עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  2. אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …

3. שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by neogod,

האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  5. או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by artyom,

איך אתם שמים את הפלאש שלכם בתיק? על הפינים? בתוך הנרתיק שלו? עם הצד המאיר למטה? יש לי שני פלאשים ולאחד אין נרתיק ואני לא בטוח אם זה טוב לשים אותו על הרגליים שלו שלא יקרה להם משהו, וגם מעצבן אותי להוציא אותו כל הזמן מהנרתיק. שתפו.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול בלילה כיוונתי את ה A610 לכיוון מזרח בזווית 45 מעלות כלפי מעלה וצילמתי את שתי התמונות הבאות: http://img66.imageshack.us/my.php?image=photo0017lx.jpg http://img76.imageshack.us/my.php?image=photo0027hn.jpg למישהו יש מושג מה הם הכוכבים המצולמים (לדעתי האדמדם הוא מאדים אבל לא בטוח).

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  10. היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by shlomom,

קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

14. Started by wons,

בין קסא"מ לקסא"מ ומתוך העייפות של קריעת התחת בעבודה החלטתי לנסות לצלם קצת. יש לי מצלמת P&S די פשוטה ככה שאין לי הרבה אופציות לשחק עם עומק השדה וכו' ... אז החלטתי לשחק עם התאורה של המנורת שולחן שלי אשמח לקבל ביקורת מה אפשר לשפר בתנאים שיש לי

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by הבית השחור,

אני די מתחיל בעיקרון בצילום, ובSLR אין לי ניסיון בכלל. אני צריך את המצלמה בשביל צילומי קהל (באירועים למיניהם) לפעמים קהל ענק ממש, צילומי אנשים צפציפיים (קלוז אפ), צילומי נוף (גם בגדול וגם בקטן) ושהמצלמה תתאים לצילום גם בבית גם בחוץ, גם באור שמש חזק וגם בצל, גם בתוך אולמות גדולים עם זום אפילו עד כדי כך שהפלאש לא יכול להגיע לאובייקט המצולם, בקיצור הכל. ושאני יוכל להוציא גם תמונות עמוקות שהכל מצולם חד (בצילום של קהל ענק במרחקים גדולים) וגם רדוד מאוד, מומלץ שאני יוכל גם לצלם קטעי וידאו באותה המצלמה. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 4000 בתשלומים כולל עדשה מינימלית אבל אני יכול להתגמש תלוי במה שתציאו לי. שמעתי משהו שנקרא תצוגה חיה, למה הכוונה? יש דבר כזה לא לראות את מה שאני מצלם תו…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  17. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by shimon23,

אחותי מחפש מצלמה בתקציב של עד 1000-1500 ש"ח, הדרישות הכלליות שלה הם מצלמה עם איכות צילום טובה, עדיפות לזום גבוה, וכדאי שיהיו גם כמה אופציות ידניות, למרות שנכון לעכשיו היא לא משתמשת בהם יותר מדי. על סמך חיפוש בפורום, ראיתי שהמצלמה הנ"ל היא פחות או יותר הכי מומלצת בתקציב שלנו. (יש חולקים על כך?) אך ראיתי שלמצלמה יש סוללה קבועה, ואני די לא אוהב סוללות כאלו. לכן יש לי מספר שאלות לבעלי המצלמה הנ"ל. לכמה תמונות בערך מספיקה הסוללה המצורפת? כמה עולה סוללה נוספת כזו (אפשר קישור)? וכמה זמן בערך לוקח להטעין את הסוללה, במצב שיש לי שתי סוללות ואז אני צריך להחליף את זו שבתוך המצלמה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  20. היי חברים אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל ההורים שלי - בעבר הם השתמשו ב-IXUS90 של קאנון ודי אהבו אותה (מן הסתם כי היא קטנה ונורא פשוטה לתפעול), עד שהיא הלכה לאיבוד... אז עכשיו הם מחפשים מצלמה אחרת. בין השאר הם חשבו לקנות שוב את ה-IXUS90, אבל אני מניח שבינתיים הספיקו להגיע לשוק מצלמות נוספות עם מאפיינים דומים, ואולי אף טובים יותר. אם ישנם דגמים עדיפים, תוכלו לכוון אותי אליהם?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית קומפאקטית במחיר של עד 1800 שקל. אני מחפש משו קטן וקל, ידידותי, ועם מסך וזום גדול ככל שניתן. מה אתם אומרים על אלה?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=360485 http://zap.co.il/model.asp?model_id=21409 כפי שהבנתם מהדוגמאות הדגש הוא על גודל וקומפקטיות... תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by re5pect,

שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים