צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
מה אומרים ?< סירטון של החתולה השניה שלי http://www.youtube.com/watch?v=VHuOc_ninkc
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-