עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sagi5,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sagi5,

http://static.flickr.com/76/207122821_927ab8fc88_o.jpg

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by R0tem1,

1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  4. היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by asta,

תקנו אותי אם אני טועה ,אבל עושה רושם שההבדל המשמעותי היחיד בין שני המצלמות הללו שב-s3 יש iso שמיש ברמה מקסימלית 400 לעומת iso שמיש מקסימלי של 200 ב - s2 השאלה הגדולה האם זה פקטור שיש לקחת בחשבון לפני הרכישה , והאם זה עד כדי כך משמעותי בצילומים בתנאי תאורה נחותים כמו למשל צילומי טבע קרוב לשקיעה או לזריחה (ללא פלש ) או למשל צילום בתוך מיבנה עם תאורה חלשה (ללא פלש )

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?

7. Started by ophir555,

איך על אותה מצלמה, בעיקר ברפלקסיות דיגטליות יכול להיות הבדלים בעלויות של למעלה מ 1000 שקל בזאפ עקב חוקי הפורום לא אביא דוגמאות אבל כולם יכולים להכנס ולראות. האם כל אותם זולים לא נותנים אחריות אמיתית, למרות שהם טוענים שזו אחריות יבואן לכל דבר והם רק מסתפקים ברווח נמוך יותר? מי צודק תודה

8. Started by Moo,

יש לי מצלמה של CANON שהתקלקלה חשבתי ללכת גם הפעם על מצלמה של CANON . מה אתם אומרים על זו: Canon Powershot A620 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369863 הדרישות לא גבוהות, מדובר על מצלמה לשימוש ביתי כמובן. אבל חשוב שיהיה זום אופטי, מהירות תגובה מהירה. כל המגה פיקסל האלה לא אומרים לי הרבה. תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by jeyjey,

Canon A530 או Kodak C360 ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by bluemail,

אני צריך עדשה נגד השתקפות השמש ועדשה של 28 למצלמה S5600 איפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by gbox,

בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by overload,

החום גורם לי לראות כפול ? .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום חברים. אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית עד 1500 ש"ח. המצלמה מיועדת למשתמשת לא הכי בקיאה בצילום, אבל חובבת אומנות ולומדת מהר. הדרישות העיקריות: פשטות הפעלה, איכות גבוהה, וכפתורים מסומנים בצורה ברורה - בקיצור, מצלמה שמפיקה תוצאות משביעות רצון גם אם אתה לא צלם דגול. אם יש מסך גדול זה יתרון, אבל לא קריטי. חשבתי על האולימפוס MJU 600: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375571 מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

על שם זקנעץ ( מי שראה / קרא את שר הטבעות יבין... )

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by axon,

נושא צילום בנאלי (: אבל הייתי שמח לשמוע דעה. תוקן, תמונה מוקטנת (: טוב זה לא בדיוק אותה אחת ... מילא. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by KoM,

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by urinka,

לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. כידוע הסוללות המקוריות הן יקרות למדי כרגע (70$)ומניסיון העבר ניתן להעריך שכאשר הייצור הסידרתי של המצלמה הזאת יפסק ,המחיר אף עלול להגיע אפילו ל-500 שח לסוללה. ברור שמי שלוקח את המצלמה הזאת לטיול ארוך חייב להצטייד במיספר סוללות ,אולם המחיר המופקע מקשה על כך. השאלה האם ניתן ניתן לקחת סוללה 9 volt מרובעת רגילה וליטעון באמצעותה את הסוללה המקורית דרך המטען המקורי ,כך שבעצם המטען משמש אך ורק לשם הבטחת המגע בין הסוללה המקורית לבין הסוללה של ה-9וולט(מובן מאליו שיהיה צורך לפתוח את בית המטען ,לקדוח בו חורים קטנים ולהעביר דרכם חוטי חשמל דקים שיולחמו מהצד הפנימי כך שכאשר אין מקור חשמל זמין ניתן להישתמש בסוללות 9 להטענת הסוללה המקורית). אין לי מושג מה מתח הטעינה של הסוללה המקורית ,או…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו לשימוש ביתי בטווח של 2000 שקל אם אתם כמוני חוקרים לפני שקונים ואתם מרוצים תגידו לי שיהיה אפשר לצלם תמונות אני לא יודע אם זה בכול המצלמות

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by sagi5,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות