עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך

2. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by AcidBurns,

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Qtec,

צילום של אחי, להזכירכם, ב.Z5

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by AcidBurns,

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by epichorus,

שלום, מישהו יודע מה מחירה של ה500D בדיוטי פרי ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי יש לי את האפשרות לרכוש את הCANON S5-IS ב900 ואת הFZ8 ב700. מדובר במצלמות שהיו בשימוש מועט מאוד ונבדקו (1500 קליקים לקנון ו3600 לפנסוניק). אני מצלם הכול מהכול מחפש איכות תמונה גבוהה,אני מצלם לרוב פואטרטיים וגם תמונות מאקרו. אשמח להמלצה מביניהן כרגע DSLR לא מתאים לי.

9. Started by aleXtazi,

שפן סלע שצילמתי ביום שבת בזמן שעשיתי טיול קטן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by Chevy,

באותו מיקום כמו הויטראז'.... Camera : Canon A610 Exposure : 6sec Aperture : F/3.5 Sensitivity : ISO 100

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by chenc,

היי ושלום לכולם אני חן ואני מעוניין לקנות מצלמה מהסוג הנ"ל, ואחרי סקר שוק קטן נראה לי שאקנה אותה. דפדפתי פה בפורום אבל ראיתי קולות שונים לגביה. אז... לפני שאקנה סופית... אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וכו'. אני רוצה להיות סגור על הקניה הזו... תודה, חן.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by benor,

2 פריימים שאהבתי .

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  15. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  17. Started by ranyr,

אני מתלבט בין F20 לF30 יש הבדל משמעותי בניהם? בהתחשב שיש הבדל של 40$ לטובת F20

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by draak31,

צולם בעיר דוד בתערוכה בעלת אותו שם(נראה לי אותו שם)

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by erandob,

אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?

20. Started by AirWolf1,

קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  21. Started by moses_23,

היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by lior@s,

4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!

24. Started by ALÞHA,

זה מה שקורה בתוך מצלמת ריפלקס מודרנית בשעת הצילום, למתעניינים... http://regex.info/blog/2008-09-04/925

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  25. Started by Noaring,

מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.