עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחר חזרתי מהטיול ברצוני לשתף אתכם במס' תמונות מהנופים המדהימים שצילמתי. בתמונות נראית ככר השוק באיסטנבול ופסלו של אטא-טורק, מפלי הדודן וזיקוקים שנראו מדי ערב ממרפסת המלון. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Green,

תאמת אני לא יודע עד כמה אני אוהב את התמונה הזו אבל זה נסיון פשוט אין לי ממש איפה לצלם אז צילמתי שטויות במרפסת כי אני לא יוצא יותר מידי (חיפה) זהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Chevy,

קצת תמונות שצילמתי היום של כמה חבר'ה התמונות צולמו עם ה-A610, עברו הסרת רעשים, הקטנה וחידוד. יש עוד כמה יפים אבל אני לא אפרסם אותם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Green,

היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Nick_Less,

סט מלפני שבוע בערך נ.ב לא שמתי לב לגודל של החתימה (השעה משפיעה עלי )

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Chevy,

ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by Green,

היי שוב אני רוצה לצלם תמונות בחשיפה ארוכה ביום במיוחד בים או בנחלים ומפלים בשביל לקבל אפקט שראיתי לא פעם בתמונות שהמים הופכים למאין קטיפה בלילה זה לא בעיה ויוצאות לי תמונות ממש יפות אבל ביום אני פשוט מקבל תמונה לבנה אז איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by alon83438,

שלום! אני מעוניין במצלמת וידאו דיגיטלית... יש לי התלבטות בין miniDV למצלמות MPEG על כרטיס זיכרון.. אני נוטה למצלמות הMPEG בגלל שהן קומפקטיות בהרבה. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון איתן, אם הוא ראה צילום שלהן.... מה האיכות של הוידאו? כתוב באתר של סמסונג שזה איכות DVD.. אבל אני רוצה לדעת.. בקיצור הן שוות? האיכות טובה? אני מדבר על מצלמות דוגמת: Sanyo c5 samsung SC-X210L

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by bluemail,

שמעתי שאפשר לחבר עדשות נוספות לעינית של המצלמה על איזה אתם ממליצים ???

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by R0tem1,

1) צופר אזעקה\צפירה מבין העלים של עץ זית http://img77.imageshack.us/img77/3535/2006072525bograshv0005pq4.jpg 2) אישה מבוגרת שמאכילה את היונים http://img77.imageshack.us/img77/9087/2006072525bograshv0012hn8.jpg

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2500 ש"ח התקציב לא כולל זכרון,מטען+סוללות. תודה

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Green,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הפוגי S9000 ועברתי אליה ממצלמה מאוד פשוטה ובסיסית מאוד קשה לי להוציא תמונות טובות מהמצלמה החדשה וגם אני לא ממש מצליח להבין כל פונקציה חשבתי אולי יש מישהו בפורום שמבין ויודע צילום ברמה גבוהה ואולי אפילו מכיר את המצלמה הספציפית ומוכן לעזור לי ולכל מי שרק רוצה לצלם יותר טוב אני גר בחיפה וכנראה שבועה הבא אני יהיה כמה ימים בת"א אז אולי יש פה חברה שרוצים לעשות איזה מפגש כזה או משהו בסגנון תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sagi5,

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Chevy,

אמנם לא תמונות חדשות, אבל בגלל הצבא לא יוצא לי לצלם דברים מעניינים... הייתי צריך לקחת את המצלמה איתי לפני שבועיים, ככה הייתם טועמים מעט ממסוקים בחשיפה ארוכה בלילה ודברים כאלה תמונות של עננים מתאריכים שונים שנראו לי דרמטיים. 8)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Chevy,

צולם בחוף תל-ברוך לפני איזה 3 שנים. חשבתי שאם אני עסוק בינתיים בצבא אז אעלה מגוון תמונות ישנות מעט... שראוי שיתפרסמו מתישהו. ;D

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by R0tem1,

קראתי קצת על הנושא ואני רוצה לנסות לצלם בשיטה הזו. ראיתי שיש הרבה תוכנות שמעבדות את הקבצים האלה ואני לא מתכוון להתקין עכשיו את כולן ולהשוות בינהן... אולי יש כאן מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על תוכנה?? אני מתשתמש בפוג'י S9500 אם זה משנה משהו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by sagi5,

שלום אני רוצה לנסות ולצלם בוק של מישהי. אשמח אם תתנו לי עצות. אם אפשר לשים פה לינק לבוק אחר זה יהיה מעולה תודה מראש שגיא

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Chevy,

תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים