עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by danielpet,

אהלן חברה חדש בפורום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by orlupo,

קראתי ספר צילום ולפתע נתקלתי במושג כרטיס אפור. הבנתי שהוא מתקשר לחשיפה ומדידת אור. אם מישו יוכל להסביר לי מזה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, הזמנתי מהיהואן קרט את המצלמה PENTAX K7 רציתי לדעת האם לדעתכם יש צורך להוסיף ולרכוש אחריות בינלאומית (mack) בנוסף לאחריות יצרן שמקבלים בעת הרכישה (לשנתיים). עד כמה שהבנתי ניתן להתחיל את האחריות הבינלאומית לאחר סיום אחריות היבואן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by R0ck,

והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכולם, התקציב שלי לקנית מצלמה דיגיטלית (תמונות) הוא 2000 שקל. עכשיו השאלה שלי בנושא, האם כדי לקנות את פוג'וסטו של F300 (משהו כזה), או קנון של 201 (משהו כזה). אני מחפש דגש של תמונה איכותית (אם אפשר גם זום טוב), וכמו כן צילום לילי איכותי כמה שיותר. וכמובן הדבר הכי חשוב שהמצלמה תיהיה מאוד מאוד קומפקטית. מה ההמלצות שלכם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ראשית אציין שאין לי שום ידע בנושא, לכן פניתי אליכם לעזרה. התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? [b 700-800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי תאורה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא יודע האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שלילי האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום, אני מועניין שמישהו יביא לי קישור של אתר, שבו אפשר ללמוד לצלם. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ואיזה כדאי לקנות? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא ראיתי שיש תמיכה ב sdhc לא אומרים באילו נפחים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  10. לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TermiNal,

שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by gshhar,

המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shimon956,

מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by benor,

איך אני יכול לנקות את המסך מבלי לגרום לו נזק? יש לי Canon A80.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by no nick,

תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by skullfacer,

אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  21. אהלן ששון לאחרונה אני ממש מתעניין בתחום הצילום והחלטתי לעשות מעשה אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. שימושים? צילום בייתי, בחוץ, טיולים בעיקר כדי ממש להכנס לתחום. וזה לא שאני כל כך חדש בתחום..יצא לי לצלם קצת פה ושם במצלמות של אחרים, ללמוד קצת, אבל זה לא גם שאני ותיק. בעיקרון זאת מצלמה כדי לגדול איתה. ונעבור לעניין: תקציב: 2000+- בהתחלה שמתי עין על הקאנון A80 עד ששמעתי על השגיאה E18- לא אופציה. לא בא לי להתעסק עם דברים כאלה.. בטח שלא לפרק מצלמות :-D . עכשיו ראיתי עוד שתי מצלמות: -מינולטה DImage Z2 -פוג'י Finepix S5000 שתיהן מציגות כמעט אותם נתונים עם יתרון קל למינולטה שהיא 4MP לעומת 3.2MP של הפוג'י אבל מבחינת ביצועים ואיכות תמונה- אהבתי יותר את הפוג'י.. אני גם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ברק,

סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by tomirendo,

אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by R0tem1,

במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by shshmul,

למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.