צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עבודה שניה בסה"כ אז תרדו עליי אבל קצת בעדינות... עבר הפחתת רעש והוספת מסגרת בפוטושופ... לבחירתכם שתי גירסאות - -
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מצלמת nikon d-60 ועדשה 18/135 nikorr. רציתי לדעת איך ניתן לבדוק את מנוע העדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
צילמתי במצב ידני,שמתי את האפשרות של הסופר מאקרו,סגרתי את הצמצם עד הסוף בשביל העומק שדה אבל משום מה התמונות ממש לא יוצאות לי בפוקוס. מה אני עושה לא טוב ? אגב אפשר להשתמש בזום בצילומים מהסוג הזה ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ראשית התשובות לשאלון: תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות. נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה. היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב. רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה ללא פלאש חיצוני השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה. מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה עדיפה עדשה רחבה. מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר. אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן תכונות חשובות: מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר צילו…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פה דיון לפני שבוע על קניה של מצלמה עד 250$ בחו"ל, (לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272835.0) בסופו של דבר, החלטתי ללכת על מצלמה של סוני ה Sony Cyber-shot DSC-T9 במחיר של 300$, רציתי בכל זאת להתיעץ איתכם לפני הקניה, רצית לדעת מה אתם אומרים עליה? היא נחשבת למצלמה איכותית? (איכות תמונה/רכיבים כו') האם יש מצלמה בטווח המחירים שלה שנחשבת ליותר טובה ממנה? ועוד כמה שאלות על כרטיסי זיכרון של וסוני: 1.למצלמות של סוני אפשר להכניס רק זיכרונות מסוג MEMORY STICK או שאפשר גם אחרים? 2. מה הבדלים בין שני סוגי הזכרונים האלה: Sony - Memory Stick PRO MSX2GS לבין Memory Stick PRO Duo 2G ? איזה מבין שניהם מתאים למצלמה הנ"ל? 3. 100$ על 2GB זיכר…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, קניתי היום TZ5, רציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע למצלמה כדי לוודא שהכל תקין. תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II) - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שלום רצתי לשמוע את דעתכם בנוגע למצלמה olympus FE-20. חשוב שהסוללות יהיו חזקות, מסך איכותי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-