עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yanai9837,

1. מה תקציב שעומד לרשותך? 300-500 2. מה רמת ידע שלך? נסה להעריך את רמתכם וניסיונכם. בדוק את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין י הרבה ידע במצלמות, אני לומד מהר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר? מה הגביל אותך בציודך קודם? מצלמה המעולה של סוני, היא לא שלי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה? (הערך במידת האפשר גם שימושית - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של ילדה בתוך בית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של ילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפור ממרחקות רק בשעות ערביות) לא משהוא ספציפי 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגד…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by Arkadi.Krr,

ביום שני אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית, נכון להיום יש לי S5500 שקניתי לפני שנים(רבות). אני מוכן לשים תקציב 1,800 ש"ח(בבקשה לא להציע לי מצלמות בשווי 1,900, לא גמיש) אם אפשרי למצוא מצלמה פחות מ1800 אני אשמח, כמה שיותר זולה ויותר טובה יהיה מבורך. הצרכים שלי זה צילום תמונות רגילות משפחתיות, בטיולים עם חברים וכו'... מצלמה איכותית ברמה גבוהה לבית. הרצתי חיפוש בZAP ונתקלתי במצלמה המדהימה הזאת: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=725599 מה דעתכם? שבת שלום ארקדי

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by Dimness,

קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …

5. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  6. Started by nir100,

לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…

7. Started by bommer,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by rangerman,

המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II)‏ - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום, יש לחבר שלי CANON A710 והוא רוצה לצלם תמונות כך שכל התמונה תהיה שחור לבן פרט לפרטים האדומים ...(או ירוקים או כחולים וכו'..). האם זה אפשרי במצלמה הזו? האם יש אפשרות מובנית שם? תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by ik_86,

אז מה ..עוד מעט נגמר הקיץ..

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by shibby15,

אחד מהקקטוסים, לדעתי יצא ממש לא רע צולם עם קנון S1 http://img119.imageshack.us/my.php?image=smemory033mv7.jpg

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. Started by amirn,

היי, קניתי היום TZ5, רציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע למצלמה כדי לוודא שהכל תקין. תודה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by SMoKeR,

עבודה שניה בסה"כ אז תרדו עליי אבל קצת בעדינות... עבר הפחתת רעש והוספת מסגרת בפוטושופ... לבחירתכם שתי גירסאות - -

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000 הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילה ללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונה מדוע?אולי אני לא מצלם נכון!

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by b3ta0,

אחרי במבה בא... תמונה אחרי הורדת הרקע

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  18. מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by alex188,

שלום רצתי לשמוע את דעתכם בנוגע למצלמה olympus FE-20. חשוב שהסוללות יהיו חזקות, מסך איכותי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by benor,

F= 2.8 Exposure : 15 sec ISO:50

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by davidreznic,

http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by בר שאטי,

יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.