צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי מתייחסת יותר למי שעובד בצילום וחי על זה, או מצלם דוגמניות בקטע המקצועי... שוטטתי לי קצת ברחבי האינטרנט וגיליתי כמה מאמרים שעוסקים בהסכמים בין צלמים לדוגמניות, מצאתי נוסח סטנדרטי של הסכם כיביכול " הסכם בין צלם למצולם שנערך ונחתם ב _______, ביום ______ בחודש ______ לשנת 200_ פרטי המצולם - שם פרטי: ________ משפחה: ________ כתובת: ____________________________________________ מספר תעודת זהות: _ _ _ _ _ _ _ _ _ ( להלן המצולם ) פרטי הצלם - שם פרטי: ________ משפחה: ________ כתובת: ____________________________________________ מספר תעודת זהות: _ _ _ _ _ _ _ _ _ ( להלן הצלם ) הואיל והמצולם נותנ/ת את הסכמתו להצטלם על ידי הצלם, והואיל והמצולם מצהיר/ה כי יש לה/לו את הכישורים…
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
פה: http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130&page=1
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לקחתי את הS9500 שלי איתי למופע רוק של חברים שלי. כל התמונות שצילמו במצב צילום אוטומטי\אוטומטי לילה יצא חשוכות מרוחות ומלאות רעש עוד אין לי נסיון אבל ניסיתי לשחק עם הISO ביחס לזמן של החשיפה ועדיין כל התמונות יצאו מלאות רעש איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס של 256M ואפשר לצלם איתו 100 תמונות באיכות הכי גבוה במצלמה. יש לי 100 שקל ואני יכול לקנות איתם כרטיס של 512M (או להוסיף טיפה 40 שקל בשביל 1G אבל ניראה לי ש 512 יספיק לי). אז האפשרויות שלי הן: SanDisk SD 512MB Ultra II? ב 95 שקל לא צריך משלוח מ KSP החנות ליד הבית אני הולך וקונה. Transcend SD 512MB X80 ב 90 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. Transcend SD 1GB X80 ב 139 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. או אם יש לכם הצעה אחרת. יכול להיות שאני יכול להסיג גם במחיר יותר זול כי יש לאבא חברים שעובדים בחנויות צילום אולי הם יוכלו לסדר לו הנחה קטנה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
מומלץ לראות אותה בהגדלה: http://static.flickr.com/58/183232734_d2ee54df8c_o.jpg
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הזרימה נראית ממש מלאכותית בגלל החשיפה הארוכה (30 שניות). מצטער על אובדן ה- Exif, אין לי כרגע תוכנות עריכה נורמליות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/ Panasonic Lumix DMC-FZ50 Panasonic Lumix DMC-LX2 Panasonic Lumix DMC-FX50 & DMC-FX07 Panasonic Lumix DMC-FX3
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בגלל היובש היחסי בפורום הנה לכם תמונה שצילמתי דיי מזמן בחוף ירושלים בת"א. פרסמתי אותה יחד עם עוד כמה תמונות כבר מזמן אבל בגרסה שונה וגם קיבלתי עליה רק תגובה או שניים. אז הנה היא שוב-
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות