צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת אקסטרים לצורך פעולות עם מים (גלישה וצלילה בעיקר), שימוש כמצלמת רכב כשהיא "לא בשימוש" וגם מצלמה רגילה בשעת הצורך. gopro די יקרה ביחס למה שהיא נותנת לכן חשבתי על sjcam. מה עדיף SJCAM SJ4000 Plus SJCAM SJ5000 Plus יש עוד דגמים של חברות אחרות באותו טווח מחירים בערך? חשוב לי שיהיה 1080P ושתיהיה אפשרות לצלם בהילוך איטי (יש את זה לשתיהן). ממה שהבנתי ההבדל זה של4000+ יש צילום 2K ב30FPS וחיישן 12MP ול5000+ יש צילום של עד 1080P ב60FPS וחיישן של 16MP בהנחה שאני גם אקח מידי פעם תמונות סטילס איזה אחת מהן עדיפה? וחוץ מהאביזרים שמקבלים עם שתיהן יש עוד משהו שכדי לקנות?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מצלמה דיגיטלית מחו"ל עם תקציב של עד 300$. אני רוצה להזמין מצלמת ווידאו עם מצלמת סטילס דיגיטלית. האם מצלמות מסוג אלו שוות את הכסף שלהם או שהצילום שלהם יהיה מעפן? אם אתם ממליצים על מצלמות כאלו אז איזו מצלמה עדיף? שתקליט לזיכרון נייד או זיכרון פנימי בתוך המצלמה או על גבי קלטת קטנה? אם אתם לא ממליצים על מצלמות כאלו אז תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית טובה... לא מפוצצת בפיקסלים כי אני ממש לא חושב שאני צריך 10 MG תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , הורי נוסעים לחו''ל ולרגל הנסיעה מעוניינים לרכוש מצלמה טובה...אז הנה השאלון (אודה לכל מי שיעזור,עשיתי חיפוש מוקדם גם בפורום וגם בגוגל מצאתי שתי מצלמות עיקריות שאני מתלבט בינהן ,אודה אם ההמלצות יהיו בקשר לדגמים שאני מתלבט,אבל אני פתוח לרעיונות חדשים אם הם ממש טובים בהרבה ). התעלמתי מהשאלות הלא רלוונטיות אליי כמו אלו המתייחסות לחצובה ועוד כמה אחרות.. תקציב : עד 2300ש''ח למצלמה עצמה . תנאי תאורה: שתעשה עבודה טובה/טובה מאוד בכל תנאי תאורה(יום/לילה,חוץ/פנים) במצב אוטומטי(בתבניות המוכנות מראש) - לא במצב ידני . כיום יש לי olympus u-750 שעושה עבודה טובה בתנאי תאורה נוחים ..אבל במקומות חשוכים היא מזייפת,בנוסף גם הזום שלה ממש מגרען את התמונה וגם כאשר מדליקים את החיישן עי…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת דמוי SLR בתקציב של 2000 ש"ח, אפשר אולי טיפה יותר. לאחר בירורים הבנתי שמצלמת דמוי SLR ניתן לצלם צילומים איכותיים ומקצועיים לא פחות מ-SLR רגיל. רציתי לדעת אם זה באמת נכון ומה באמת השוני הגדול. אני רוצה במצלמה זום יחסית טוב, וצילום מאקרו באיכות גבוהה (אני לא יודע מה משפיע על צילום המאקרו, איזה רכיב הכוונה). כנראה שאני אשאל בהמשך לאחר שיהיו כמה הצעות על הרכיבים של המצלמה, כמה דברים שלא ברורים לי. אז זהו פחות או יותר, מחכה לתגובות, תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת דמויית SLR או DSLR אם התקציב יאפשר את זה. מילאתי את השאלון: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1800 שקל, אפשר לחרוג טיפה # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אבל בעיקר באור יום לצילומי נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני לא מעונין במצלמה בעלת פלאש חיצוני ישיר, אלה רק פלאש מובנה. הצילומים שלי הם יותר לנוף, אבל גם צילום של אנשים # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן, אבל לפעמים הפלאש המובנה של המצלמה חשוב לצילומי אירועים משפח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וודיאו איכותית עד 6000 ש"ח מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צריך המלצות למצלמת ווידיאו דיגיטלית עד 2500 ש"ח אם תוכלו להוסיף לינקים ומידע חיוני יהיה מצויין תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 13:35:10 שכחתי להוסיף חשוב לי שיהיה דיסק קשיח למצלמה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לקניה בארה"ב מNEWEGG או כל חנות אחרת בארה"ב. אני צריך שתיהיה קלה וקומפקטית ושתקליט או על דיסקים או על זכרונות פלאש לדעתי זאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830112021 קטלנית. ד"א כמה שעות אפשר להשים על דסיק 4.5GB ועל פלאש 4.5GB?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך אבל זה הכי קשור לפה אז ככה, התקציב הוא עד 2500 (כן אני יודע שזה קצת) אבל השימושים הם סתם דברים לצילום המשפחה בטיולים וכדומה - לא משהו רציני. אני גם צריך שזה יכלול כרטיס זיכרון (שיוכל לעשות צילומים לא רק וידאו - רצוי אך לא מחייב באפשרות הזו) תיק נשיאה מרופד כך שאם יפול לא ינזק וקלטות וידאו לצילום אני לא מבין בצילום ולא במצלמות וידאו לכן אשמח אם גם תפרטו ותסבירו מדוע המכשיר שהבאתם הכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לכל העוזר
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני ולנטין, מוזיקאי (ליד גיטר). מקליט סרטונים ליוטיוב 4 שנים ומופיע. נכון לעכשיו ההקלטות שלי בבית נעשות עם מצלמת אינטרנט (שנותנת תמונה נחמדה אבל לא יותר מזה) ובלייב אני תלוי בחברים עם סמרטפון (שגם הוא נותן איכות נחמדה AT BEST). החלטתי להשתדרג, אני מקים הרכב והולך להופיע הרבה יותר ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לתעד את ההופעות ואני גם רוצה להעלות את איכות הסרטונים שאני מצלם בבית. חיבור מיקרופון חיצוני זה בהחלט אופציה. אני לא מכיר מצלמות\חנויות צילום טובות אז אני אשמח לייעוץ שלכם. לכל המעוניינים - הערוץ שלי ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/Valentintheguitarist
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז כן, כפי שהכותרת מעידה, אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית איכותית שלא תעבור את התקציב של 3300 ש"ח. המלצות למיניהן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-