צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת.... איפה הWiFi אמור להיות ממוקם? במחשב? איך הוא בכלל עובד ה WiFi הזה ומה הוא בכלל? מה השימוש שלו במצלמה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
נכון .. מסכים באמת זה כך. לא תמיד טוב יוצאים ממנו. ראה דוגמה אחרונה סיפרו המדהים שכתב קררין שלנו. אני מניח שלא כולם מספיק בוגרים לדבר כזה גדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413745.0.. (אגב אני לא יותר טוב אני זקן יותר וטיפש יותר) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
-
קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה צילומים בתוך חדר * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. רק במידה וזו תהיה מצלמה שתומכת בפלאש חיצוני של פנטקס וקודם כל מתאימה לשאר הדרישות. * הא…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-