צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חברים! אני מעוניין לקנות מצלמה קומפרטית או דמוי SLR האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין ההיצע המטורף? מילאתי את השאלון במלואו, כולל הנספח, מקוה שהקלתי עליכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1300 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר טיולים בחו"ל (נופים, ככרות, וכדומה) וכן באירועים משפחתיים, תנאי תאורה סטנדרטיים. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כול אומר שאין לי שמץ של מושג בצילום או מצלמות. כול מה שאני מחפש זאת מצלמה דיגיטלית, שאני יודע שבתקציב שרשמתי תהיה פשוטה, אבל זה מה שיש לי.( 700 שח', לא יותר) פרט שחשוב לי שיהיה במצלמה זה "השהיה". כלומר : שאני אוכל להשהות את זמן הצילום שיהיה לי זמן ללכת למקום שאני רוצה, ולצלם את עצמי לבד. המצלמה היא לצרכים פשוטים: תמונות רגילות, בלי שום אומנות, תמונות מקצועיות או משהו כזה. עוד שאלה : האם כרטיס הזיכרון למצלמה ניקנה בנפרד או מגיע ביחד עם המצלמה? נ.ב אם מצלמות עם אפשרות להשהיית הצילום עולות יותר מ 700 שח', תגידו לי מה הדגם הכי זול אחרי זה שמכיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו FHD בתקציב של 2000-3000 ש"ח ( עדיף כמה שיותר זול ) לצילומים ביתיים אני מעוניין לחבר לטלוויזיה SONY LCD FHD בחיבור HDMI ( עדיפות לסוני בגלל תאימות לטלוויזיה ) איזה דגמים מומלצים ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון התעניינתי בצילום. אני עובד ברשת מחסני חשמל , במחלקת מחשבים וצילום , אז יש לי כאן כמות קטנה של מצלמות להתעסק איתם. אני מעוניין במצלמה , דמוי SLR זום 10 - 12. אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית בעבר. אממ , יש לי כאן בחנות את ה SP500UZ של אולימפוס ,שהיא נריאת לא רע בכלל וגם את ה Minolta Z6. בכל אופן , היתי בהדרכה של ישפאר , והראו לנו את ה H1 , שדיי התלהבתי ממנה אבל זאת היתה הכוונה שלהם , והאינטרס שלהם אז אני לא יודע עד כמה זה אמיתי. בכל מקרה , ביררתי קצת וחשבתי בין המצלמות של sony H1\h2 (מה ההבדל בינהם?) canon s2 panasonic fz5 ואם יש עוד מצלמות בסגנון הזה , אני אשמח לשמוע. מגה פיקסל לא ממש חשוב לי , 5 בהחלט יהיה מצויין. רצוי מסך 2 אינץ , למרות שאני י…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה והתקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. הדרישות שלי הן: שגודל העדשה שלה יאפשר צילום של נופים ומבנים גדולים (כמו למשל מגדל אייפל) מבלי שהתמונה תחתך. שהמצלמה תהיה נוחה ביד ושהמקשים שבה יהיו מסודרים בצורה חכמה וטובה. והכי חשוב, שתאפשר יצירת תמונות איכותיות כמה שיותר וללא רעשים. נ.ב: כמובן שלא חובה לבזבז את כל ה3K .. אם יש למשל מצלמה באיזור ה2K שתהיה ממש טובה אז אני חושב שאני "אסתפק" בה אשמח להמלצות ותודה לכולם, עמית
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי) אם כן: אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה? בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המצלמה הנ"ל שעולה כ1050 ש"ח. הייתי רוצה לשמוע עליה קצת חוות דעת: האם היא שווה את המחיר? חשוב לי לציין שאני לא מחפש מצלמה מקצועית, אלה מצלמה ליום יום, לטיולים בחו"ל או מפגשים חברתיים למינהם. וגם מעניין אותי העיניין של ה GPS, יש לה מקלט בתוכה? עד כמה העיניין הזה מדוייק? כי זה נראה לי פשוט רעיון מעולה! אם אתה מצלם איזה תמונה ואחרי שנתיים אבל לא זוכר בדיוק איפה זה צולם בעזרת האופציה הזו אתה יכול בקלות לבדוק את המיקום שבו זה צולם תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאמור, כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין בשדרוג של הצילום, מעוניין ב DSLR ועדשה בסיסית אחת לכרגע (מעוניין