עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, הביאו לי מצלמה zeiss ikon מדגם nettar ואין לי יותר מדי מה לעשות איתה.. חשבתי למכור אותה ולעשות כמה ג'ובות רק מה אני לא הכי מבין בתחום הזה ואין לי מושג בכלל איפה להתחיל לחפש קונים וכמה לבקש עלייה וכו.. היא נראת ככה והיא במצב טוב, זה לא תראד פירסום כי אני לא מנסה למכור לאף אחד, רק מבקש חוות דעת מה לעשות איתה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orlupo,

התחלתי לקרוא את הכתבה הזו: http://www.dpreview.com/news/0605/06052205pentaxk100d.asp התרשמתי לטובה מאוד מפנטקס כי ה-K100D עשויה להיות מצלמה טובה, ופנטקס עושה צעד רציני כדי להיכנס לשוק, אך עד שהגעתי לשלב התמונות. היא נראית פלסטית לחלוטין ולא נוחה. אשמח לשמוע את דעתכם, אור

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז, אני חושב שאולי הגיע הזמן להשקיע במצלמה טובה. בגדול, בהתחלה חשבתי בכלל ללכת על ה-RX100 על גרסותיה השונות, אך אפילו הגרסא הראשונה יקרה, ושלא נדבר על השלישית. ואז התחלתי לחשוב - אולי יש משהו יותר איכותי בתקציב, והגעתי ל-DSLR. אין לי כמעט שום ניסיון/ידע במצלמות והיום יש לנו, אם אני לא טועה בדגם, פוג'י פיינפיקס S1800. אוסיף רק שאין לי כוונה ללמוד ולהתמקצע בתחום והכוונה היא ממש לכוון ולצלם, שהמצלמה תהיה אוטומטית ו"תחליט" לבד ככל הניתן כך שבסוף תצא תמונה טובה. א. אשמח לדעת אם בכלל אראה שיפור, בהתחשב בכל מה שרשמתי לעיל, באיכות התמונה שבכלל מצדיקה קנייה של מצלמה חדשה. אני סה"כ צופה בתמונות במחשב הביתי ואין שום כוונה לעשות איתן משהו נוסף/אחר. ב. אם כן - האם המצלמה שמצורפת בלינק…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים, בעלי אותה רזולוצית וידאו (840 על 480 UHQ ב30 FPS ) על איזה נתונים, חוץ מהנתון הנ"ל אני צריך להסתכל כדי לקבוע מי מבין המצלמות תתן איכות טובה יותר ? תודה ! אם זו לא חוצפה, אודה לכל תשובה מהירה כי יש מבצע ממש טוב באופיס דיפו של "ללא מע"מ) למי שרוצה להיות איתי עוד יותר לארג' ולהסתכל בעצמו על נתוני המצלמות, למרות שאני מסוגל לעשות את זה לבד עם קצת הבנה, הדגמים הם CASIO EX-Z77 וCASIO EX-Z80 תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. בדומה מאוד לזה שכמה נושאים שמתחתי גם לי הייתה F40 ועכשיו אני מחפש משהו חדש, הF40 הייתה אחלה אבל אחותי הנבונה איבדה אותה בטיול לדרום אמריקה עכשיו אנחנו צריכים תחליף משהו דומה,מצלמה לצרכים משפחתיים בסביבות ה800 שקל אפשר קצת יותר אם זה באמת שווה אם אתם מכירים עסקאות חבילה שזה בא עם כרטיס זיכרון ומטען לסוללות ונרתיק או כל מיני תוספות מעניינות זה מה שהיה לנו עם הF40 קיבלנו איתה המון בעסקת חבילה וזה ממש יוצא משתלם... אם אתם יכולים בבקשה להמליץ על דגמים מוכרים יותר שיש בחנויות על יד הבית כמו אופסי דיפו,באג,זה דיי עדיף אני גר באזור הקריות אם זה משנה, פשוט ראיתי שממליצים פה על דגמים שדיי קשה למצוא בחנויות הפשוטות,ואין לי אפשרות כל כך לנסוע לחנויות מיוחדות של צילום או להזמ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by zoman,

זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by ^GunX^,

טוב אז קניתי את הa95 לפני כשבוע , הנה כמה תמונות ממנה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yossi_s1,

טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by KoM,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טוב אז אחרי שבועות של התלבטויות ושעות של חיפושים וקריאת ביקורות אני החלטתי לקנות מצלמה של OLYMPUS . אני יודע שיש בטווח מחירים הזה עוד לא מעט אופציות מצויינות אבל הייתי חייב לצמצם אפשרויות כי נדפק לי כבר הראש מה לקנות (: קיצר 2 המצלמות הן : http://www.photoone.co.il/emall/product.asp?pc=44805 וזאת : http://www.photoone.co.il/emall/product.asp?pc=44530 לגבי הראשונה אני יודע שיש ים של המלצות עליה ברחבי האינטרנט אבל מה שמטריד אותי זה שהיא בשוק כבר כמעט שנתיים.. לגבי השנייה היא דגם חדש לגמרי שאמור להיות טוב יותר מ 750C המצויינת. אבל לא מצאתי עדיין שום REVIEW עליה אז אני קצת חושש. אז מה דעתכם ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mosheazran,

שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז הנה הדרישות: קומפקטית HD 720p\1080 סוללת לתיום עם חיי סוללה טוב זום טוב להופעות תמונות טובות ואיכותיות מייצב וידאו\תמונה (זו אפשרות) מצאתי כמה מצלמות, שיש להן חלק מהדרישות. צימצתי שתי מצלמות שדי משרתות את הדרישות האלה, ורציתי להתייעץ: Nikon coolpix s9100 Sony H9XV תודה! (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חשוב שהתיק לא יהפוך את המצלמה לפחות קומפקטית ושיהיה מקום ל-4 בטריות ספייר !

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by [NOS],

http://www.camera.co.il/catPage.asp?CategoryID=24

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by psychuil,

רוצה לנצל את הK200D שלי כמו שצריך D:

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by MiD,

וגם שאלתי אם ה-SD הרגיל יהיה מפסיק טוב למצלמת MINOLTA Z1 (הן בתמונות והן בסרטים)? מה היא מהירות הכתיבה/קריאה של SD רגיל? ומה דעתכם על זכרון של חברת קינגסטון?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. http://www.broadbandreports.com/r0/download/667034~5d5144e90d62feba0ae2b1d37e4235a2/canon_lens.zip טוב, הרעש הזה החל לחגוג גם במצלמה שלי (A75)... מדובר ברעש שנשמע כ "GRRR GRRR" ברגע שהעדשות מסיימות "להימתח" כשמדליקים את המצלמה ורגע לפני שהן "מתכווצות" חזרה, ברגע הלחיצה על כפתור הכיבוי/הפעלה. המצלמה עברה כבר קרוב ל 2500 צילומים, מרגע הרכישה... חודש + -. האם ישנם משתמשי A75 שיכולים לאשר את הרעש הזה? לדעתי, הוא לא היה קודם לכן... הוא לא רועש מדי, המצלמה ממשיכה להתפקס כמו שצריך אבל סתם תהיתי אם זה קורה גם לכם.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%96%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%99-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by PropHat,

לכבוד היום-הולדת התחדשתי ב- D90 + 18-105 ;D המצלמה מצויינת, איכות בנייה טובה מאוד והכי חשוב האחיזה מאוד נוחה לי. יש לי כמה minor issues שהייתי רוצה לפתור בעזרתכם. קודם כל רכשתי פילטר של Hoya ובחלק מהתמונות יש הילה שככל הנראה נגרמת מהפילטר. דוגמא: help? שמתי לב שגם עם הפילטר מורכב לוקח למצלמה בערך כחצי שנייה יותר להתפקס.. זאת תופעה ידועה? שנית, אתמול בלילה כשכיביתי את המצלמה הLED של הכרטיס זיכרון התחיל להבהב ללא הרף ולא משנה מה עשיתי (הוצאתי את הכרטיס זיכרון, בטרייה ואת העדשה) כלום לא עזר. בסוף הלכתי לישון והתעלמתי מזה בתקווה שאני אוכל לפתור את זה למחרת. היום התעוררתי וגיליתי (לא להפתעתי) שזה גמר לי את הבטרייה.. אחרי שטענתי אותה הוצאתי את הכרטיס זיכרון ופתאום הבע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני חדש כאן קניתי את הCANON 70D אני מחפש מדריך למצלמה בעברית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by momi2004,

שלום כולם, רציתי מאוד לקנות את ה Canon S1IS, אבל קצת קשה לי עם ה 3 מגהפיקסל שלה. קפצתי ל Canon G6, ואני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הבחירה הנכונה. האם יש עוד מצלמות ברמתה מבחינת איכות/ביצועים/אפשרויות, ששווה להסתכל עליהן? הן יכולות להיות פחות מ 7 מגהפיקסל, אבל לא יותר מדי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.