עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ART89,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית רחבה (רצוי 28MM) המטרה שלי זה לצלם כשאני יוצא לבלות עם חברים ולרוב זה בערב ככה שאין תאורה טובה לכן חשוב לי שתוכל לצלם בחושך כמו כן חשוב לי שתיהיה קומפקטית ונוח להסתובב איתה בקשר לזום האופטי אני מניח יספק אותי3X.4X קראתי דיי הרבה היום על מצלמות וראיתי הרבה טובות של CANON והיה פשוט חבל שהם הורגות סוללת. אין לי משהו נגדם פשוט אני מחפש משהו שלא יהרוג אותם מהר מידיי. וגם חשבתי על מייצב בעדשה ככה שלא ימרחו לי התמונות זה הכל נירא לי. התקציב הוא .1000 תודה רבה לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  2. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…

3. <נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

זה מה שקורה בתוך מצלמת ריפלקס מודרנית בשעת הצילום, למתעניינים... http://regex.info/blog/2008-09-04/925

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by moses_23,

היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by R0tem1,

צילמתי מסיבה לפני 3 ימים עם הפוג'י 9500S, כל התמונות סובלות מרקע חשוך (אולי אשם בזה גם הטווח הדינאמי של המצלמה), מעומק שדה מאד קטן שמאור בצורה טובה ומגוון צבע לא טבעי. יש לפוג'י חיבור hot shoe ומכיוון שאני במילא חוסך לSLR אמיתית החלטתי לקנות כבר עכשיו את הפלאש שאני במילא הייתי קונה עם המצלמה להתחיל להנות ממנו כבר עכשיו. הבעיה היא שאין לי מושג על מה בכלל אני אמור להסתכל שאני קונה מבזק :s05: התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל, אני כנראה אקנה פנטקס K10D. תודה לעוזרים קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=H-CameraFlash&DB266493=266499

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by shibby15,

אחד מהקקטוסים, לדעתי יצא ממש לא רע צולם עם קנון S1 http://img119.imageshack.us/my.php?image=smemory033mv7.jpg

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by ik_86,

לא צילמתי מזמן ..אין לי זמן סתם לקחתי תמצלמה לצלם תיונים המסריחות האלה שמעצבנות אותי..אולי הן יועילו במשהו..חח לדעתי תמונות סבירות אבל אתם תגידו.. אני מודע לכך שהאיכות לא משהו... ובכחול..

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by Chevy,

כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by Chevy,

באותו מיקום כמו הויטראז'.... Camera : Canon A610 Exposure : 6sec Aperture : F/3.5 Sensitivity : ISO 100

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by psychuil,

לצערי לחלקם אין EXIF כי צולמו בפילם.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  16. לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך

17. Started by lo_toda,

נכון .. מסכים באמת זה כך. לא תמיד טוב יוצאים ממנו. ראה דוגמה אחרונה סיפרו המדהים שכתב קררין שלנו. אני מניח שלא כולם מספיק בוגרים לדבר כזה גדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413745.0.. (אגב אני לא יותר טוב אני זקן יותר וטיפש יותר) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  18. התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …

20. Started by chenc,

היי ושלום לכולם אני חן ואני מעוניין לקנות מצלמה מהסוג הנ"ל, ואחרי סקר שוק קטן נראה לי שאקנה אותה. דפדפתי פה בפורום אבל ראיתי קולות שונים לגביה. אז... לפני שאקנה סופית... אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וכו'. אני רוצה להיות סגור על הקניה הזו... תודה, חן.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by chris_u16,

ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?

22. Started by Black_Citadel,

הבנתי שכשהפלאש שלי במצב P-TTL, אז אפילו שהמצלמה שלי במצב TV, מהירות התריס שקבעתי מראש תשתנה בהתאם לP-TTL. אם כך, מה אני עושה כשאני לדוגמא רוצה לצלם גוף בתנועה כשרק הוא בפוקוס וכל הרקע מטושטש, נגיד ואני אני שם על TV עם מהירות תריס גבוהה עם פוקוס-ממושך על הנושא, הP-TTL יכול לדפוק לי את כל ההגדרות שהזנתי, או שלא ? תודה מראש, מקווה שהשאלה מובנת.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  23. ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by AirWolf1,

קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by re5pect,

שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים