עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של עד 550$ (אפשר לחרוג עם יש משהו משתלם) אנחנו יכולים לקנות מאיביי אבל רק מאיביי או מחנות בארץ. אנחנו מחפשים מצלמה קלה ונוחה לשימוש אבל עם זאת בעלת איכות תמונה גבוה וזום אופטי איכותי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kuBBia,

שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי רוצים לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 2000-3000 שקל אין לי מושג בנושא הזה ואשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ על מצלמות טובות בתקציב [את המצלמה כנראה נקנה בהונג קונג- אם זה משנה משהו] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום, כמו שכתבתי בכותרת המצלמה מיועדת לצילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. אני לא מחפש משהו יקר ומורכב, אלא פשוט אבל יעיל מבחינת צילום התנועה. חשוב שיהיה ניתן להעביר בקלות את צילומי הוידאו מהמצלמה למחשב. 1. התקציב : בערך 2000 ש"ח, אך ניתן יהיה להוסיף מעט. 2. אין לי ידע קודם בצילום. 3. התנסיתי בעבר בצילום במצלמת וידאו sony DCR-TRV285E . הבעיה במצלמה הזאת שלא ניתן להעביר צילומי וידאו למחשב בקלות (או שלפחות אני לא יודע לעשות זאת). 4. צילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. זה יכול להיות בשעות הבוקר צהריים או ערב. 5. לא מדפיס כלום. 6. טווח אורך המוקד (מיקוד?) בעדשות. לא ממש הבנתי למה הכוונה ואם זה רלוונטי למצלמת וידאו. 7. גודל המצלמה אינו חשוב, אך היא צריכה להיות ניתנת להצבה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש מצלמת וידאו לטיולים ואירועים משפחתים עד 2000 ש"ח מה אפשר למצוא בתווך מחירים זה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by aabbcc,

שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. בסביבות 2500 לקנייה מידית דחוף היי הכותרת אומרת הכל אם יש מישהו שמבים ויכול לעזור אני ישמח זה דחוף

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by CRT,

אז ככה חבר שלי צריך מצלמה לצלם כמה פרוייקטים. תקציב 1000ש"ח. רצוי חיבור לחצובה. שהיה אפשר לחבר ל PC וגם Mac, או לפחות שיהיה אפשרות לקנות מתאמים או כבלים לזה. חייב לציין שהוא צריך לערוך את הודיאו על Mac FinalCut וגם על Priemiere. ודבר עוד יותר חשוב ששנינו לא מבינים כלום בצילום וידיאו וכל מה שקשור סביבו . לכן אני שואל בתקווה כאן. הדרישה היא מצלמה עם פורמט DV-PAL לעיבוד בתוכנת Mac FinalCut. רצוי שיהיה אפשר להשיג באזור המרכז אם יש חייה כזאת בכלל. בנתיים מה שראיתי ככה בזאפ: מצלמת וידאו - סמסונג D381 מסרטת וידאו - Samsung VPD381I שמעוני מצלמת וידאו CANON MV900

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. Started by g1zey,

השימוש הוא ביתי בעיקר ... אני לא מבין בתחום הזה בגלל זה אני גם לא יודע את טווח המחירים של האיכותיות לעומת הפחות . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tamiravigan,

שלום מחפש מצלמת קנון, לא חשוב קומפקטי או לא. שתהיה איכותית ותספק אותי לכמה שנים כמו G9 אבל שמעתי על עדשה רחבה וכל זה אז גם שתכלול עד2500 בבקשה תדוה מראש

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

18. Started by Shavoigen,

אחרי חיפושים ארוכים בארץ (באינטרנט) לא הצלחתי למצוא חנות עם מגוון של דפי פוטו בעיקרון אני מחפש דפים של קנון Photo Plus II אבל אם יש המלצה לדפים איכותיים אחרים אז גם טוב תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by 114508534,

שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by artyom,

יש סרטון צילום (עם כל מיני טיפים) ביוטיוב של איזה צלם מפורסם (עוד יש לו חתול שמן כזה) שמלמד איך לצלם יותר יציב עם עין שמאל, הוא שם את המצלמה כל כתף שמאל ותומך במצלמה עם כל הגוף, יש שם עוד קטע שהוא צוחק על אנשים שלא יודעים לצלם ובצילום אנכי נשענים עם כל הגוף לצל כדי לצלם במקום פשוט לסובב את המצלמה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by דניאל י.,

השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by eegg,

אני רוצה עדשה חדשה בשביל יותר זום המצלמה באה עם *4 וזה לא מספיק בשבילי אני צריך יותר עזרה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.