עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

"The right path" - "Glitch to the sky" -

3. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  4. ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by JONathan144,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה בסביבות ה 800 שקל, שיהיה קל להסתובב איתה וכמובן שתצלם גם וידיאו תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  6. Started by Stingray,

תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by approx,

הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by Shikli,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה. שום דרישות מיוחדות. אני לא מבין כלום במפרטי מצלמות. אני רק רוצה שיצאו תמונות טובות אם אני אחליט לצלם למשל את החתול שלי לידי או אם אני אלך ואצלם נוף הררי או כול דבר כלשהוא. ושיהיה נפח של משהוא כמו 512 מגה, אפשר פחות. בקשר למחיר..הייתי אומר בין 1000-ל2000 והעדפה למחיר כמה שיותר קרוב לאלף. תודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by wolf_silver,

אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  12. Started by Arkadi.Krr,

ביום שני אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית, נכון להיום יש לי S5500 שקניתי לפני שנים(רבות). אני מוכן לשים תקציב 1,800 ש"ח(בבקשה לא להציע לי מצלמות בשווי 1,900, לא גמיש) אם אפשרי למצוא מצלמה פחות מ1800 אני אשמח, כמה שיותר זולה ויותר טובה יהיה מבורך. הצרכים שלי זה צילום תמונות רגילות משפחתיות, בטיולים עם חברים וכו'... מצלמה איכותית ברמה גבוהה לבית. הרצתי חיפוש בZAP ונתקלתי במצלמה המדהימה הזאת: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=725599 מה דעתכם? שבת שלום ארקדי

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  13. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by ranyr,

אני מתלבט בין F20 לF30 יש הבדל משמעותי בניהם? בהתחשב שיש הבדל של 40$ לטובת F20

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by bommer,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by udi_bram,

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  17. Started by davidreznic,

http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, יש לחבר שלי CANON A710 והוא רוצה לצלם תמונות כך שכל התמונה תהיה שחור לבן פרט לפרטים האדומים ...(או ירוקים או כחולים וכו'..). האם זה אפשרי במצלמה הזו? האם יש אפשרות מובנית שם? תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by nir100,

לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…

21. Started by amirn,

היי, קניתי היום TZ5, רציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע למצלמה כדי לוודא שהכל תקין. תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  23. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 150$, ניתן לחרוג עד 200 במידה והחריגה שווה את זה. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. יש לי ידע בסיסי ביותר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? יש בבית מספר מצלמות לא דיגטליות של קאנון ואולימפוס, מצלצה דיגיטלית של אולימפוס שהחלטתי להחליף בגלל כרטיס ה הארור. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילד…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים