עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום חברים , מישהו פעם ניסה ליצור תמונת פספורט לבד ? כלומר לסדר את התמונה בקובץ כך שבפיתוח יצאו 3-4 תמונות פספורט ? תודה !

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by orlupo,

האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש

4. Started by The Ball,

אחרי המידע הקצר שנתתם לי בת'ראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415777.0 ננעלתי על שתי מצלמות.. לו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בחושך וגם ביום. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לפעמים עם ולפעמים בלי פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב לך לצלם באור ח…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by The Ball,

מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי

7. Started by g_s,

אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by saarsv,

האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by noodle,

מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by urik,

היי טוב... אז הייתי נעול בהתחלה על המינולטה A2 אבל אחרי השוואה עם הסוני 828 ירדתי ממנה עכשיו צצה לה ה olympus c8080 שקיבלה ביקורות טובות מאוד ותמונות חדות וטובות אשמח לקבל דעה נוספת

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by kip,

האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. שלום. אני צריך מצלמת וידאו דיגיטלית (דא!) להקלטת ישיבות והרצאות בשביל חברת הייטק. המצלמה תעמוד על חצובה רוב הזמן, אבל לא מן הנמנע שמדי פעם תילקח לפעילות מחוץ למשרד \ ניידת ברחבי המשרד. יש דרישה לכניסה בשביל מיקרופון חיצוני, כנראה מיקרופון שוטגאן כדי לשמוע את המרצה בבהירות בהקלטה. נדרשים חיי סוללה סבירים, למרות שיתכן שהמצלמה תוצב מחוברת לחשמל על החצובה. בחברה הם ביקשו מצלמה של כרטיסי SD \ XC אז HDD כנראה לא בא בחשבון (אלא אם המצלמה ממש כדאית, אז נשקול.) הקנייה יכולה להתבצע בארץ או בארה"ב, שכן מטה החברה בארה"ב ואין בעיה לביא מחו"ל. 500$ זה התקציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pazi,

בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by adiras,

קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by ינון ישראלי,

מי יכול להמליץ לי על מצלמה לרכב לנהגת חדשה, ב300-600 כולל התקנה,עדיף ללא צורך במתקין שרואה מה נעשה מלפנים ומאחור,עם מסך 3 אינץ' לפחות,עם קבל במקום סוללה, שיכולה לעזור לנהג בשדה ראיה, ולתעד תאונה ח"ו עדיף שנתיים אחריות תודה

18. Started by ^DaRk-MiNd^,

well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rangerman,

התמונה הראשונה עם עדשת מתאם 22 מ"מ, השלוש האחרונות עם פלאש מוקפץ.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  22. עם כל הכבוד למצלמות החדשות והמשוכללות אני פשוט לא סובל את התגובה שלהם!!! אני לוחץ על הכפתור צילום של ה CANON שלי ולוקח לה חצי שניה לצלם... פעם במצלמות פוקט העתיקות אתה לוחץ משמע אתה מצלם, פה אתה עלול להפסיד את האירוע עד שזה מצלם (לדוגמא לחיצת ידיים בין אנשים...) על הפנים!!! יש לזה פיתרון?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  24. אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אהלן. זקוק מכם להמלצה על מצלמה דיגטלית - קומפקטית. תקציב: 1500 - 2500 שקל. מאפייני המצלמה הרצויה: * זום אופטי * מייצב תמונה * נוחה לשימוש תודה מראש לממליצים! נדב.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.