עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Black_Citadel,

הבנתי שכשהפלאש שלי במצב P-TTL, אז אפילו שהמצלמה שלי במצב TV, מהירות התריס שקבעתי מראש תשתנה בהתאם לP-TTL. אם כך, מה אני עושה כשאני לדוגמא רוצה לצלם גוף בתנועה כשרק הוא בפוקוס וכל הרקע מטושטש, נגיד ואני אני שם על TV עם מהירות תריס גבוהה עם פוקוס-ממושך על הנושא, הP-TTL יכול לדפוק לי את כל ההגדרות שהזנתי, או שלא ? תודה מראש, מקווה שהשאלה מובנת.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by shashkavil,

שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by approx,

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. Started by overload,

הרמונייה בטבע (גודלה מדי בשביל FF)

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by Chevy,

איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by lo_toda,

נכון .. מסכים באמת זה כך. לא תמיד טוב יוצאים ממנו. ראה דוגמה אחרונה סיפרו המדהים שכתב קררין שלנו. אני מניח שלא כולם מספיק בוגרים לדבר כזה גדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413745.0.. (אגב אני לא יותר טוב אני זקן יותר וטיפש יותר) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  7. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…

8. ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by chris_u16,

ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?

10. Started by aleXtazi,

לא יודע עם תאהבו או לא [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by approx,

מה אומרים ?< סירטון של החתולה השניה שלי http://www.youtube.com/watch?v=VHuOc_ninkc

12. אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …

13. Started by ik_86,

לא צילמתי מזמן ..אין לי זמן סתם לקחתי תמצלמה לצלם תיונים המסריחות האלה שמעצבנות אותי..אולי הן יועילו במשהו..חח לדעתי תמונות סבירות אבל אתם תגידו.. אני מודע לכך שהאיכות לא משהו... ובכחול..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by wons,

בין קסא"מ לקסא"מ ומתוך העייפות של קריעת התחת בעבודה החלטתי לנסות לצלם קצת. יש לי מצלמת P&S די פשוטה ככה שאין לי הרבה אופציות לשחק עם עומק השדה וכו' ... אז החלטתי לשחק עם התאורה של המנורת שולחן שלי אשמח לקבל ביקורת מה אפשר לשפר בתנאים שיש לי

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. תודה. שיהיה סביר במחיר בוא נגיד 1000 אפשר למצוא משהו?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Paprica,

צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Chevy,

ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by creek,

ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by psychuil,

לצערי לחלקם אין EXIF כי צולמו בפילם.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by zivf2,

שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by aleXtazi,

אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by gshhar,

מהיום בבוקר עם ה-S9000 שלי.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.