ללמוד קצת ולשדרג, זוהי ה DLSR הראשונה). מהסתכלות על מעט מחירים בחו"ל ראיתי שה D90 עם עדשת 18-105 נמצאת בתקציב. יש עוד מצלמות בתקציב הזה אשר מומלצות? אני אביא את המצלמה בעצמי מארה"ב, ללא משלוח. כמו כן, על הדרך אני אשאל גם על אחריות, האם אחריות למצלמות מחו"ל תקפה לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אנשים. כרגע יש לי 2 מצלמות ווידאו בבית, סוני DCR-SX33 וקאנון MV900. בגדול אני מרוצה מהקאנון (הסוני שבפועל דגם חדש יותר די מאכזבת) וברב המיקרים היא מוציאה תוצאות משביעות רצון. הבעייה מתחילה במצבי תאורה לא אופטימליים. כל צילום שאינו באור יום מלא או בחדר מואר היטב יוצא גרעיני ומטושטש. אני מחפש כרגע מצלמת ווידאו טובה שהקריטריון הכי חשוב לי הוא איכות הצילום בכלל והיכולת לצלם היטב בתנאי תאורה לא אופטימליים (חדש בתאורת פלורסנט או חדר שאינו מואר היטב). המצלמה תרכש בחו"ל כך שהמחירים והדגמים בארץ לא רלוונטים (שמתי לב שבארץ המחיר כמעט כפול לרב הדגמים). כמובן שאשמח להמלצות מניסיון אישי אבל גם המלצות ע"ס ידע תיאורטי (סקירות וכו) יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו, והידע שלי בנושא לא נרחב כל כך. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, רצוי באיזור ה2000 ש"ח. אשמח גם לדעת אילו תכונות חשובות ואיך לבדוק אותן בכדי לדעת האם מצלמה היא כדאית.. בתודה, אודי.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית - אבל אני לא ממש מומחה בתחום (או אולי יותר נכון להגיד ממש לא מומחה) קראתי די הרבה מדריכים לפני קניה שרק הצליחו לבלבל אותי.... למשל הבנתי חשוב שהעיניית של המצלמה תהייה אנלוגית ולא דיגיטאלית - מאחר וכאשר עושים זום אם גם המסך וגם העיניית הם דיגיטאלים - זה לא מראה כמו שצריך את הזום (או משהו כזה) - האם זה נכון? לפי מה ששמתי לב לרוב המצלמות פה העיניית היא דיגיטאלית ולא אנלוגית... אני נמצא כרגע ביפן לתקופה די ארוכה - ומאוד חשוב לי לצלם תמונות יפות מהשהות שלי כאן. אשמח אם תוכלו לסייע לי ולהסביר לי בצורה פשוטה יחסית למה אני צריך לשים לב כאשר אני קונה מצלמה, על מה לאפשר להתפשר ועל מה לא לוותר בשום אופן. תודה מראש, רם
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלם מתחיל כרגע יש לי קנון פאוורשוט פרו 1 בכל אופן אני מעוניין לרכוש DSLR+עדשות חדשה ומתלבט בין הדגמים השונים. בעיקרון ראיתי את ה-350 החדשה אך אני שוקל ללכת על מצלמה יותר טובה כגון ה-10 או ה-20 השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין ה-10 ל-20 מעבר לעובדה שה-20 חדשה יותר. האם לדעתכם לצלם חובבן יש טעם להשקיע ב-20? [לא מבחינה כספית] תודה מראש לעוזרים נ.ב האם יש מצלמה DSLR עם מסך LCD מתכוונן?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
למרות שזה פורום של מצלמות סטילס להתרשמותי , מקווה שאפשר לקבל התייחסות גם לגבי מצלמות וידאו- אז העניין כזה , לפני 15 שנה בערך הלכתי ברחוב בשעת לילה מאוחרת וחלפתי על פני חנות אלקטרוניקה שבחלון הראווה שלה הוצבה מצלמת וידאו שהיתה מופנית לכיוון הרחוב והציגה את המתרחש בשידור חי על גבי טלוויזיה קטנה שניצבה בסמוך לה . שום דבר יוצא דופן לכאורה פרט לעובדה קטנה אחת : למרות השעה המאוחרת , התמונה שהוצגה ע"ג המסך נראתה כאילו צולמה באמצע היום בשעה 12 בצהריים - יכולתי לראות את עצמי ואת הרחוב מאחורי באור יום מלא! אז רציתי לדעת אם הפיצ'ר הזה קיים גם במצלמות של היום , ואם כן איך הוא נקרא . הכוונה לדגם ספציפי תתקבל גם כן בברכה.. (אגב , לא מדובר במשהו כמו night vision . זה היה צילום רגיל …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי יש לי Z5 ואני מעוניין להחליף אותה למצלמה קומפקטית ואיכותית (גם בלילה). חשבתי על - EXILIM Z70,מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-