עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי מצלמה SONY DSC S5000. השתמשתי בה טיול אחד. בבית העברתי את התמונות למחשב. היא עבדה מצויין. מאז היא שכבה שנתיים במגירה. ועכשיו היא לא נדלקת כלל. כשלוחצים על כפתור ה POWER או ה PLAY, היא מהבהבת בצבע אדום למשך שניה וכלום לא קורה. העדשה בפנים ולא תקועה או משהו כזה. ניסיתי להפעילה ללא כרטיס הזיכרון. הסוללות חדשות... ? אשמח לדעת אם אפשר לצרוב לה גרסה חדשה או לבצע לה ריסט או לפחות מקום שיתן לי שירות (לא יודע עד כמה זה ישתלם בכלל). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by tobul,

אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by idofr,

היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by adam_godin,

סתם לא העלתי לפה הרבה זמן... מה K20D של פנטקס... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by lo_toda,

(מקור WALLA)

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by rhin0,

1. אחי איפה אתה? 2. שתי חברות יצאו לדרך, אחת קיבלה מכה בברך 3. דרמה. ואם אתם תוהים, כן, יש רכב מרוסק בתמונה. קרה היום בדרך הביתה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by T-Flash,

יש לי מצלמה MINOLTA DIMAGE 7... ואני לא מרוצה מהתוצאות בצילומי לילה... לפני כמה דקות יצאתי לצלם כמה תמונות כדי להראות לכם במה הבעיה... זאת תמונה שיצאה לי כששמתי מהירות תריס ידנית ל 1\30...(כלומר 1 חלקי 30 )... רואים עננים מאוד ברורים בעין... אבל לא כאן.... אם אני מצלם בלי הגדרת מהירות תריס... אז מהירות התריס היא 4 שניות (זה המקסימאלי)... ויוצא לי עיגול לבן מרוח... גם כשאני לא מזיז את המצלמה בכלל... אז במה הבעיה? אפשר לעשות איזשהו טריק במצלמה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה הדהימה של קנון HF10 מצלמת ב FULL HD בפורמט AVCHF וזוכה בעולם לביקורות מהללות הבעיה שלי היא בעיקר בצילום וידאו בלילה התמונה יוצאת גרייני ולא ממש איכותית מביקרות שקראתי בעולם היא דווקא בתחום צילום הלילה עולה על הרבה אחרות האם למישהו יש מצלמה דומה אולי משהו בהגדרות אצלי לא תקין???

11. Started by Satlan,

אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by splspl,

אהלן צמצמתי את הבחירה שלי ל 2 מצלמות 1. CANON SX20IS 2. PANASONIC TZ7/ZS3 מה עדיף? 1. אני מצלם הרבה את הילדים בפעילות - אז חשוב שהמצלמה תהיה מהירה 2. צילום וידאו 720P גם חשוב (אני יודע שזה לא בא להחליף מצלמת וידאו) אבל עדיין ניתן להפיק וידאו ברמה טובה בלי לסחוב 2 מצלמות - איזה מצלמה תפיק וידאו יותר איכותי? 3. צילום במצב MANUAL - אמנם לא הרבה, אבל כשיש זמן אני נהנה מזה... איזה מצלמה לפי דעתכם תשרת אותי בצורה טובה יותר? האם יש הבדל בין TZ7 לבין ZS3 ? הבנתי שה TZ7 זה דגם PAL וה ZS3 זה דגם NTSC קראתי איפושהו שמישהו רשם שהדגם ZS3 קצת יותר טוב מה TZ7 וגם צילום הוידאו יותר איכותי האם זה נכון? האם ניתן להשיג את ה ZS3 בארץ או שיש כאן רק TZ7? האם יש דגם אחר שכדאי לקחת…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום ראיתי בהרבה מפרטים שגודל חיישן נמדד בצורה הבאה למשל: 1/2.5" השאלה שלי היא, הרי חיישן הוא משטח דו ממדי. אני הייתי מצפה לקבל גודל חיישן ביחידות של אורך ורוחב ולא איזה מספר כמו 0.3. איך מתייחסים למספר הזה? שאלה נוספת היא על איזה יחידות מדובר? ס"מ? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום מתלבט על מצלמה לאמא שלי שמטיילת הרבה בעולם היא רוצה דגם קומפקטי במיוחד עם תיפעול נוח ללא כיונים מיותרים ׁאיכות וידאו לא חשובה היא אוהבת לצלם חיות אז ניראה לי שלא כדאי פחות מזום אופטי 3 חשבתי על : Nikon Coolpix S630 חיסרון במחסור בעדשה רחבה ,משקל נמוך 140 גרם, זום אופטי 7 http://www.mdk.co.il/item/Nikon_CoolPix_S630 http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cps630.asp או Panasonic Lumix DMC ZR1 / ZX1 יש זוית רחבה, משקל 158 גרם , זום אופטי 8 http://www.mdk.co.il/item/Panasonic_DMC_ZR1_ZX1 http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczr1.asp או Nikon Coolpix S570 יש זוית רחבה, משקל 140 גרם , זום אופטי 5 http://www.mdk.co.il/item/Nikon_Coolpix_…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Avi Levin,

