עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום רב. חבר שלי מעונין במצלמת מיני דיוי פשוטה, שתשמש אותו לצילומים בייתיים. ניסיתי לחפש ולתור באנטרנט, ואין שום מקום שבאמת משווה ובוחן את הענין, וכל הענין נשאר מאוד מעורפל.. מה שנותן למוכרים בטרקלין חשמל לדחוף לנו זבל, ועוד במחיר מופרז. אז התקציב הוא עד 2500 שקלים, הדרישות מהמצלמה לא מופלגות. היא לא צריכה לצלם סטילס. היא לאוו דווקא צריכה להיות קטנה וקומפקטית (למרות שאם זה בא בתור בונוס במחיר הזה אז זה רק בונוס.) לא צריך זום אופטי מטורף..(כי במילא עם זום הכל רועד אם לא מצלמים עם חצובה) לא זקוק לאפשרויות עריכה מטורפות.. פשוט שתדע לצלם טוב. שלא יהיה לה בעיה עם צילומים פנים.. שתיהיה איכותית. ושיהיה קל להוריד הכל למחשב, וגם להוריד לוידאו האנולוגי הרגיל (לקלטת) בסקירה בYNET…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחותי רוצה לקנות מצלמה חדשה. היא מתעניינת כרגע בדגם canon EOS 1000D והיא מעוננינת לשמוע עליו חוות דעת \ המלצות לדברים יותר טובים במסגרת התקציב של 3 אלף שקל. אם אפשר קצת ייעוץ ועזרה אני אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  4. Started by zivf2,

שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  5. חבר שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית... הוא רוצה רק קאנון או אולימפוס וצריך שיהיה לפחות 4 מגה פיקסל.. צריך שאפשר יהיה לצלם סרט עם קול לפחות 3 דקות שיהיה אפשר לצלם טוב גם ביום עם שמש וגם בלילה ושהזום הכולל (דיגיטליX אופטי) יהיה 12 התקציב זה 1300 שקל.. והוא רוצה לנסות לקנות במכרז ככה שאפשר נגיד שמחיר מחירון יהיה 1500 ואז במכרז הוא יוציא ב1300 תוגה מראש

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  6. תודה. שיהיה סביר במחיר בוא נגיד 1000 אפשר למצוא משהו?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  7. אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום אנשים. כרגע יש לי 2 מצלמות ווידאו בבית, סוני DCR-SX33 וקאנון MV900. בגדול אני מרוצה מהקאנון (הסוני שבפועל דגם חדש יותר די מאכזבת) וברב המיקרים היא מוציאה תוצאות משביעות רצון. הבעייה מתחילה במצבי תאורה לא אופטימליים. כל צילום שאינו באור יום מלא או בחדר מואר היטב יוצא גרעיני ומטושטש. אני מחפש כרגע מצלמת ווידאו טובה שהקריטריון הכי חשוב לי הוא איכות הצילום בכלל והיכולת לצלם היטב בתנאי תאורה לא אופטימליים (חדש בתאורת פלורסנט או חדר שאינו מואר היטב). המצלמה תרכש בחו"ל כך שהמחירים והדגמים בארץ לא רלוונטים (שמתי לב שבארץ המחיר כמעט כפול לרב הדגמים). כמובן שאשמח להמלצות מניסיון אישי אבל גם המלצות ע"ס ידע תיאורטי (סקירות וכו) יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by approx,

מה אומרים ?< סירטון של החתולה השניה שלי http://www.youtube.com/watch?v=VHuOc_ninkc

11. Started by h_yoav,

יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

תמונה שחבר צילם מהצפון בעמק החולה..... http://img87.imageshack.us/img87/2706/dsc00758te2.jpg איך?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by wons,

בין קסא"מ לקסא"מ ומתוך העייפות של קריעת התחת בעבודה החלטתי לנסות לצלם קצת. יש לי מצלמת P&S די פשוטה ככה שאין לי הרבה אופציות לשחק עם עומק השדה וכו' ... אז החלטתי לשחק עם התאורה של המנורת שולחן שלי אשמח לקבל ביקורת מה אפשר לשפר בתנאים שיש לי

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  15. היי לכולם, תרגמתי היום (עוד) פוסט שכתבתי שמסביר איך להתקין על כל מצלמת canon powershot רגילה תוספת לקשוחה שמאפשרת כתיבה של תסריטים, קבלת קבצי raw ואפילו משחקים. אני ספיציפית כתבתי תסריט שאפשר לי לבצע צילום אוטומטי בניסיון חיפוש אחר מטאורים במטר הפרסאידים בקיץ האחרון. http://www.guysoft.co.il/chdk/ אני אשמח לתגובות, קריאה מהנה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by orlupo,

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by ofsher,

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by SMoKeR,

החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  19. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  20. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. Started by Thost.co.il,

www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by dimitryus,

Roxanne, you don't have to put on the red light Roxanne, you don't have to put on the red light Put on the red light, put on the red light Put on the red light, put on the red light Put on the red light, oh the police - Roxanne [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by creek,

ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by stingeR-,

טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by gshhar,

מהיום בבוקר עם ה-S9000 שלי.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים