צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי ושלום לכולם אני חן ואני מעוניין לקנות מצלמה מהסוג הנ"ל, ואחרי סקר שוק קטן נראה לי שאקנה אותה. דפדפתי פה בפורום אבל ראיתי קולות שונים לגביה. אז... לפני שאקנה סופית... אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וכו'. אני רוצה להיות סגור על הקניה הזו... תודה, חן.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם חג שמח אני צריך בבקשה המלצה לDSLR למתחילים לשימושים של בעיקר אנשים ונוף התקציב כמו שרשום הוא אזור ה2800 ש"ח בארץ והקאנון זה בגלל שכבר יש מספר עדשות שלהם כמו כן אני לא ממש יודע אם יש הבדלים בתוכנה של הדגמים השונים אבל המצלמה היא לאישה עם חוש טכני לא בשמיים (אבל סביר ביותר) המליצו לה על ה1000D מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
<נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הנה כנה תמונות ליליות מקורק שצולמו אתמול. התמונות עברו חידוד והקטנה. דעתכם? * *
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1) עמק יזראל 2) עץ שהתפצל ל2 3) מים זורמים 4) האנדרטה בתל חי 5+6 הן מהמקום בו נפלה הקטיושה והרגה את חיילי המילואים זכרונם לברכה.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-