צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית קומפאקטית במחיר של עד 1800 שקל. אני מחפש משו קטן וקל, ידידותי, ועם מסך וזום גדול ככל שניתן. מה אתם אומרים על אלה?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=360485 http://zap.co.il/model.asp?model_id=21409 כפי שהבנתם מהדוגמאות הדגש הוא על גודל וקומפקטיות... תודה רבה ניר
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני חן ואני מעוניין לקנות מצלמה מהסוג הנ"ל, ואחרי סקר שוק קטן נראה לי שאקנה אותה. דפדפתי פה בפורום אבל ראיתי קולות שונים לגביה. אז... לפני שאקנה סופית... אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וכו'. אני רוצה להיות סגור על הקניה הזו... תודה, חן.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני די מתחיל בעיקרון בצילום, ובSLR אין לי ניסיון בכלל. אני צריך את המצלמה בשביל צילומי קהל (באירועים למיניהם) לפעמים קהל ענק ממש, צילומי אנשים צפציפיים (קלוז אפ), צילומי נוף (גם בגדול וגם בקטן) ושהמצלמה תתאים לצילום גם בבית גם בחוץ, גם באור שמש חזק וגם בצל, גם בתוך אולמות גדולים עם זום אפילו עד כדי כך שהפלאש לא יכול להגיע לאובייקט המצולם, בקיצור הכל. ושאני יוכל להוציא גם תמונות עמוקות שהכל מצולם חד (בצילום של קהל ענק במרחקים גדולים) וגם רדוד מאוד, מומלץ שאני יוכל גם לצלם קטעי וידאו באותה המצלמה. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 4000 בתשלומים כולל עדשה מינימלית אבל אני יכול להתגמש תלוי במה שתציאו לי. שמעתי משהו שנקרא תצוגה חיה, למה הכוונה? יש דבר כזה לא לראות את מה שאני מצלם תו…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נכון .. מסכים באמת זה כך. לא תמיד טוב יוצאים ממנו. ראה דוגמה אחרונה סיפרו המדהים שכתב קררין שלנו. אני מניח שלא כולם מספיק בוגרים לדבר כזה גדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413745.0.. (אגב אני לא יותר טוב אני זקן יותר וטיפש יותר) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אח שלי מחפש מצלמות וידאו מקצועיות, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה שווה לתחת אני צריך ממכם קצת מידע. כמה ~ תעלה מצלמת וידאו מקצועית (שמשמת תחנות טלויזיה)? האם יש מצלמות וידאו מקצועיות אשר מסוגלות לצלם ישירות לתוך דיסק קשיח/פלאש במקום לקלטת? באיזה פורמט כדי להחזיק את הסרטים לאחר עריכה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אחותי מחפש מצלמה בתקציב של עד 1000-1500 ש"ח, הדרישות הכלליות שלה הם מצלמה עם איכות צילום טובה, עדיפות לזום גבוה, וכדאי שיהיו גם כמה אופציות ידניות, למרות שנכון לעכשיו היא לא משתמשת בהם יותר מדי. על סמך חיפוש בפורום, ראיתי שהמצלמה הנ"ל היא פחות או יותר הכי מומלצת בתקציב שלנו. (יש חולקים על כך?) אך ראיתי שלמצלמה יש סוללה קבועה, ואני די לא אוהב סוללות כאלו. לכן יש לי מספר שאלות לבעלי המצלמה הנ"ל. לכמה תמונות בערך מספיקה הסוללה המצורפת? כמה עולה סוללה נוספת כזו (אפשר קישור)? וכמה זמן בערך לוקח להטעין את הסוללה, במצב שיש לי שתי סוללות ואז אני צריך להחליף את זו שבתוך המצלמה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם חג שמח אני צריך בבקשה המלצה לDSLR למתחילים לשימושים של בעיקר אנשים ונוף התקציב כמו שרשום הוא אזור ה2800 ש"ח בארץ והקאנון זה בגלל שכבר יש מספר עדשות שלהם כמו כן אני לא ממש יודע אם יש הבדלים בתוכנה של הדגמים השונים אבל המצלמה היא לאישה עם חוש טכני לא בשמיים (אבל סביר ביותר) המליצו לה על ה1000D מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום אנשים. כרגע יש לי 2 מצלמות ווידאו בבית, סוני DCR-SX33 וקאנון MV900. בגדול אני מרוצה מהקאנון (הסוני שבפועל דגם חדש יותר די מאכזבת) וברב המיקרים היא מוציאה תוצאות משביעות רצון. הבעייה מתחילה במצבי תאורה לא אופטימליים. כל צילום שאינו באור יום מלא או בחדר מואר היטב יוצא גרעיני ומטושטש. אני מחפש כרגע מצלמת ווידאו טובה שהקריטריון הכי חשוב לי הוא איכות הצילום בכלל והיכולת לצלם היטב בתנאי תאורה לא אופטימליים (חדש בתאורת פלורסנט או חדר שאינו מואר היטב). המצלמה תרכש בחו"ל כך שהמחירים והדגמים בארץ לא רלוונטים (שמתי לב שבארץ המחיר כמעט כפול לרב הדגמים). כמובן שאשמח להמלצות מניסיון אישי אבל גם המלצות ע"ס ידע תיאורטי (סקירות וכו) יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-