתקבלו בברכה תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לכל מי שעוד לא יודע או לא שמע, קאנון השיקה בתאריך 17/02/2005 מצלמה חדשה, המבוססת על הדגם המצליח ה D300. הדגם החדש קטן וקל יותר, עיצובו נוח יותר לאחיזה בעיקר בגלל עיצוב סימטרי. המצלמה בהשוואה ל 20D. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Ccanon_eos20d&show=all תמונות חלקות ללא רעשים. D350 משמאל לצד אחותה הבוגרת ה D300 היום הולדת שלי ב24 לספט' אגב ...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-