צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-