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4328357 ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by subarel,

מחפשים מצלמה לעסק , רפלקס דיגיטאלית... תקציב בין 3000 ל 6000 ש"ח לבודי... אני צריך גם איזשהי עדשה לצילומי מאקרו... מחפש להבין מה ההבדלים בין שניהם וגם מה עדיף מבחינת value for money... בראל.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kamen,

שלום , רציתי לשאול ולקבל עזרה ,המחשב לא קורא את הכרטיס הזיכרון . קניתי מצלמה פוג'י S1000FD עם כרטיס סיכרון 8 ג' SD HC בהתחלה המחשב קרא את הכרטיס עם מתאם USB היום אני אחרי טיול ו יש בזיכרון 6.5 ג'י ,אני מנסה לפתוח את הזיכרון שמורכב בתוכו מ כמה תיקיות והמחשב לא קורא את הכרטיס אם חיבור ישיר למצלמה אני מצליח להוריד את התמונות אחרי כ 15 דקות הבעיה שלי שאני רוצה לפתוח את הכרטיס דרך מתאם ישירות ולהוריד את התיקיות יש לי כרטיס זיכרון של חברת INTENSO ו מתאם CANON מבית קרט האם זה בעיה בגלל שהכרטיס HC ? האם יש להוריד דרייבר או תוכנה? אשמח לעזרה תודה יוני

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fungiman,

בסוף לא התאפקתי - המחיר הוא פשוט מגוחך (190 ש"ח כול משלוח) אז הזמנתי יחידה אחת של המבזק הסיני המאוד מדובר הזה. המבזק הוא כמובן ידני לחלוטין וללא כל אפשרות לזום - מה שלמרבה ההפתעה לא כל-כך מפריע במיוחד אם אתה מתכוון בעיקר להקפיץ אותו או להשתמש בו כמבזק מרוחק, יש 7 רמות עוצמה ראשיות (מרווחי 1EV) ו-7 משניות (מרווחי 1/7EV) לכל אחת. איכות הבניה סבירה (נראה כמה זמן יחזיק) בוודאי יחסית למחיר. שני מבזקים שיצא לי קצת לעבוד איתם לפני כן - קנון 580EX וניקון SB800 כמובן איכותיים יותר, מרגישים מוצקים יותר ביד ומחליקים יותר בקלות לתוך ה-hotshoe (עם הסיני זה דורש קצת משחק), אבל כידוע גם עולים קצת יותר... המבזק יחסית קומפקטי במידותיו, עוצמה נקובה היא 53 ככתוב על האריזה, מדובר כנראה באגדה…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. יש לי מסרטה של JVC DVL9800 200X כמובן שיש לי חוברת הסברים של המסרטה אך אני לא מצליח בשום דרך לחבר אותה למחשב, למישהו יש מסרטה כזו ויודע איך לחברה למחשב אני אשמח לדעת איך הוא עושה את זה, ואים יש איזו דרך אוניבסאלית לחבר את המסרטה למחשב אני אשמח, אני יודע שיש קורא כרטסי זיכרון, זה יכול לפתוח בעיה אחת, אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך לראות את ההסרטות דרך המחשב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה ?? ראיתי את המצלמה הזאת canon LEGRIA FS200 איך היא ?? אני צריך מצלמה עם איכות תמונה טובה לטיולים ודברים כאלה , עכשיו ממה שאני מבין היא גם מצלמת תמונות רגילות נכון ?? כאילו לא רק וידאו גם תמונות רגילו כמו מצלמה רגילה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם קיימת תוכנה שמאפשרת לסמן מספר תמונות באמצעות העכבר ,לעשות קליק ימני ולבחור באופציה של תיקון אוטומטי של כולן? או לחילופין לסמן תיקייה ולהורות לתוכנה לתקן את כל התמונות בתיקייה? רצוי כמובן תוכנה חינמית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מצלמת CONTAX G2 עם שלוש עדשות במצב כמו חדש ומאחר וכל ענין הפילם כבר לא רלוונטי היום והמצלמות הדיגיטליות כל כך טובות, אני חושב על טרייד אין. לצערי החברה לא קיימת כך שאני אצטרך להיפרד מהעדשות המעולות. מכל מקום, מה לדעת המבינים כדאי לעשות, טריידאין בארץ בחנות מומלצת או לחכות עד שיזדמן לי לטוס לחו"ל? דרך אגב, את המצלמה הזאת השגתי בטריידאין בארה"ב לאחר שהגב שלי נשבר (ועוד חלק מסוים בגוף ) ממצלמת מדיום פורמט.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.