צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
"קניה וטנזניה מבעד לעדשה" שלמה כרמל מציג תערוכת ביכורים הפתיחה החגיגית ביום חמישי 21/10 בשעה 20:00 המקום: גלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב הצלם: שלמה כרמל http://www.guy-olami.com/NoteBoard/ShlomoCarmel.htm האוצר: גיא עולמי http://www.guy-olami.com
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום רצתי לשמוע את דעתכם בנוגע למצלמה olympus FE-20. חשוב שהסוללות יהיו חזקות, מסך איכותי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי לכולם אמא שלי טסה לטיול במצריים עוד יומיים ועכשיו נזכרה שאין לה מצלמה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה מתאימה. תודה שאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ- 2500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר פירמידות, נופים אבל גם בתוך מבנים ותנאי חושך. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? יש נכונות אך לא סביר במיוחד * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי המצלמה הבאה http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSLRA390L קיבלתי אותה מידידה במתנה למרות שאני לא חובב צילום ואין לי מושג במצלמות. המצלמה אומנם לא חדשה אך נראית דנדשה. השאלה שלי מה שוויה היום בשוק הישראלי? למרות שחיפשתי בכל הרשת מצאתי כמה תוצאות ואני לא סגור על זה. לכן אני פונה אילכם חובבי הצילום לקבל פידבק בנושא. (כן, רוב הסיכויים אני מוכר את המצלמה , אני לא רואה את עצמי יוצא לצלם את נחל לכיש באשדוד). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חברים, הטכניון מזמין אתכם לתחרות צילום בנושא צילומי טבע וטבע אורבני, הזוכה שיבחר על ידי צוות שופטים מהסגל של בית הספר לצילום של הטכניון יזכה בקורס צילום מתנה. הקישור לתחרות: http://www.facebook.com/cont.edu.technion?sk=app_189824204445569 ב-ה-צ-ל-ח-ה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-